Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

Να θυμάστε κάτι και σας το λέω εγώ με ονοματεπώνυμο: Θα πληρώσετε όλοι όσοι συμμετέχετε σήμερα σε αυτό το Εθνικό έγκλημα.


Απαιτούμε εδώ και τώρα πλήρη προστασία της πρώτης κατοικίας Ελλήνων και Ελληνίδων χωρίς κανένα κριτήριο. Η Οικονομική Κατοχική κατάσταση εδώ και χρόνια οδήγησε τον λαό ανεξάρτητα από το εισόδημα που είχε προ κρίσης, σήμερα να είναι στην ίδια κατηγορία που ο φτωχός έγινε φτωχότερος. Ζητιάνος στην ίδια του την χώρα του. Αλλά και ο πριν το 2009 Έλληνας μεσαίας και ανώτερης
οικονομικής τάξης, με τόσα συνεχόμενα μνημόνια, έφτασε σήμερα να είναι το ίδιο φτωχότερος με τον φτωχό.

Αυτή η κυβέρνηση με τα πουλημένα τομάρια στην εξουσία ψηφίστηκε από τον λαό για να προστατεύσει την πρώτη κατοικία, όπως και οι προγραμματικές της δηλώσεις έλεγαν. Εφόσον άλλαξε και αντί με τον λαό πήγε με τα συμφέροντα των τραπεζών, να προκηρύξει εκλογές εδώ και τώρα, να πει

στις προγραμματικές της δηλώσεις πως θα πάρει τα σπίτια του λαού και οι Έλληνες να αποφασίσουν με την ψήφο τους. Σήμερα κυβερνά ηθικά παράνομα καθώς ψηφίστηκε με άλλη εντολή και κυβερνά ενάντια στους ψηφοφόρους.

Οι πολιτικοί (με «π» μικρό) αυτά τα «Πέτρινα χρόνια» λειτουργούν εις βάρος όλων μας, αλλά λειτουργούν και αντισυνταγματικά. Σε μια πραγματική Δημοκρατία δε σύρεις τον λαό της χώρας να ψηφίσει σύμφωνα με όσα δεσμεύεσαι, αλλά έχεις την δυνατότητα να πράξεις τα ακριβώς αντίθετα. Αυτό λέγεται κατάλυση της Δημοκρατίας.

Ο Τσίπρας και ο Καμμένος έχουν καταλύσει την Δημοκρατία και μαζί τους και τα κοινοβουλευτικά κόμματα της αντιπολίτευσης, που βλέπουν την αντισυνταγματικότητα, βλέπουν τον εξευτελισμό κάθε στοιχείου και έννοιας της Δημοκρατίας, την πλήρη θανατική καταδίκη της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού και για να μην χάσουν τις καρέκλες δεν μιλούν.

Εάν είχαν το ελάχιστο φιλότιμο βλέποντας τόσα εκατομμύρια συμπατριωτών μας να μένουν κυριολεκτικά στον δρόμο θα είχαν αντιδράσει για να το σταματήσουν. Όχι με λόγια και ευχές, αλλά με αλήθεια. Θα είχαν παραιτηθεί και θα οδηγούσαν την χώρα υποχρεωτικά σε εκλογές με Γνήσια Προγράμματα. Η χώρα κυβερνάται από πολιτικούς απατεώνες που άλλα είπαν και άλλα πράττουν. Που άλλα υποσχέθηκαν και άλλα σήμερα κάνουν. Αυτό είναι Εθνική Προδοσία και απαιτεί ο Ελληνικός λαός να φύγουν εδώ και τώρα!

Είμαστε στο πλευρό όλων των φορέων που αντιστέκονται και αγωνίζονται ώστε να μην γίνει πράξη κανένας πλειστηριασμός. Συμμετέχουμε ενεργά ενάντια στο καθεστώς που ξεπουλάει τα

πάντα για να παραμείνει σε μια κυβέρνηση που ήδη έχει χάσει την δεδηλωμένη. Αυτή η κυβέρνηση δεν εκπροσωπεί την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού και πρέπει να πέσει. Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη και Δημοσίου. Η κατάντια αυτή δεν ήρθε από κακό χειρισμό των δανειοληπτών, αλλά από την κλοπή του Δημοσίου χρήματος, που γίνεται εδώ και χρόνια από όσους κυβέρνησαν.

Να θυμάστε κάτι και σας το λέω εγώ με ονοματεπώνυμο: Θα πληρώσετε όλοι όσοι συμμετέχετε σήμερα σε αυτό το Εθνικό έγκλημα. Φτωχοποιήσατε τον λαό και τώρα του παίρνετε το σπίτι. Ακόμα και αν το κάνετε σε περιορισμένο αριθμό, γιατί δεν θα σας αφήσουμε να υλοποιήσετε τους προδοτικούς σας στόχους, αυτά θα επιστραφούν όλα πίσω και εσείς θα πληρώσετε για όλα όσα κάνατε χωρίς λαϊκή εντολή. Τέλειωσε η εποχή της κατάληψης της εξουσίας με ψέματα.

Ξύπνησαν τα πρόβατα και σας περιμένουν εκπλήξεις όλους και καμία δημοσκόπηση δεν θα σταθεί ικανή να σας παρηγορήσει. Είστε απατεώνες της πολιτικής και θα λάβετε όλα όσα αξίζουν σε εκμεταλλευτές της χώρας και του λαού. Όσο για τον Πρόεδρο σας, αυτόν της «υποτιθέμενης Δημοκρατίας» χάρισμά σας. Ένας από εσάς είναι. Γιατί εάν είχε την παραμικρή αίσθηση ανθρωπιάς και Ελληνικού πνεύματος δεν θα άντεχε να βλέπει τον λαό του να στερείται και το τελευταίο που του απέμεινε. Το κεραμίδι να σκεπάσει τον πόνο τον δικό του και της οικογένειας του.

Σε κάθε γειτονία, σε κάθε καφενείο, σε δρόμους και πεζοδρόμια, σε μαγαζιά και σπίτια όλοι οι Έλληνες σας βρίζουν. Και εάν εσείς κάνετε πως δεν τους ακούτε, εδώ είμαστε εμείς για να σας το λέμε και να σας το θυμίζουμε. Ο

καιρός του φόβου έσπασε. Ή εσείς Ή εμείς. Εμείς λοιπόν έως το τέλος. Και το τέλος θα είναι και να είστε σίγουροι γι αυτό, Νικηφόρο για ολόκληρο τον λαό. Είστε ήδη ηττημένοι και σύντομα καταδικασμένοι ως οι χειρότεροι πολιτικοί στην Ελλάδα και την Ιστορία της. Σπίτια του λαού ούτε επί Χίτλερ δεν πήραν. Παρουσιάζεται έναν εαυτό να επίπλαστα παλεύει, αλλά όλα απέδειξαν πως παλεύετε μόνο για την δική σας τσέπη και τις δικές σας καρέκλες.

Και κλείνω κύριοι. Ποτέ κανένας προδότης στην Ιστορία της γης ολόκληρης δεν είχε καλό τέλος. Όσον αφορά κάποια «πιόνια» σας «γραφικούς» που λένε η Εκκλησία δεν έχει καμία θέση στην πολιτική, τους ενημερώνω λοιπόν πως η Επαναστατική και Αντιστασιακή Εκκλησία έχει. Καιρό σας βόλεψε η κρατούσα που δεν αντιδρά και σας χαϊδεύει, αφήνοντας να ξεπουλάτε τα πάντα δίνοντας η ίδια ένα ξεροκόμματο σε κάθε νεόπτωχο Έλληνα κάνοντας την Καλή. Ο δικός μας Χριστός δεν θέλει την Εκκλησία του να συνθηκολογεί, αλλά να είναι μπροστά στον αγώνα για απελευθέρωση, για Ορθοδοξία και Ελλάδα ξανά υπερήφανη.

Η Ελλάδα θα επιστρέψει στους Έλληνες.

Το κίνημα Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας λέει Ναι στην επανεκκίνηση των Ελλήνων με πλήρη διαγραφή χρεών σε τράπεζες και δημόσιο, χρέη που δημιουργήθηκαν από το 2009 και μετά, αποτέλεσμα της οικονομικής κατοχής την οποία ζούμε. Λέει Ναι στον έλεγχο για ευθύνες που ολόκληρες περιουσίες χάθηκαν σε μία νύχτα με το χρηματιστήριο. Και απαιτεί να πληρωθούν τα Γερμανικά κατοχικά δάνεια.

Τέλος χρόνου. Ζήσατε εσείς πολλά χρόνια καλά… Ήρθε η ώρα να επιβιώσει ο λαός μας Καλύτερα!

Είμαι ο Γέροντας Ιλαρίων κατά κόσμο Θωμάς Κονσολάκης Πρόεδρος του κινήματος Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας.


triklopodia 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...