Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ... Μηχανοκίνητη πορεία για την Μακεδονία στη Λακωνική πρωτεύουσα (17/07)ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ... Μηχανοκίνητη πορεία για την Μακεδονία στη Λακωνική πρωτεύουσα (17/07)

flynews Καλούμε όλους τους Σπαρτιάτες σε μια ειρηνική μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας και αντίδρασης στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 17 Ιουλίου και ώρα 7:30 μ.μ., στην είσοδο της Σπάρτης, περιοχή Φιξ, και θα ακολουθήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλεως.


Καλούμε όσους έχουν μηχανές, αυτοκίνητα ή άλλα οχήματα να συμμετάσχουν σε αυτή την πορεία φορώντας κράνη και ζώνες και κινούμενοι με κόσμιο, ήπιο και νόμιμο τρόπο να διαμαρτυρηθούμε για ακόμα μια φορά για την συμφωνία – κόλαφο παραδόσεως της Μακεδονίας μας.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

Η συντονιστική επιτροπή για την Μακεδονία

Υ.Γ.: Οι οδηγοί των οχημάτων –όπου αυτό απαιτείται, πρέπει να είναι ενήλικες και κάτοχοι διπλώματος μηχανής ή αυτοκινήτου, ενώ για οποιαδήποτε παρεκτροπή από τη νομιμότητα η ευθύνη βαρύνει τον παραβάτη.


stoxos.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...