Κυριακή, 27 Μαΐου 2018

Από που περιμένεις αντίδραση; Καιρός να ξυπνήσουμε...Από που περιμένεις αντίδραση; Καιρός να ξυπνήσουμε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

καλά όλα αυτά που γράφεις αλλά δε κουνιέται φύλλο .... έχει @μηθει το σύμπαν μας παίρνουν τα πάντα τις ζωές μας και δε κουνιέται φύλλο!

Από που περιμένεις αντίδραση; Από ποιους; Από τους γιατρούς; Αυτοί είναι εκπρόσωποι της Gay Society. Στα συνδικάτα των πολυεθνικών. Από τους φοιτητές; Στήνονται στα 4 για μεταπτυχιακό. Από τους διανοούμενους; Τρέχα σε καμία ταβέρνα. Σε κανένα διαπλεκόμενο βιβλιοπωλείο. Από τους δημοσιογράφους; Από τους τραγουδιστές; Το άλλο το σκουπίδι κρύφτηκε στα Τίρανα. Έκανε την ζημιά με τις Ναζιστικές χαιρετούρες και τώρα παριστάνει τον προοδευτικό καλλιτεχνη. Από τους αθλητές μήπως;; Από τους καθηγητές στα δημόσια ιδρύματα; Από τους εργατοπατέρες; Από τους δημάρχους; Δες τι φαγοπότι υπάρχει στο ΕΣΠΑ. Καθημερινά δίνουν ιθαγένειες σε Αλβανούς. Από τα σώματα ασφαλείας; έλεος!

Στα δυο μεγάλα συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το παρών έδωσαν απλοί άνθρωποι. Φτωχοί αλλά υπερήφανοι. Σκεπτόμενοι. Καλλιεργημένοι. Ψυχούλες με την ιδέα της πατρίδας. Και αν χρειαστεί πάλι θα βροντοφωνάξουν. Και πάλι οι αλήτες θα στείλουν τους Χρυσαυγίτες για να τους λερώσουν. Μέχρι και τον Μπέο τον τρόφιμο του Κορυδαλλού ανακάλυψαν ως Μακεδονομάχο.

Το blog απευθύνεται καθαρά σε ψυχές αγνές και ανήσυχες.. ... επίσης απευθύνεται, σε πραγματικούς Έλληνες, με την ελληνική παιδεία και στάση ζωής.

Καιρός να ξυπνήσουμε....μιας και δεν ταιριάζουμε με όλους....


perimajestic 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...