Ο διχασμός των ημερών έχει γραφτεί 120 χρόνια πριν! Το βίντεο που πρέπει να δούν όλοι! ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ επαληθεύονται στην πράξη [ βίντεο ]

Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών απασχολούν κατά καιρούς  τόσο με το περιεχόμενό τους, αλλά κυρίως επειδή κατά εποχές επιβεβαιώνεται αυτό το περιεχόμενο.

Ιδού τι λέει το ΠΡΩΤΌΚΟΛΛΟ 3, υπενθυμίζουμε ότι γράφτηκε 120 χρόνια πριν

"Για την ώρα η έχθρα αυτή θα μεγαλώσει λόγο της οικονομικής κρίσης,η οποία σύντομα θα σταματήσει την κίνηση του χρηματιστηρίου και της βιομηχανίας, και όταν με την δύναμη του χρυσού που κατέχουμε δημιουργήσουμε μια γενικευμένη και ολοκληρωτική οικονομική κρίση θα εξαπολύσουμε πλήθη εργατών στους δρόμους όλων των χωρών της Ευρώπης.
Τα πλήθη θα αρχίσουν να χύνουν το αίμα εκείνων που φθονούν λόγο της αμάθειάς τους και θα λεηλατήσουν τα υπάρχοντά τους.
Δεν θα πειράξουν τις δικές μας περιουσίες, γιατί εμείς θα γνωρίζουμε τη στιγμή της επίθεσης ! Και θα έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.!"

Για αυτό προσοχή να μην υποκύψουμε στις σειρήνες του διχασμού.

Μπορεί να υπάρχει οργή και πίκρα για τους ηθικούς αυτουργούς του εγκλήματος, αλλά αυτοί δεν είναι η Ελλάδα. Η Ελλάδα είμαστε όλοι εμείς, δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, σε όποιον Θεό κι αν πιστεύουμε.

Και πρέπει να πάμε μπροστά, όχι πίσω.

Δεν πρέπει να χυθεί άλλο αίμα Έλληνα από χέρι Έλληνα...


ΠΗΓΗ

Το βίντεο που πρέπει να δούν όλοι!  ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α'& Β' ΜΕΡΟΣ.

Τα Πρωτόκολλα των Πρεσβύτερων (Σοφών) της Σιών, γνωστά συνήθως ως Τα Πρωτόκολλα της Σιών (Ρωσικά: «Протоколы Сионских мудрецов» ή «Сионские Протоколы»), είναι

ένα κείμενο που πιθανώς έχει την αφετηρία του στην Ρωσία των αρχών του 20ου αιώνα και παρουσιάζει ένα "υποτιθέμενο" σχέδιο κυριαρχίας του κόσμου από τους Εβραίους. Αποτελεί για κάποιους ένα από τα κείμενα έκφρασης αντισημιτισμού. Ανεξάρτητες έρευνες έχουν δείξει ότι τα πρωτόκολλα αποτελούν απάτη και σχεδόν καθολικά αναγνωρίζονται ως προϊόν πλαστογραφίας, δημιούργημα της Οχράνα (Υπηρεσία για την προστασία της Δημόσιας Ασφαλείας και Τάξης). Όμως για όποιον το έχει διαβάσει δημιουργεί πολλά αναπάντητα ερωτήματα και συμπεράσματα για τη Σιωνιστική κυριαρχία στον πλανήτη αλλά και το προφητικό σχέδιο ενάντια στα υπόλοιπα έθνη

Πρωτόκολλο 3ο:

«Λίγο χρόνο ακόμη και οι αταξίες, οι χρεωκοπίες θα εμφανισθούν παντού.

Οι καταχρήσεις της εξουσίας θα ετοιμάσουν τελικά την πτώση όλων των πολιτευμάτων, και όλα θα ανατραπούν κάτω από τα χρυπήματα του μαινόμενου πλήθους. ¨ολα αυτά τα δήθεν "δίκαια του λαού"δεν υπάρχουν παρα μόνο στη φαντασία.

Δεν είναι ποτέ πραγματοποιήσιμα. Με την καθοδήγησή μας ο λαός έχει καταστρέψει την αριστοκρατία, που ήταν η προσάτρια του και η φυσική μητέρα τροφός του, της οποίας το συμφέρον είναι συνυφασμένο με την ευημερία του λαού.

Τώρα που η αριστοκρατία είναι κατεστραμένη, ο λαός έπεσε στο ζυγό των οποιωνδήποτε, των λωποδυτών που πλούτισαν, οι οποίοι τον καταπιέζουν χωρίς έλεος. 

Το συμφέρον μας απεναντίας είναι να εκφυλίζονται οι Χριστιανοί.

Οι Χριστιανοί έχασαν την συνήθεια να σκέπτοναι χωρίς επιστημονικές συμβουλές μας. »

Δείτε τα βίντεο - Α'& Β' ΜΕΡΟΣ  

Α' Μέρος
 
 
Β' Μέρος


ΠΗΓΗ
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

Disqus Comments
© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger