Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019

Η Μακεδονία, συνεχίζει να ΖΕΙ: Αυτή η εικόνα, θα σας συγκινήσει


Αρκετοί θεώρησαν, ότι η Ιστορία μας χάθηκε. Αυτό γιατί μια συγκεκριμένη πολιτική εφαρμόστηκε. Η Συμφωνία των Πρεσπών, σίγουρα αποτελεί πληγή για αυτούς που έχουν «Εθνικά αισθήματα». Για εκείνους που πιστεύουν στην Παγκοσμιοποίηση, αποτελεί μια πολύ μεγάλη επιτυχία.
Θα εστιάσουμε στο θετικό γεγονός: Για την Μακεδονία φώναξε όλη η Ελλάδα. Ενήλικες και μαθητές ένωσαν τις φωνές τους. Για όσους δεν το θυμούνται αξίζει να αναφερθεί, ότι ακόμα και αιώνιοι αντίπαλοι στον αθλητισμό, ενώθηκαν κάτω από την σημαία της Μακεδονίας.
Ο μέγιστος των Ελλήνων ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, συνεχίζει να υπάρχει μέσα στις καρδιές των Ελλήνων. Συνεχίζει να ενώνει τους Έλληνες και φυσικά, συνεχίζει να τους συγκινεί. Έχει πεθάνει η Ιστορία μας; Φυσικά και όχι. Κάθε άλλο μάλιστα. Μπορεί να περνάμε μια περίοδο…(δήθεν ) προόδου, αλλά υπάρχει ακόμα ελπίδα.

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter
Άλλωστε, σε ολόκληρο τον κόσμο υπάρχουν Έλληνες και Φιλέλληνες. Αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε. Η Ελλάδα πάνω από όλα, είναι ιδέα.Όμορφη η Ιστορία μας, αλλά δεν θα πρέπει να την ξεχάσουμε. Το ελληνικό πνεύμα, δεν πρέπει να χαθεί.
Είναι αυτονόητο. Η Ελλάδα έδωσε τα φώτα της στον κόσμο. Τώρα περνάει μια περίοδο μεγάλη παρακμής.
Είναι «στο χέρι μας» η μοίρα του Έθνους. Θα μείνουμε εδώ ή θα προχωρήσουμε;


el.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...