-->

Νέα τάξη πραγμάτων. Συνωμοσία ή πραγματικότητα? Αλήθεια, υπάρχει ελπίδα? ή πέθανε κι αυτή?

Ακούμε τα τελευταία χρόνια όλο και περσσότερες φωνές να μιλούν για νέα τάξη πραγμάτων, για παγκόσμια διακυβέρνηση, για παγκόσμιο νόμισμα, για πανθρησκεία κλπ. Ακούμε ηγέτες κρατών, τραπεζίτες, οικονομολόγους, στρατιωτικούς να μιλάνε εξόφθαλμα πλέον για την ανάγκη μια νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων.

Γνωρίζουμε όμως για τι μας μιλάνε?
Τι είναι η νέα τάξη πραγμάτων?
Θεωρείται από πολλούς ότι είναι μια θεωρία συνωμοσίας. Υπάρχει μια μυστική  ελίτ ανθρώπων η οποία συνωμοτεί, με σκοπό μια παγκόσμια κυβέρνηση η οποία έχει ως σκοπό να μην υπάρχουν πλέον κράτη-Εθνη, Εθνικά νομίσματα, θρησκείες, αλλά όλα να μπουν στη μηχανή του κιμά και να προκύψει ως αποτέλεσμα η περιβόητη νέα τάξη πραγμάτων.
Είναι όμως θεωρία συνωμοσίας?
Με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, κι εννοώ όχι μόνο στον στενό γεωγραφικό ορίζοντα της Ελλάδας πιστεύω πως από θεωρία συνομωσίας η Παγκόσμια τάξη πραγμάτων είναι πλέον γεγονός. Όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας δεν είναι απλώς ενδείξεις, αλλά αποδείξεις ότι οδηγούμαστε με γοργούςπλέον ρυθμούς στην Παγκόσμια διακυβέρνηση. Είναι ένα σχέδιο που δημιουργήθηκε πολλές δεκαετίες πριν, και τώρα παίζονται οι τελευταίες κινήσεις του πάνω στην παγκόσμια σκακιέρα.
Ποιοί κινούν τα νήματα ώστε να έρθει η περιβόητη νέα τάξη πραγμάτων?
Illuminati είναι ο συνηθέστερος όρος που χρησιμοποιείται για να περιγραφούν 13 οικογένειες μαζί με τα παρακλάδια τους οι οποίες συμμετέχουν σε πολύ μεγάλο βαθμό στην παγκόσμια ελίτ. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε και πάρα πολλά γι΄αυτούς, μια και υπάρχουν στεγανά σε κάθε βαθμίδα της ιεραρχίας τους. Γνωρίζουμε όμως ότι υπάρχουν πολλά παρακλάδια τους , όπως συμβούλια, επιτροπές και λέσχες, όπως συμβούλιο των των 3, των 5, των 7, των 9, των 13, των 33, των δρυίδων, την επιτροπή των 300 (Olympians) η επιτροπή των 500 και πολλές άλλες.
Ποιός είναι ο σκοπός της Νέας τάξης πραγμάτων?
Ο στόχοι τους είναι απλοί και συγχρόνως τόσο φρικιαστικοί...
 • Μείωση παγκόσμιου πληθυσμού (πόλεμοι, λιμοί, γεννετικός έλεγχος, εμβολιασμοί, γεννετικά      τροποποιημένες τροφές)
 • Παγκόσμιο νόμισμα. Δημιουργία ενός άυλου παγκόσμιου νομίσματος το οποίο θα ελεγχεται      από την οικονομική ελίτ. Επίτευξη αυτού του στόχου μέσω της μαζικής      χρεωκοπίας κρατών, Εθνών, φυσικών προσώπων.
 • Σημάδεμα και έλεγχος. Η λογική τους είναι το σημάδεμα όλων των ανθρώπων με τσιπ ελέγχου      και καταμέτρησης. Μέσω αυτού, θα πληρώνουμε και θα πληρωνόμαστε, θα      δεχόμαστε Ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες, θα ελεγχόμαστε για το που είμαστε      και τι κάνουμε. Η αρχή έχει γίνει με τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα τα οποία τα      δεχθήκαμε χωρίς κανένα πρόβλημα. Όποιος δεν έχει σφραγιστεί, θα είναι      σχεδόν αδύνατο να επιβιώσει στις ημέρες της Παγκόσμιας τάξης πραγμάτων.
 • Παγκόσμια Θρησκεία. Έλεγχος των θρησκειών μέσω της Παγκόσμιας θρησκείας. Ήδη έχουν γίνει      τα πρώτα βήματα με τα συλλείτουργα των Χριστιανικών θρησκειών, και τις      πολλές συναντήσεις και συλλείτουργα όλων των θρησκειών.
 • Παγκόσμια νομοθεσία. Όλοι οι νόμοι είναι εναρμονισμένοι σύμφωνα με τους νόμους της      παγκόσμιας διακυβέρνησης. Η αρχή έγινε με την εναρμονισμένη Ευρωπαική      νομοθεσία η οποία κυριαρχεί των νομοθεσιών των κρατών μελών της.
 • Παγκόσμια Αστυνομία. Η νόμοι πρέπει να να τηρούνται, και γι΄αυτό χρειάζεται ο Παγκόσμιος      στρατός. Μέχρι να συμβεί αυτό Παγκόσμιος στρατός θα είναι το ΝΑΤΟ με τις      επιχειρήσεις του σε μη συμμορφούμενα κράτη (βλ. Γιουκοσλαβία)
 • Κατάργηση Εθνικών συνειδήσεων . Όλα αποσκοπούν στο να καταρηγηθούν οι      Εθνικές συνειδήσεις. Καταστραφή της παιδείας, αλλοίωση της Ιστορίας,      αλλοίωση της πληθυσμιακής ομοιογένειας μέσω των οικονομικών μεταναστών.
 • Κατάργηση Εθνικών συνόρων. Δεν πρέπει να υπάρχουν σύνορα. Τα σύνορα κάνουν τους λαούς να έχουν      Εθνικό φρόνημα και αυτό δεν είναι θεμιτό. Όσοι λαοί θεωρούν ότι έχουν      σύνορα, διαμελίζονται σε μικρότερα και καλύτερα ελεγχόμενα κράτη.
 • Κατάργηση της ιδιοκτησίας. Αυτό θα πρέπει να απαλειφθεί. Τα πάντα θα είναι δανεικά και θα      πληρώνουμε γι αυτά. Δεν θα επιτρέπεται και δεν θα έχουμε το δικαίωμα να      έχουμε ακίνητη ή κινητή περισουσία γιατί απλά δεν θα υπάρχει μεσαία τάξη.
 • Έλεγχος φυσικών πόρων.   Οι μεταλλαγμένες τροφές, ο έλεγχος των σπόρων,      ο έλεγχος του νερού, ο έλεγχος των φυσικών αποθεμάτων. Ακόμα και ο ήλιος      και οι άνεμοι μιας χώρας θα ελέγχονται μέσω των ηλιακών και αιολικών πάρκων.
 • Έλεγχος διαδρομών διαμετακόμισης  Οι      αγωγοί φυσικού αερίου και πετρελαίου, οι θαλάσιοι και χερσαίοι δρόμοι, θα      πρέπει να ελέγχονται.
Το 1992 ο ο Δρ John Coleman δημοσιεύει το βιβλίο «η ιεραρχία των συνωμοτών» στο οποίο αναγράφονται οι λεπτομέρειες της ατζέντας των Illuminati με σκοπό τον παγκόσμιο έλεγχο και κυριαρχία. Στη σελίδα 161 συνοψίζεται η πρόθεση και ο σκοπός της επιτροπής των 300 ως εξής:
«Σκοπεύουμε σε μια παγκόσμια κυβέρνηση και σε ένα παγκόσμιο νόμισμα, που θα ελέγχονται από μια μη εκλεγμένη κληρονομική ολιγαρχία, όπως ακριβώς ήταν κατά το Μεσαίωνα. Ο παγκόσμιος πληθυσμός θα πρέπει να ελέγχεται μέσω γεννετικού ελέγχου, πολέμων, λιμών. Ένα δις είναι ο ιδανικός πληθυσμός συμφωνα με τα πιστεύω της άρχουσας τάξης.
Δεν θα υπάρχει μεσαία τάξη, παρά μόνο αφεντικά και υπηρέτες.
Όλοι οι νόμοι θα είναι παγκόσμιοι και εναρμονισμένοι με έναν ενιαίο κώδικα νόμων.
Θα υπάρχει παγκόσμια αστυνομία και στρατός που θα επιβάλλουν τους νόμους.
Τα Εθνικά σύνορα θα πρέπει να καταργηθούν.
Όσοι θα είναι υπάκουοι και υποταγμένοι στην παγκόσμια διακυβέρνηση θα ανταμοιφθούν, ενώ όσοι δεν εναρμονίζονται θα κυρήσσονται εκτός νόμου και θα καταδικάζονται σε θάνατο.
Ιδιόκτητα πυροβόλα όπλα, ή όπλα οποιουδήποτε είδους θα πρέπει ν΄απαγορεύονται».


Πως ομως το καταφέρνουν?

 Βασικό όπλο της νέας τάξης πραγμάτων είναι ο έλεγχος του νου και η πλύση εγκεφάλου.
 Αυτό το καταφέρνουν αφου πρώτα προετοιμάσουν το έδαφος ώστε να είναι κατάλληλο και δεκτικό στις απόψεις τους.
 Αυτό που εμείς πιστεύουμε ως λογικό, είναι στην πραγματικότητα μια πολύ προσεκτικά κατασκευασμένη προπαγάνδα, η οποία έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αποσπάσει τη θετική ανταπόκριση της κοινής γνώμης, μέσω της καθημερινής πλύσης εγκεφάλων από τα Μαζικά μέσα ενημέρωσης.
 Άλλος ένα τρόπος είναι η χειραγώγηση των ανθρώπινων συναισθημάτων όπως ο φόβος. Η τεχνική αυτή αναγράφεται ως « δημιουργία προβλήματος-αντίδραση-λύση».
 Πιο συγκεκριμένα, δημιουργείται ένα «θερμό σημείο-πρόβλημα» μέσω της χρηματοδότησης αντιπολιτευόμενων, ομάδων ανθρώπων, κομμάτων, για την τόνωση της αναταραχής σε μια καθιερωμένη πολιτική εξουσία (περιοχή, χώρα, ήπειρος). Αγαπημένες ονομασίες των ομάδων αυτών είναι «μαχητές της ελευθερίας» ή «απελευθερωτές» βλ για παράδειγμα τον απελευθερωτικό στρατό του Κοσσυφοπεδίου (UCK).
 Συγχρόνως Δαιμονοποιείται ο ηγέτης της χώρας όπου γίνονται οι αναταραχές τον κατηγορούν ως το νέο Χίτλερ κλπ. Βλέπε Μιλόσεβιτς, Σαντάμ Χουσείν, Καντάφι,Ασαντ, Μουμπάρακ κλπ.
 Επίσης, προμηθεύουν με οπλισμό τους «αντάρτες» ώστε η αιματοχυσία να είναι εξασφαλισμένη.
 Στη συνέχεια, μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης ξεκινούν να δημοσιεύουν αποτρόπαιες σκηνές φρίκης, πολέμου, θανάτων αμάχων με σκοπό ο κόσμος να απηυδήσει και να πει ότι αυτό θα πρέπει να σταματήσει....
 Αφου λοιπόν η κοινή γνώμη είναι δεκτική, τότε η επόμενη κίνηση έρχεται μέσω της αποστολής, Ειρηνευτικών δυνάμεων του ΟΗΕ (βλ. Βοσνία Ερζεγοβίνη) ή δύναμη συνασπισμού των Ηνωμένων Εθνών (βλ. Ιράκ-πόλεμος του κόλπου) ή με βομβαρδισμούς από το ΝΑΤΟ και αποστολή χερσαίων στρατευμάτων (βλ. Κοσσυφοπέδιο).
 Άπαξ και εγκατασταθούν εκεί τα στρατεύματα δεν εγκαταλείπουν ποτέ. Ο σκοπός τους είναι να υπάρχει πάντα παρουσία σε όλες τις περιοχές γεωπολιτικής και στρατηγικής σημασίας.
 Πως όμως δουλεύει αυτή η καλοκουρδισμένη μηχανή? Ποιό είναι το οργανόγραμμά της?
 Στην κορυφή της πυραμίδας των Illuminati κυριαρχούν μεγαλοτραπεζίτες,φαρμακευτικά καρτέλ, και άλλες μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες.
 Επίσης Βασιλικές οικογένειες όπως ο οίκος των Windsor (οι οποίοι είναι παρακλάδι του γερμανικού βασιλικού οίκου Saxe-Coburg-Gotha, μαζί με τους υπόλοιπους Βρετανούς γαλαζοαίματους. Νευραλγικά κέντρα διοίκησής τους είναι το Λονδίνο, η Βασιλεία της Ελβετίας και οι Βρυξέλλες.
 Τα Ηνωμένα Έθνη μαζί με όλους τους οργανισμούς που βρίσκονται υπό την σκέπη τους, όπως η Παγκόσμια οργάνωση υγείας, καθώς επίσης και το ΝΑΤΟ το οποίο είναι το στρατιωτικό εργαλείο τους.
 Επίσης, οι ηγέτες των μελών της G7, G8 είναι ενεργά και πλήρη μέλη τους. Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος πρόεδρος ή Πρωθυπουργός να μην είναι μέλος τους. Όσοι δεν ήταν διατεθιμένοι, ή ήταν απρόθυμοι να βοηθήσουν τα σχεδιά τους είχαν την τύχη του Kennedy (USA), Aldo Moro (Italy), Ali Buto (Pakistan).
 Για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε.
 Η νέα τάξη πραγμάτων είναι αδηφάγος. Σκοπός είναι να μαζεύεται ολοένα και περισσότερος πλούτος, φυσικοί πόροι,πολιτική εξουσία, και έλεγχος  στα χέρια των λίγων. Το κόστος του ανθρώπινου πόνου και της ανθρώπινης ζωής δεν έχει σημασία... Αρκεί να επιτευχθούν τα σχέδιά τους!
 Στην Ελλάδα τι γίνεται?
 Η Ελλάδα είναι μια από τους κύριους στόχους της Παγκόσμιας τάξης πραγμάτων, για πολλούς λόγους.
 Βρίσκεται σε νευραλγικό σημείο, έχει Ιστορία χιλιάδων χρόνων, έχει ως επι το πλείστον αμιγή πληθυσμό και θρησκεία, έχει τεράστιους φυσικούς πόρους.
 Φυσικό είναι λοιπόν να έχει μπει από τις πρώτες χώρες στο στόχαστρο των Illuminati.
 Εδώ και πολλά χρόνια γίνεται συστηματική επίθεση, στη θρησκεία μας, στην Εθνική μας ομοιογένεια, στα ιδεώδη και τις αξίες μας.
 Φαίνεται ότι κερδίζουν τη μάχη εναντίον μας.... τα τελευταία χρόνια δημιούργησαν γεννιές χαραμοφάηδων, πνευματικά φτωχών, και χωρίς ενδιαφέροντα ανθρώπων...
 Μας δώρισαν καθρεφτάκια και μας πήραν ένα σημαντικό κομάτι της ύπαρξής μας...
 Τώρα πια, που τα σχέδιά τους ολοκληρώνονται, δεν υπάρχει ποιος να αντισταθεί....
 Καθόμαστε υπομονετικά στην κατσαρόλα με το νερό που βράζει και βράζουμε χωρίς να κάνουμε ούτε καν προσπάθεια να πηδήξουμε έξω...


Αλήθεια, υπάρχει ελπίδα? ή πέθανε κι αυτή?


πηγη
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth Blogger