-->

LEECHIE GOES TO HOLLYWOOD : Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΓΙΑ ΑΓΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ


Το νέο νομοσχέδιο της τρικομματικής ληστοσυμμορίας για την δήθεν “αποσυμφόρηση των φυλακών” είναι η είδηση της χρονιάς που φεύγει, κι ας πέρασε στο ντούκου.

Αυτό που παρουσιάζεται ως “ανθρωπιστική” και “κοινωνικά δίκαιη” λύση είναι μια ακόμα από τις ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ του σεναρίου που εξελίσσεται αυτή την στιγμή.

Το ότι οι φυλακές είναι γεμάτες το ξέρουμε εδώ και πολύ καιρό. Το ότι ένα μεγάλο ποσοστό των εγκλείστων δεν έχουν ελληνική υπηκοότητα είναι επίσης γνωστό. 

Μην κοροϊδευόμαστε: Ελάχιστοι από αυτούς που βρίσκονται φυλακή είναι αθώοι.

Το αντίθετο συμβαίνει: Πάρα πολλοί ένοχοι κυκλοφορούν ελεύθεροι.  Η δικαιοσύνη έχει παραλύσει εδώ και χρόνια. Ξέρουμε πολύ καλά για ποιο λόγο έγινε αυτό καθώς και το ποιοι ευθύνονται.   

Ο στόχος του βρωμερού νεοταξικού νομοσχεδίου είναι διπλός:

Αφ’ ενός θα αποδοθούν στην κυκλοφορία χιλιάδες ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ μαχαιροβγάλτες, κλέφτες και προβοκάτορες που θα χρησιμοποιηθούν για να κάνουν ακόμα πιο ανυπόφορη την ήδη τεταμένη κατάσταση στους δρόμους και στις γειτονιές.                    

Αφ’ ετέρου θα αδειάσουν οι φυλακές όχι βέβαια για να μείνουν άδειες αλλά για να χρησιμοποιηθούν για φυλακίσεις ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ.

Το κίνημα αντίστασης θα μεγαλώνει συνεχώς όσο αυξάνεται η οικονομική και ψυχολογική πίεση των δοσίλογων πρακτόρων της Goldman Sachs πάνω στους πολίτες. Οι προδότες πολιτικάντηδες και τα μασονικά αφεντικά τους που απέκτησαν με ΝΟΘΕΙΕΣ, ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ και ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ τον έλεγχο της χώρας σχεδιάζουν άγρια καταστολή. Κατά συνέπεια χρειάζονται επειγόντως χώρο στα μπουντρούμια.  Αντί για τα εγκληματικά στοιχεία, θα αρχίσουν να φυλακίζουν αυτούς που δεν μπορούν να πληρώσουν τα χαράτσια, αυτούς που γράφουν στο διαδίκτυο εναντίον της συνωμοσίας που εξυφαίνεται και αυτούς που εξεγείρονται εναντίον της τυραννίας.   


Οι φυλακές αυτού του μπουρδελοκράτους  αδειάζουν από ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ κρατούμενους μόνο και μόνο γιατί αυτοί οι ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ που κάνουν κουμάντο από τα παρασκήνια, σκοπεύουν να τις γεμίσουν με ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ κρατούμενους.  Οι ομαδικές συλλήψεις είναι το τελευταίο μέσο που τους απόμεινε στην κλίμακα της τρομοκρατίας που έχουν εξαπολύσει με τα σκατένια ΜΜΕ τους.

Αν και αυτό δεν αποδώσει καρπούς, οι βδέλλες είναι έτοιμες για πιο ακριβά σενάρια: απροκάλυπτη στρατιωτική χούντα, πόλεμο με την Τουρκία, ωμή επέμβαση του ΝΑΤΟ,  εμφύλια σύρραξη.


Σε όλες τις αρχαίες πόλεις σε περίπτωση μεγάλου εξωτερικού κινδύνου, ακόμα και  καταδικασμένοι για σοβαρά αδικήματα απελευθερώνονταν προσωρινά για να υπερασπίσουν την πατρίδα. Πολλές φορές μάλιστα αναδεικνύονταν ως ικανότεροι των υπολοίπων στην μάχη και η πόλη τους χάριζε το υπόλοιπο της ποινής τους.

Το 1940 το καθεστώς του γαμημένου προδότη και κλέφτη Μεταξά όχι μόνο αρνήθηκε στους πολιτικούς κρατούμενους (κομμουνιστές, σοσιαλιστές, δημοκράτες κλπ.) το αίτημα που είχαν διατυπώσει να πολεμήσουν στην πρώτη γραμμή για την πατρίδα, αλλά μετά την κατάρρευση του μετώπου τα ένστολα σκουπίδια του καθεστώτος παρέδωσαν τα κλειδιά των φυλακών στους υπάνθρωπους κατακτητές του νάνου Χίτλερ και του μακαρονοφάγου σαπιοκοιλιά Μουσολίνι.  

Σήμερα οι πολιτικοί απόγονοι αυτού του εθνικού μασονο-καθάρματος είναι έτοιμοι να επαναλάβουν την συνταγή.

Τώρα αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι η πλήρης πνευματική απελευθέρωση από τις δαγκάνες των μισελληνικών βρωμο-κομμάτων και της προπαγάνδας τους.   

Δική μας συνισταμένη πρέπει να είναι η υπεράσπιση της πόλης υπό την αρχαία έννοια. 

ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ όλους αυτούς τους βαλέδες των μασόνων που προωθούν τον διχασμό και την απολυταρχία.

Σε όσα και να διαφωνούμε μεταξύ μας εμείς οι πολίτες, ο εχθρός αυτή την στιγμή είναι κοινός.  Τα μπουντρούμια του ετοιμάζονται για όλους μας. Λίγη σημασία έχει ποιους θα επιχειρήσουν να συλλάβουν πρώτους.  

… ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ !

Οι τύραννοι και ο μηχανισμός τους καλά θα κάνουν να σημειώσουν κάτι:

Κάποια στιγμή θα έρθει η σειρά μας. Έτσι λέει η ιστορία. Κι αυτή η στιγμή πλησιάζει…

Εμείς ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ στις φυλακές.  

Δεν σκοπεύουμε να βάλουμε ΚΑΝΕΝΑΝ πολιτικάντη, κουκουλοφόρο ή “επιχειρηματία” αυτού του πουλημένου καθεστώτος πίσω από τα κάγκελα.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger