Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ-ΒΑΤΙΚΑΝΟ: ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ENDGAME


ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ-ΒΑΤΙΚΑΝΟ: ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ENDGAME

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η φετινή σύναξη της λέσχης Μπιλδενβεργκ (στην οποία μετέχει ο αρχηγός της ΝΔ ο γνωστός μας «Κούλης») έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς για πρώτη φορά μετέχει απροκάλυπτα και φανερά το Βατικανό και εκπρόσωπος του Πάπα.

Το κύριο αντικείμενο της φετινής συνάξεως είναι η επιτάχυνση της επιβολής της παγκόσμιας Νέας Τάξης με την επιβολή του χαράγματος που θα φακελώσει όλη την ανθρωπότητα. Παράλληλα δίνεται όπως πάντα έμφαση στην διαστροφή των φυσικών νομών του ανθρώπινου γένους για την καλύτερη απάλειψη και εξουδετέρωση κάθε δυνατότητας αντίδρασης.

Σύμφωνα με έγκυρο μελετητή του Βατικανού κυρίου LEO ZAGAMI … το Βατικανό θα παίξει και μέσω της λέσχης Μπίλντερμπεργκ τον πλέον αποφασιστικό ρόλο στην επιβολή της Νέας Τάξης. Το Βατικανό θα εκμεταλλευτεί την θρησκευτική διάσταση που του δίνει την δυνατότητα να επηρεάζει εκατομμύρια πιστούς σε όλο τον κόσμο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και τα μασονικά σύμβολαWhat’s the Vatican Doing At Bilderberg, DETAINED 2X’sLEO ZAGAMI, Why Is The Vatican Secretly Meeting With The Bilderberg Group? – ALEX JONES INFOWARSBilderberg 2018 Turin primer – last chance to save United States of Europe dream, war if they fail?Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και Νέα Παγκόσμια ΤάξηΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ-ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚThis Is Why Bilderberg Is In Italy, 2018 – ALEX JONES INFOWARSΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

nikosxeiladakis.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...