Σάββατο, 19 Μαΐου 2018

Η Εισβολή στην Ρωσία θα είναι ένας εφιάλτης για κάθε εισβολέα !


Μόσχα, 19 Μαΐου-RIA Novosti. 

Η εισβολή σε μερικές χώρες θα είναι ένας εφιάλτης για οποιοδήποτε στρατό, γράφει τη Σουηδική εφημερίδα Svenska Dagbladet [1]. Εκτός από την Ελβετία και τη Νέα Ζηλανδία, η δημοσίευση περιελάμβανε τη Ρωσία στον κατάλογο τέτοιων κρατών.
Αν σε οποιουδήποτε το μυαλό έλθει η ιδέα της εισβολής  στην Ρωσία
θα πρέπει να είναι έτοιμος  για δράση σε όλες τις συνθήκες: γυμνά βουνά, αδιαπέραστα έλη, παγωμένη  τούνδρα, ορμητικά  ποτάμια και ατελείωτα σκοτεινα  δάση, υπογραμμίζει την εφημερίδα. Σημειώνεται επίσης ότι οι Ρώσοι, οι οποίοι συμμετείχαν στους πλήρους κλίμακας πολέμους, απέκτησαν σημαντική εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Η στρατιωτική δράση στην Ελβετία θα εμπόδιζε σοβαρά τη μοναδική θέση της χώρας  η οποία  περιβάλλεται από τα Αλπικά βουνά, αποφεύγοντας έτσι τις εισβολές για πολλούς αιώνες. Αν και ο Ελβετικός στρατός αριθμεί μόνο 150.000 άτομα, η χώρα έχει 4.000.000 εκπαιδευμένους αμάχους έτοιμους να σταθούν με το όπλο προτεταμένο  εάν είναι απαραίτητο.
Την  εισβολή στην Νέα  Ζηλανδία  η  Svenska Dagbladet την  αποκαλεί «λογιστικό εφιάλτη». Αυτό το νησιωτικό κράτος βρίσκεται πάνω από 1600 χιλιόμετρα από την πλησιέστερη ηπειρωτική χώρα- την Αυστραλία, ενώ από την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο διαχωρίζεται από μια ακόμη μεγαλύτερη απόσταση. Η Προσγείωση των  στρατευμάτων  στην  Νέα Ζηλανδία  και η ανάπτυξη τους  φαίνεται σχεδόν αδύνατο έργο, συνόψισε τη δημοσίευση.

References

  1.  газета Svenska Dagbladet
       ( https://www.svd.se/vilka-ar-de-svaraste-landerna-att-invadera )
https://ria.r

tokoutsavaki
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...