-->

Μυστική Πρόσβαση: UFO αρχεία (Ντοκιμαντέρ)


Κάθε λίγο από το History Channel βγαίνει ένα καλογραμμένο,ντοκιμαντέρ για τα UFO. Δεν μιλάω για κάποιους αρχαίους εξωγήινους,εδώ μιλώ για την πραγματική ουσία, πράγματα, όπως έγγραφα της κυβέρνησης από την FAA και διαχειριστές να μιλάνε δημόσια για παράξενα γεγονότα και συγκαλύψεις.
Μυστική Πρόσβαση: UFO στην Record3 να επικεντρώνεται στις υποθέσεις που αφήνουν ακόμη και τους πιο αδιάλλακτους σκεπτικιστές να αμφισβήτουν τις εξηγήσεις της κυβέρνησης.

Μερικοί πιστεύουν ότι η πρώτη τεκμηρίωση για εξωγήινες επισκέψεις στη Γη υπάρχει σε προϊστορικές σπηλαιογραφίες και πετρογλυφικά, όπου τα σχέδια των ανθρωποειδών,και παράξενα στοιχεία διαθέτουν,εμφανώς μη-ανθρώπινα χαρακτηριστικά για την ανατομία, όπως κράνη και άλλα εργαλεία πολύ προχωρημένα για να είναι από τον αρχαίο κόσμο. Από τα προϊστορικά σχέδια μέσω του συμβάν του Roswell, εκθέσεις από παράξενες και ανεξήγητες θεάσεις στους ουρανούς έχουν γίνει μέρος ενός ανεπίσημου ιστορικού ρεκόρ.
 

Με τον πολλαπλασιασμό της τεχνολογίας μέσω video και φωτογραφιών στη σύγχρονη εποχή, οι εκθέσεις αυτών των εκδηλώσεων, μαζί με τις οπτικές ενδείξεις έχουν αυξηθεί κατά 95% στις θεάσεις UFO που είναι ψευδείς, και προκύπτουν είτε από σκόπιμη ή πλαστοπροσωπία ή φάρσα.
Αλλά το υπόλοιπο 5% δεν μπορεί να απορριφθεί. Αυτή είναι η ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ: UFO στο αρχείο που επικεντρώνεται το History Channel,στο 5%.

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger