Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019

ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ" ΚΑΝΑΛΙΩΝ - Κάθε ύποπτο, βρώμικο και ανθελληνικό, προβάλλεται και θεοποιείται..


ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ" ΚΑΝΑΛΙΩΝ - Κάθε ύποπτο, βρώμικο και ανθελληνικό, προβάλλεται και θεοποιείται..

Φίλοι μου
Τις τελευταίες ημέρες έχω δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα από φίλους γεμάτα φοβίες, μελαγχολία, απόγνωση και το τελικό ερώτημα ήταν τι θα κάνουμε.

Στους περισσότερους συνέστησα να κλείσουν τις τηλεοράσεις, και να μην τις ανοίξουν άλλη φορά, να σηκωθούν από το ντιβάνι και να πάνε να ξεδώσουν εκτός σπιτιού για να προφυλαχτούν από τα τεράστια ποσά αρνητικής ενεργείας που παράγουν τα θεάματα και οι ειδήσεις των τηλεοράσεων.

Δεν χρειάζεται να μας πολεμήσει κανένας γιατί αυτοεξοντωνόμαστε, κάθε καλό θάβεται στα αρχεία των τηλεοράσεων και κάθε ύποπτο, βρώμικο και ανθελληνικό προβάλλεται και θεοποιείται.

Ο Ερντογάν φταρνίζεται και στην Ελλάδα συναχωνόμαστε, καταντήσαμε φοβισμένοι σαν τους λαγούς, ο Τούρκος πρόεδρος έχει τόσα εσωτερικά προβλήματα και κάνει εξαγωγή προβλημάτων με λεονταρισμούς και όχι πόλεμο.

Ο ναρκομανής Αλβανός Ράμα αγωνίζεται για την δόση του χωρίς να έχει καταλάβει που βρίσκεται, και όμως αυτός ο πρεζάκιας εκθειάζεται από τις Ελληνικές τηλεοράσεις.

Έγινε σίριαλ αν θα διαλυθεί ο κυβερνητικός συνασπισμός η όχι και ο πρωθυπουργός της χώρας βιάζεται περισσότερο από τον Σκοπιανό ομόλογο του να του παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας, ένας θλιβερός άνθρωπος χειρότερον του οποίου δεν έχει να δείξει η παγκόσμια ιστορία.

Ο επάρατος δολοφόνος ο Κουφοντίνας καταδικασμένος έντεκα φορές σε ισόβια κάνει βόλτες στο Κολωνάκι και τα κανάλια της "ξεφτίλας" τον μετέτρεψαν σε τηλεοπτικό αστέρα.

Λουστραρισμένες καλλονές γίνονται καθημερινά δημόσιο θέαμα ξεπεσμού λανσάροντας την νέα μέθοδο του εύκολου πλουτισμού.

Οι μάγειροι έγιναν "προφέσορες" για να μας δείξουν πως μαγειρεύεται ο αστακός, οι γαρίδες και ο ξιφίας, πως τρώγονται τα εξωτικά φρούτα, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του λαού μας δεν έχει τα καθημερινά χρειώδη προς το ζην και παθαίνει μελαγχολία.

Ο πόλεμος αυτός ήδη μας έχει γονατίσει, ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας είναι η οποια Ελληνική κυβέρνηση με το κοπάδι όλων των αθλίων πολιτικών και κανένας άλλος.

Αν θέλουμε να σώσουμε αυτό που μας ανήκει, την Πατρίδα μας, πρέπει να πολεμήσουμε τους εφιάλτες πολιτικούς κ όχι μόνο και τότε θα λυθούν όλα τα προβλήματα μας..

ΦοίβοςΠηγή: ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...