Μίσος για τον ελληνικό λαό!


Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ
Τώρα που ανεβαίνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ανακάλυψε ο κ. Χρυσοχοίδης το πρόβλημα των λαθρομεταναστών και της συνεπακόλουθης εγκληματικότητας.
Μόνο που το πρόβλημα είναι υπαρκτό και ορατό εδώ και χρόνια,αλλά οι δήθεν προοδευτικοί και εκσυγχρονιστές εγκέφαλοι δεν ήθελαν να το δουν. Ήσαν τυφλωμένοι και στρουθοκαμήλιζαν, διότι τους είχε γοητεύσει η εισαγόμενη ιδεολογία της πολυπολιτισμικότητας.
Το πρώτο ζητούμενο λοιπόν δεν είναι η δημιουργία στρατοπέδων για τους παράνομους μετανάστες, αλλά η αλλαγή ιδεολογίας.
Να απορρίψουμε την πολυπολιτισμικότητα , όπως έκαναν οι Γάλλοι, οι Γερμανοί, οι Άγγλοι και άλλοι και να επανέλθουμε στην ιδεολογία του εθνικού κράτους που επιβάλλει το Σύνταγμά μας και αποτελεί την επιθυμία της πλειοψηφίας των Ελλήνων.

Η καταστροφική περίοδος της διακυβέρνησης από τον Κώστα Σημίτη με πρωτοπαλλήκαρο του εκσυγχρονισμού τον Γ. Α. Παπανδρέου άνοιξε διάπλατα τις πόρτες για να εισβάλλουν στη χώρα μας ξενόφερτες ιδεολογίες που δεν είχαν σχέση με την ελληνική πραγματικότητα. 
Η έννοια του Έθνους και της πατρίδας χλευάσθηκαν, θεωρήθηκαν ξεπερασμένες και σχεδόν απαγορεύθηκαν στην εκπαίδευση και στα ΜΜΕ. Σωματεία που επέκριναν την ενδοτική εξωτερική πολιτική κατηγορήθηκαν άνευ στοιχείων και χλευάσθηκαν. Άνθρωποι που μιλούσαν για τον τουρκικό επεκτατισμό λοιδορήθηκαν.
Η λέξη Εθνικός Δρυμός απορρίφθηκε από σχολικό βιβλίο διότι κάθε τι το εθνικό θεωρήθηκε κακό. Η ανύπαρκτη ελληνοτουρκική φιλία αποχαύνωσε την εξωτερική μας πολιτική και τα σύνορα έγιναν διάτρητα για να μπαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι. Όποιος φώναζε για τους κινδύνους από τη λαθρομετανάστευση κατηγορείτο ως ρατσιστής.
 Όποιος θύμιζε ότι σε όλη την Ευρώπη υπάρχει αυστηρή μεταναστευτική πολιτική εθεωρείτο Ακροδεξιός. Η τακτική των δήθεν προοδευτικών είναι γνωστή. Όταν δεν έχουν επιχειρήματα χρησιμοποιούν επίθετα κοσμητικά και ύβρεις.

Στο όνομα της αποτυχημένης πολυπολιτσμικότητας καλλιεργήθηκε η ψευδοπροοδευτική συναισθηματική προσέγγιση ότι κάθε λαθρομετανάστης είναι αδελφός μας. Η αύξηση της εγκληματικότητας από τους αλλοδαπούς εισβολείς απεκρύπτετο συστηματικά με τη βλακώδη δικαιολογία ότι και οι Έλληνες εγκληματούν.
Μόνο που τα ποσοστά συμμετοχής των αλλοδαπών στα βαρειά εγκλήματα είναι πολλαπλάσια από εκείνα των Ελλήνων. Η μετάδοση μολυσματικών και κολλητικών ασθενειών από λαθρομετανάστες σε Έλληνες ήταν απαγορευμένη είδηση από την προοδευτική λογοκρισία. Μερικές φορές στο όνομα της ... δημοκρατίας ασκείται χειρότερη λογοκρισία από αυτή των αυταρχικών καθεστώτων.

Το μεγαλύτερο θύμα της καταρρέουσας πολυπολιτισμικότητας είναι η παιδεία μας. Την ώρα που η Μέρκελ, ο Σαρκοζί, ο Κάμερον, αλλά και κορυφαίοι δυτικοί διανοούμενοι καταγγέλλουν την πολυπολιτισμικότητα, τα ελληνόπουλα στερούνται των εθνικών, ιστορικών και θρησκευτικών τους χαρακτηριστικών στο όνομα ενός ιδεολογικού φανατισμού ολίγων κουλτουριάρηδων. Η Ιστορία, η Λογοτεχνία και τα Θρησκευτικά αποτελούν τα πρώτα θύματα της μεταναστολαγνείας. Για να μη θίξουμε τα παιδιά των μεταναστών που υπάρχουν στην τάξη γκρεμίζουμε την ελληνορθόδοξη ταυτότητα για την οποία αγωνίσθηκαν οι πρόγονοί μας το 1821.

 Στο όνομα μιας ψεύτικης ευρωπαϊκότητας αλλάζουμε τον χαρακτήρα των Θρησκευτικών μήπως και θιγεί κάποιος μουσουλμάνος ή άλλος μετανάστης μέσα στην τάξη. Την ώρα που σύσσωμη η Ιταλία από την άκρα δεξιά έως την άκρα αριστερά ζήτησε να υπάρχει ο Εσταυρωμένος στα σχολεία και ανάγκασε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο σε αλλαγή απόφασης, έρχονται οι κήρυκες του πολυπολιτισμού και καταργούν το Ορθόδοξο μάθημα των Θρησκευτικών. Στη θέση του οι μαθητές του Γυμνασίου θα μαθαίνουν περί των Ανατολικών θρησκειών και άλλων δοξασιών με ελάχιστες αναφορές στην Ορθοδοξία! Ενώ σε όλη την Ευρώπη τα Θρησκευτικά βασίζονται στην επικρατούσα θρησκεία, εμείς θέλουμε να..... πρωτοπορούμε.
 Για να μη θίξουμε τους μετανάστες και την πολυπολιτισμικότητα διώχνουμε τον Χριστό και την Παναγία από τα σχολεία και βάζουμε ένα συνονθύλευμα θρησκευμάτων αποκομμένο από την παράδοση του λαού μας!

Και τί θα κερδίσουμε με λίγα στρατόπεδα φύλαξης λαθρομεταναστών; Μόνο 30.000 από το ένα εκατομμύριο θα εγκλεισθούν εκεί. Και εν τω μεταξύ εισέρχονται και άλλοι λαθραίοι από τον Έβρο και τα νησιά. Η λύση είναι η άμεση απέλαση των εισερχομένων και ο σταδιακός επαναπατρισμός των παρανόμων που κυκλοφορούν στο κέντρο των πόλεων.

 Επίσης να δοθούν μεγαλύτερες αρμοδιότητες στην Αστυνομία και να μην κατηγορούνται τα απλά αστυνομικά όργανα όταν αναγκάζονται να αμυνθούν στους παρανόμους. Φυσικά το πρόβλημα δεν είναι μόνον οι λαθραίοι, αλλά και ορισμένοι από εκείνους που κατόρθωσαν να πάρουν άδεια παραμονής. Η ύπαρξη υπερβολικού αριθμού Αλβανών μεταναστών εγκυμονεί κινδύνους για την εθνική ασφάλεια και άμυνα.

Πολλοί από αυτούς πράγματι είναι φιλήσυχοι και εντεταγμένοι στην ελληνική κοινωνία. Αρκετοί όμως ασκούν απροκάλυπτα εθνικιστική και αλυτρωτική προπαγάνδα. Δεν είναι σώφρων μία χώρα να φιλοξενεί μεγάλο αριθμό μεταναστών από μία γειτονική χώρα η οποία επισήμως θέτει θέματα Τσάμηδων., αλβανικής μειονότητας και διδάσκει ότι Αλβανοί κατοικούν στα Γιάννενα και στην Πρέβεζα. Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν.
Συντάκτης: Κ ωνσταντνίνος Χολέβας, πολιτικός αναλυτής
Ημερομηνία καταχώρησης: 4η Απριλίου 2012
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

Disqus Comments
© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger