Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

Καλούμαστε οι Έλληνες όλης της οικουμένικης να δείξουμε ποιοι είμαστε.Γιώτα Χουλιάρα

Οι ενδιαφέροντες καιροί είναι και οι πιο επικίνδυνοι είχε πει ο Κουμφούκιος. Ας μου επιτραπεί να τον παραφράσω και να συμπληρώσω ότι τους επικίνδυνα ενδιαφέροντες καιρούς, τα έθνη δύνανται να γράψουν Ιστορία.
Αυτή τη στιγμή στη χώρα ζούμε σε επικίνδυνες ιστορικές στιγμές όπου καλούμαστε άπαντες να αφήσουμε στην άκρη τις χιλιάδες διαφορές μας και να στηρίξουμε αυτό που μας ενώνει, την Ελλάδα!

Καλούμαστε οι Έλληνες όλης της οικουμένικης να δείξουμε ποιοι είμαστε. Ναι, η διπλωματία δεν γίνεται με συλλαλητήρια, αλλά στα διπλωματικά τραπέζια λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους τις δυναμικές αντιδράσεις των Ελλήνων τόσο εντός της χώρας, όσο και στο εξωτερικό.

Ένα επιτυχημένο συλλαλητήριο θα τρομάξει και θα τραντάξει τους κυβερνώντες και τα κόμματα της αντιπολίτευσης που φέρουν εξίσου ευθύνη για όποια κίνηση της κυβέρνησης.

Αυτή την δύσκολη στιγμή όλοι μαζί οι Έλληνες στην καταγωγή, οι Έλληνες στην ψυχή και στην καρδιά, οι μετέχοντες Ελληνικής παιδείας όποια και αν είναι η καταγωγή τους και όσοι μένουν στην Ελλάδα και οφείλουν να τιμήσουν το έθνος μας, πρέπει ενωμένοι να υψώσουμε ανάστημά μας και να φωνάξουμε ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα.

Γιώτα Χουλιάρα 17-1-18
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...