Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

Γ. Τράγκας: «Οι εθνοτερμίτες ανοίγουν κερκόπορτες & παζαρεύουν την Ελλάδα ενώ ο Ερντογάν «φτύνει» στους τάφους των Ποντίων» - «Οι πολιτικοί είναι υπάλληλοι και «Φιλιππινέζες» της Μέρκελ - Μας θεωρούν ιθαγενείς»

«Κόλαφος» ήταν ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 FM, εξαπολύοντας δριμύτατη κριτική στο πολιτικό προσωπικό της χώρας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χθες ο Ερντογάν έφτυσε στους τάφους εκατοντάδων χιλιάδων Ποντίων, με τους εθνοτερμίτες των Αθηνών να πρέπει να ντρέπονται για όσα έκαναν τα τελευταία χρόνια με τις συρρικνώσεις και τις αλλαγές στην ιστορία μας και για την εισαγωγή στης ζωή μας του τουρκικού πολιτισμού».

Συγκεκριμένα είπε:

«Θα πάμε σε εθνικές εκλογές μέσα στον Ιούνιο ή το φθινόπωρο ή θα υπάρξουν γεγονότα αναβολής; Σίγουρα η μαύρη τουλίπα του Μαξίμου θα επιχειρήσει αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος. Σίγουρα ο Μητσοτάκης δεν τραβάει όσο θα έπρεπε. Αυτή την Κυριακή θα ξέρουμε που πάει η κατάσταση. Αυτή η Κυριακή που έρχεται είναι δική μας. Πρέπει να τους τιμωρήσουμε.

Χθες ήταν η επέτειος της γενοκτονίας των Ποντίων. Ημέρα μνήμης του ποντιακού ολοκαυτώματος. Ημέρα μνήμης για τις σφαγές εκατοντάδων χιλιάδων Ποντίων. Και χθες βρήκε ευκαιρία ο Ερντογάν να πει ότι ο τουρκικός λαός ήταν το θύμα της μεγάλης γενοκτονίας. Ότι ο τουρκικός λαός υπέστη γενοκτονία και ότι καλά έκαναν και έριξαν τους Ποντίους στη θάλασσα. Και σκεφτόμουν ότι εδώ στην Αθηνά οι εθνοτερμίτες, ο κ. Τσίπρας, η κ. Ρεπούση, ο κ. Γαβρόγλου, ο κ. Φίλης., οι Τατσόπουλοι της Νέας Δημοκρατίας και όσοι δούλεψαν για τους Γερμανους και Τούρκους θα πρέπει να ντρέπονται για όσα έκαναν τα τελευταία χρόνια για τις συρρικνώσεις και τις αλλαγές στην ιστορία μας και για την εισαγωγή στης ζωή μας του τουρκικού πολιτισμού. Πρέπει να ντρέπονται.

Χθες ο Ερντογάν έφτυσε στους τάφους εκατοντάδων χιλιάδων Ποντίων αδελφών μας και συμπατριωτών μας. Έφτυσε και είπε ότι δεν τους ντροπιάζει καμία ενέργεια. Αντίθετα αυτοί ήταν τα θύματα. Ας όψονται στην Ελλάδα οι Φίλιδες, οι Τσιπραίοι, οι Γαβρόγλου και όσοι εισήγαγαν και προωθούν την τουρκική κουλτούρα και την αμνησία. Θέλουν την Ελλάδα πολύ μικρή. Την θέλουν σε αντίστροφη μέτρηση προς την πλήρη κατάρρευση, την ώρα που ο Ερντογάν λέει πήραμε τους S-400, θα κάνουμε συμπαραγωγή με τη Ρωσία τους S-500 και θα πάρουμε και τα F-35. Ο Ερντογάν δείχνει κάθε τόσο ποιοι είναι οι πράκτορες στην Ελλάδα. Ποιοι είναι οι τουρκόσποροι, οι εθνοτερμίτες και ποιοι ανοίγουν κερκόπορτες για να εισέλθουν οι Tούρκοι στο Αιγαίο, τη Mεσόγειο και τη Θράκη.»
Ο έγκριτος δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας:«Το πρόβλημα είναι οι εθνοτερμίτες και οι εθνομηδενιστές όπου θέλουν μικρότερη την Ελλάδα και παζαρεύουν το Αιγαίο και τη Θράκη αρκεί να κατέχουν την εξουσία και οι οικογένειες τους να κάνουν ταμεία. Αυτή είναι η επώδυνη πραγματικότητα. Το πρόβλημα της χρεοκοπίας ήρθε από αυτούς που ήθελαν εξουσία, αρκεί να κέρδιζαν κάθε χρόνο ή να κατείχαν την εξουσία και έτσι άφηναν τον υπερδανεισμό της χωράς αφού ως εθνοτερμίτες τα έτρωγαν.

Θα πάνε παρακάτω την κακή κατάσταση στην κοινωνία. Μιλάνε για απαράδεκτες μεταρρυθμίσεις, εννοώντας επίτευξη υπερ-πλεονασμάτων. Μας θεωρούν ιθαγενείς. Από παντού φτύνουν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Φτύνουν ένα ιδρυτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε μια χώρα που στήριξε σε δυο πολέμους τους συμμάχους, έδωσε φώτα πολιτισμού και προσέφερε το μεγαλύτερο κομμάτι των γνώσεων που διδάσκεται παγκοσμίως. Μας θεωρούν εύκολη αποικία και όλους εμάς ιθαγενείς. Μας θεωρούν προτεκτοράτο, το οποίο υπερδάνεισαν, γνωρίζοντας ότι δεν υπήρχε περίπτωση να τα επιστρέψουμε, έτσι ώστε να μας κάνουν δούλους.

Μην επιβεβαιώσεις τα ψέματα και την κυνικότητα των καιρών στην κάλπη. Αυτό το πολιτικό προσωπικό είναι καθοδηγούμενο πλήρως από την καγκελαρία του Βερολίνου. Δεν τολμάμε να αναπνεύσουμε χωρίς να ρωτήσουμε. Οι πολιτικοί είναι υπάλληλοι και «Φιλιππινέζες» της Μέρκελ. Είσαι υπόδουλος σε αυτούς που σε ισοπέδωσαν και σε κατέστρεψαν στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Ποτέ δεν δέχτηκαν τα αιτήματα μας γύρω από τις πολεμικές αποζημιώσεις. Σου υπόσχονται φύκια και μεταξωτές κορδέλες εδώ και χρόνια.»

Τέλος, για τον Α.Τσίπρα και τον Κ.Μητσοτάκη ανέφερε:

«Ο Μητσοτάκης είναι ο Γιωργάκης της Νέας Δημοκρατίας. Η «βουβωνική πανώλη» του Μαξίμου πρέπει να φύγει. Κλείνει την ψαλίδα γιατί ο άλλος είναι ανθρωποδιώκτης και «ψυγείο». Ανοίγει το στόμα του και φυσάει ψυχρός βαρδάρης. Ο Τσίπρας μοιράζει χαρτιά και η Ελλάδα αλλοιώνεται. Όταν φεύγουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό, στη θέση τους ψηφίζουν όλες οι φυλές του Ισραήλ. Όταν τα παιδιά σου μένουν άνεργα στην Ελλάδα και φεύγουν κατά χιλιάδες στο εξωτερικό, τότε μετακινούνται μαζί με τον πρωθυπουργό ξένες φυλές που δεν γνωρίζουν τον ελληνικό πολιτισμό και παίρνουν εκλογικά χαρτιά για να ψηφίσουν την πολιτική συμμορία.

Από τη μια είναι ο Τσίπρας, που κατόρθωσε να πάρει ένα κόμμα στο 3% και επειδή ήταν αδίστακτος το πήγε στο 35% εξαπατώντας τους Έλληνες όλα αυτά τα χρόνια. Δούλεψε μόνο για καναλάρχες, επιχειρηματίες και πήρε πληρεξούσια δίνοντας ανταλλάγματα. Στόχος ήταν η παραμονή στην εξουσία γι’ αυτό είχαμε την συμφωνία των Πρεσπών. Από την άλλη έχουμε τον Μητσοτάκη ο οποίος είναι ψυχρός. Ο Μητσοτάκης δεν έχει στυλ μεγάλου πολιτικού ηγέτη, όμως είναι πιο έντιμος από τον Τσίπρα. Το μεγάλο ελαφρυντικό είναι ότι δεν έχει κυβερνήσει.

Οι προεκλογικές συγκεντρώσεις των δυο κομμάτων είναι άνευ σημασίας. Στην πραγματικότητα οι συγκεντρώσεις είναι πολύ μικρές. Η κ. Δούρου έβγαλε σποτ στο οποίο είναι έτοιμη να σταματήσει φωτιές. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ξετσιπωσιά. Πρέπει να πάει σπίτι της. Εγώ προσωπικά δεν συστήνω κανέναν. Ο Πατούλης εμφανίζεται με ύφος Λουδοβίκου. Ο πιο σοβαρός στη περιφέρεια εμφανίζεται να είναι ο Σγουρός, δεν έχει υποστεί φθορές και είναι πολύπειρος.»


ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...