Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

Φιλέλληνες που μας συγκινούν και μας ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! (vid)


Του Γιώργου Φαρμάκη

Η Ελλάδα μπορεί να έχει πολλά προβλήματα είτε εθνικά, είτε οικονομικά αλλά είναι ακόμα πηγή φωτός για όλη την ανθρωπότητα. Μπορεί να έχουμε ξεχάσει πολλά κομμάτια της λαμπρής μας ιστορίας αλλά δεν ξεχάσαμε την αγάπη μας για την πατρίδα όπως είδαμε πρόσφατα στο Συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη και συμμετείχαν 800.000 Έλληνες.

Την ίδια στιγμή πολλοί λαοπρόβλητοι πολιτικοί και διάσημοι δήλωσαν ότι οι Έλληνες που παλεύουν για τα εθνικά θέματα, είναι νοσταλγοί της χούντας. Όσο όμως και να θέλουν κάποιο να μειώσουν τον Έλληνα δεν τα καταφέρνουν. Τα τελευταία χρόνια που υπάρχει οικονομική κρίση ακούσαμε διάφορα ξένα ΜΜΕ, να μιλάνε απαξιωτικά για τους Έλληνες και μάλιστα να λένε ότι είμαστε ένας λαός τεμπέληδων που δεν δουλεύει. Μέσα σε όλη αυτή την ανθελληνική προπαγάνδα λοιπόν, πολλοί άνθρωποι ανά τον κόσμο βλέπουν την αλήθεια και εκτιμάνε την Ελλάδα.
Τα παραδείγματα δεν έχουν τελειωμό διότι ο Ελληνικός πολιτισμός εξύψωσε τον άνθρωπο και οι άνθρωποι που είναι Άνθρωποι με το Α κεφαλαίο αυτό το αναγνωρίζουν. Η Ελλάδα δεν τελείωσε κύριοι που θέλετε να παραδώσετε Γη και Ύδωρ γιατί η Ελλάδα είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ΠΟΤΕ!!!!


el.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...