ΕΝ ΤΑΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ...

... Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ. Η ΧΡΟΝΙΑ ΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟ-ΧΘΟΝΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΣΦΑΛΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 72 ΩΡΕΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΦΩΤΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ( ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ). ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΣΕ ΣΤΥΛ...¨ΑΓΑΠΗ - ΦΩΣ - ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ - ΚΛΑΡΙΝΑ - ΚΤΛ. ΑΥΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 5ης ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. Η 5η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΙΚΗ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. Η 5η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΟΠΩΣ Η 3η ΚΑΙ Η 4η ΔΙΑΣΤΑΣΗ – ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ 3 ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ, ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΖΑΠΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ-ΧΡΟΝΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ 3η ΤΗΝ 4η ΚΑΙ ΤΗΝ 5η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ – ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΖΩΝΗ ΦΩΤΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ., ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΓΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΜΠΤΟ-ΔΙΑΣΤΑΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ 5ης ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΙ ΓΑΙΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΥΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΝΗΣΗ ΤΗΣ 5ης ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΛΕΜΟΥΡΙΑΣ, ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ, ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ, ΚΤΛ.

ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ...ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΦΑΓΗΤΑ, ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΚΤΛ. ΣΤΗΝ 5η ΔΙΑΣΤΑΣΗ Η ΥΛΗ ΑΡΑΙΩΝΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟ 50%, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΥΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΕΛΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΜΑΖΑ ΝΑ ΑΡΑΙΩΣΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΤΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ, ΤΣΙΓΑΡΩΝ, ΠΟΤΩΝ,ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΡΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΟΥΝ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΕΙΔΗ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΓΧΟΥΣ, ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ, ΤΥΨΕΩΝ, ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ, ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑΣ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΩΝ ΚΤΛ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΒΓΑΛΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ (ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΔΑΣΗ, ΡΥΑΚΙΑ, ΔΕΛΦΙΝΙΑ, ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, ΑΣΤΡΑ, ΚΤΛ) ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΔΙΕΓΕΙΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΓΟΝΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΣ.


ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΛΘΕΙ ΕΠΙ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΥΠΕΡ-ΜΕΓΕΘΗΣ ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΑΠΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑΙΟΤΕΡΗΣ ΜΑΖΑΣ ( ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΦΩΤΟΝΙΩΝ). ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΑΣΠΙΔΑ ΟΜΗΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ « ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ» ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΡΑΤΩΝ (ΠΟΛΕΜΟΣ), ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΡΟΦΩΝ ( ΠΕΙΝΑ), ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (BLUE BEAM PROJECT), ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ( ΜΙΝD CONTROL), ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ( ΒΛΕΠΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ). ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ – ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ 3ης - 4ης ΓΕΝΙΑΣ ( ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΚΙΝΗΤΑ, Η/Υ, ΚΤΛ) ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΠΕΨΟΥΝ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΡΡΕΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΣΦΥΖΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ! ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΩΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ-ΕΛΕΓΧΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ (ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΩΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΧΩΡΟ – F.B. ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΕΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΑΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΟΕΣ ΣΚΕΤΟΜΟΡΦΩΝ), ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ ΞΗΡΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΛΗΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ.


ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΒΛΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΗΞΗ ΤΟΥ ΘΕΙΚΟΥ ΝΟΥ, ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ. Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟΙ, ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΓΙΗΝΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΝΗΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. ΕΠΟΥΔΕΝΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΩΣΗ, ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ, ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ, Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΥΛΟΣ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΣΑΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΑΤΡΙΞ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΣΒΗΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ¨ΒΑΡΟΣ¨ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ.ΕΣΕΙΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ.Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΣΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ, ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΞΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ & ΣΕΒΑΣΜΟ
 ΑΝΑΞ


Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger