Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018

Ύπουλο «χτύπημα» κατά της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Την ώρα που Ο.Η.Ε. και Ευρωπαϊκή Ένωση πιέζουν για την παράδοση του ονόματος «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς, η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης συνέταξε έκθεση μέσω του ευρωβουλευτή, Cezar Florin, η οποία μάλιστα αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο semantic-pace.net!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, καλούν την Ελλάδα να αναγνωρίσει και να προστατεύσει «εθνικές μειονότητες» στο έδαφός της, με το βλέμμα στους Τούρκους της Θράκης.

Θυμίζουμε πως η μουσουλμανική μειονότητα Ελλάδος είναι η μόνη ρητά αναγνωρισμένη μειονότητα, και μάλιστα ως θρησκευτική, στην Ελλάδα βάσει του άρθρου 45 της Συνθήκης της Λωζάνης.

Αποτελείται από τουρκόφρονες, ελληνογενείς Πομάκους, Ρομά και «μαύρους Έλληνες».

Η Άγκυρα επιδιώκει την αναγνώριση εθνικής μειονότητας «τούρκων», η οποία θα περικλείει όλους τους μουσουλμάνους, ανοίγοντας κερκόπορτα για την «αρπαγή» της ελεύθερης Θράκης.

Στο πλευρό της Τουρκίας λοιπόν δείχνει να είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία, εκτός των άλλων, ζητά, εμμέσως πλην σαφώς, να αναγνωρίσουμε την τουρκική ως δεύτερη επίσημη γλώσσα στην Θράκη μέσω της εφαρμογής του χάρτη μειονοτικών και περιφερειακών γλωσσών.


Σε μία τέτοια περίπτωση, το ελλαδικό Κράτος θα είναι υποχρεωμένο να προσλάβει στο Δημόσιο, τουρκόφρονες δημοσίους υπαλλήλους και δασκάλους (νηπιαγωγεία), ενώ θα ετίθετο και ζήτημα διπλής αναγραφής τοπωνυμιών και οδών στις επίσημες πινακίδες στα δημόσια κτίρια και στις εθνικούς οδούς!

Η αρχή του τέλους για την Θράκη, η οποία θα οδηγείτο σε καθεστώς «αυτονομίας», σε πρώτη φάση και προσάρτηση στην Τουρκία σε δεύτερη.

Ήδη άλλωστε υπάρχουν σημαίες με την «ανεξάρτητη Δυτική Θράκη».

Η έκθεση δημοσιεύτηκε και στην μειονοτική εφημερίδα της Θράκης «Γκιουντέμ»!

Σε ό,τι αφορά με τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, η έκθεση κάνει αναφορά στη μη εφαρμογή από μέρους της Ελλάδας των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τους μειονοτικούς συλλόγους, ενώ χαιρετίζει την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή στην εφαρμογή της σαρίας και την ενσωμάτωση του μαθήματος του Κορανίου στα δημόσια σχολεία.


πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Κι εμείς απλά παραμυθιασμένοι ότι θα καταστραφούμε αν φύγουμε, καθόμαστε και αναρτούμε τα μπλε κουρελόπανα της Ευρωπ. Ενωσης με τα κίτρινα αστεράκια παντού, στα δημόσια κτίρια, στα σχολεία ακόμα και μέσα στην ίδια την Βουλή...

Εμείς με την πιο ευλογημένη χώρα με τεράστιο τουρισμό, με την πρωτη ναυτιλία στον κόσμο, με ορυκτό πλούτο, πετρέλαια και φυσικά αέρια στα πελάγη μας, με έυφορη γόνιμη γή που μπορεί να θρέψει ακόμα και την Κίνα με την σωστή διαχείριση, εμείς που μέχρι το 1975 είμασταν μια αυτάρκης χώρα, καταστρεφόμαστε κι όλοι οι λιγούρηδες και πάμφτωχοι βαλκανικοί λαοί που βρίσκονται εκτός Ε.Ε. αναπτύσσονται!!!!!

Το τι δούλεμα έχουμε φάει τόσα χρόνια απο τους ευρωπαϊστές απατεώνες πολιτικούς δεν έχει ξαναγίνει...

Ευτυχώς χρόνο με τον χρόνο ο λαός μας τόσο περισσότερο τους σιχαίνεται και δεν θα αργήσει η εποχή που θα αποκτήσουμε και πάλι την εθνική μας ανεξαρτησία...

Υπό αυτήν την έννοια τα μνημόνια προσέφεραν και κάτι καλό...
Βοήθησαν το έθνος μας να καταλάβει με τι νεοταξικά αποβράσματα έχει να κάνει στις Βρυξέλλες και στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά (γερμανικά) κέντρα εξουσίας...


Και ευτυχώς πολύ σύντομα θα απολαύσουμε σαν παράδειγμα και την ανάπτυξη των Βρετανών μετά την πλήρη αποχώρηση της πατρίδας τους απο το γερμανοκρατούμενο κατασκεύασμα που ονομάζεται Ευρωπ. Ενωση.


Μέχρι τότε μπορούμε να δούμε τις απειλές και τους εκβιασμούς που συνεχίζουν να δέχονται οι Βρετανοί για να υπαναχωρήσουν και να μην βγούν τελικά...


Και μην ξεχνάμε ότι στο δημοψήφισμα στην Βρετανία η συντριπτική πλειοψηφία των Βρετανών παρά τους εκβιασμούς και την καταστροφολογία, ψήφισε την έξοδο από την Ε.Ε. όμως το τελικό αποτέλεσμα του 51% προς 49% διαμορφώθηκε από τους εκατομμύρια λαθρομετανάστες που επί δεκαετίες νομιμοποιούν ηλιθίως και που ψήφισαν μαζικά υπέρ της παραμονής... αλλοιώνοντας την θέληση του Βρετανικού λαού.


Οι προδότες αριστεροί (και όχι μόνο) κάτι παρόμοιο πρόκειται να επιδιώξουν και στην πατρίδα μας στο μέλλον και γι αυτό συνεχώς κουβαλάνε λαθρομετανάστες και να τους αποδίδουν εύκολα την ελληνική ιθαγένεια!!!!


Θα τους αφήσουμε;


ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...