Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

Οι Τούρκοι τους φτύνουν συνέχεια και τα γιουσουφάκια νομίζουν ότι ψιχαλίζει.Έρχεται νέα απόβαση σε Ελληνική βραχονησίδα. 

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΝΕΑ ΙΜΙΑ, ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ!
Το είδος Sihamosaurus Tsifoutius Chrimatistirious και το Sigkamenius Prezus 4χ4 έχει διαδοθεί στη πολιτική ζωή. Η Στοά Μακαντάση και Βλαμμένων Γωνία μετά το Τσίπρα και το Καμμένο και πολλούς άλλους στην Ευρωβουλή, σπρώχνει τον οξυδερκή Μησθοτάκη για Πρωθυπουργό. Προβλέπω πολύ άσχημα γεγονότα. Ο Κικίλιας είναι για το Άμυνας; Και αυτόν η Στοά Μακαντάση;
Κανένας απο τους 4,000 αστυνομικούς που φυλάνε τις προσωπικότητες “μη χέσω” δεν θα ήθελε σε λίγο καιρό να πάει απο σφαίρα. Όταν γίνει η αρχή, μετά η φωτιά δεν θα σβύννει με τίποτα.
ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ. Ξηγήθηκε ο Καμμένος. Απόν το Λιμενικό.
“ΚΑΘΑΡΙΣΕ” Η ΣΤΟΑ ΜΑΚΑΝΤΑΣΗ ΑΛΑ FYROM… “ΚΑΘΑΡΙΣΕ” ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ…
Στους Φούρνους υπάρχει και ένα μεγάλο κοίτασμα. Δέστε και το κοίτασμα απο τη FYROM μέχρι τη Χίο.
Στα ΜΜΕ του καρτέλ των εφοπλιστών που δεν πληρώνουν φόρους για να πληρώνετε εσείς, μόνο οι εγκάθετοι της Στοάς Μακαντάση και των ΕΛΠΕ παίζουν, όπως και οι πεπέκοι της συμφοράς.
ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣ; ANTEXETE;

Αν ξέρατε πόσοι θα ντυθούν γυναίκες χωρίς να είναι απόκριες…
ΠΑΛΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

…ενώ πέφτουν αεροπλάνα και οι αποβάσεις των Τούρκων συνεχίζονται. Πού είναι οι πέντε σημαίες στα νησάκια στους Φούρνους; Τίς είδατε; Όταν ξυρισθεί ο παππάς είναι αργά… zcode-gr 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...