Τα πιόνια της παγκόσμιας Ελίτ. Προς Γερμανούς κατακτητές:

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος.
Αφού σας καλώς ορίσω σαν κατακτητές, στη φιλόξενη Ελλάδα μας, ευχόμενος το αρχαίο «Ως ευ παρέστητε», επιθυμώ να σας υπενθυμίσω ορισμένα τινά, που είναι ανοιχτές πληγές μεταξύ των δύο λαών μας.
Λέγω «κατακτητές», διότι κατόπιν προδοσίας των εδώ πολιτικών αχυρανθρώπων πρακτόρων σας, ηττηθήκαμε στον διεθνή, και Ευρωπαϊκό οικονομικό πόλεμο.

Προϋπόθεση είναι να καταλάβετε ότι και ...
εσείς είσθε απλοί υπάλληλοι-πιόνια, των ψυχικά πασχόντων ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης.

Κύριοι Γερμανοί, με βάση ορισμένες παραδοχές και προϋποθέσεις, όλα είναι έτοιμα για ένα παγκόσμιο πυρηνικό ολοκαύτωμα.

Σε αυτή τη περίπτωση, «Ά δε ητοίμασας τίνυ έστε»;;; λένε οι Γραφές.
Μόνο η κακία θα σας μείνει κύριοι βάρβαροι Ούννοι Γερμανοί.

Τα προβλήματα μεταξύ των λαών μας, που εσείς ανοίξατε, είναι,
 • 1.- Μας χρωστάτε τόσα, όσο είναι σήμερα το χρέος μας, που εσείς μας δημιουργήσατε. Mας χρεώσατε, και έρχεστε για να μας πάρετε τα πλούσια ενεργειακά κοιτάσματα, αλλά και τη πατρίδα μας. Όμως πρόλαβε, τα πήρε η παγκόσμια ελίτ των τρελών σιωνιστών δικτατόρων, που μας οδηγούν στο Γ! Π.Π.

 • 2.- Μας χρωστάτε το Πολεμικό δάνειο, με τους τόκους 70 ετών. Με διεθνή διπλωματία της παγκόσμιας ελίτ των ψυχασθενών Σιωνιστών δικτατόρων, προσπαθείτε να το αποφύγετε.
 • 3.- Μας χρωστάτε τις Πολεμικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις, για τα θύματα που οι πατέρες σας δολοφόνησαν, και τις καταστροφές στις υποδομές της χώρας μας. Σήμερα εσείς κάνετε τη «πάπια». Εάν θέλετε να σώσετε την Ελλάδα από το απεχθές χρέος που μας φορτώσατε, τρείς λύσεις υπάρχουν. Να μας δώσετε τα κατοχικά χρέη που μας χρωστάτε, ή να διαγράψετε το επονείδιστο χρέος, ή να εφαρμόσετε ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ, έναντι αυτών που μας χρωστάτε, ώστε να εξοφλήσετε, «να πατσίσουμε» λέει ο Λαός.

 • 4.- Μας χρωστάτε τις Αρχαιότητες, που οι πρόγονοί σας κλέψανε από την ιστορική πατρίδα μας, και τώρα κάνετε «τον Κινέζο». Μη προσθέτουμε άλλες ψευδαισθήσεις στους Έλληνες, αρκετά τους έχουμε φορτώσει, δήλωσε ο Stein Mayer Γερμανός ΥΠ.ΕΞ. κατά τη πρόσφατη εδώ επίσκεψή του, ο μόνος ειλικρινής από τους Γερμανούς.

 • 5.- Μας πνίξατε με τα Μνημόνια, τα Μεσοπρόθεσμα, τα Πολυνομοσχέδια, τους Εφαρμοστικούς νόμους, και τα προεδρικά διατάγματα, για λιτότητα, για τα δάνεια που εσείς μας «φεσώσατε». Όλα αυτά τα κάνετε για να μη χάσει τα τοκοχρεολύσια ο Μεγάλος Αδελφός, το Μεγάλο Αφεντικό σας, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, του οποίου είσθε υπάλληλοι, ορντινάντσες, πιόνια, και μαριονέτες.

 • 6.-Μας επιβάλλατε επίπεδα ζωής Πακιστάν, μειώσατε μισθούς & συντάξεις σε επίπεδα Βουλγαρίας, με τα εδώ πιόνια σας, ενώ οι τιμές αγαθών, παρεχομένων υπηρεσιών, (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ, κλπ) φόροι, τέλη, και χαράτσια, είναι στα ύψη, στα επίπεδα των κρατών Βορείου Ευρώπης.

 • 7.- Οι ορντινάντσες πολιτικοί κυβερνούν με φόρους, τέλη, & χαράτσια. Έτσι βάζοντας φόρους κυβερνάει και η Γιαγιά μου. Ο Άγγλος ευρωβουλευτής Nigel Farage έκανε τις κάτωθι δηλώσεις μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απευθυνόμενος στο Σαμαρά, με τις οποίες συμφωνούμε απόλυτα. «Δεν κυβερνάται εσείς την Ελλάδα. Η Τρόϊκα κυβερνά. Το κόμμα σας πρέπει να το ονομάσετε No Democracy, διότι η Ελλάδα ευρίσκεται πλέον υπό ξένη κατοχή!! Έχετε ανεργία που φτάνει στο 30%. Έρχεστε εδώ και μας λέτε ότι εκπροσωπείτε τη κυρίαρχη βούληση του Ελληνικού Λαού, ενώ δεν κάνετε εσείς κουμάντο στην Ελλάδα, έχετε χάσει τον έλεγχο, γιατί αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι υπό ξένη κατοχή. Δεν μπορείτε να πάρετε καμία απόφαση, έχετε παραδώσει τη Δημοκρατία, αυτή που η χώρα σας εφηύρε! Δεν μπορείτε καν να παραδεχτείτε ότι ήταν λάθος που μπήκατε στο ευρώ. Τώρα σας κάνουν κουμάντο οι μεγάλες επιχειρήσεις, οι μεγάλες τράπεζες, και οι μεγάλοι γραφειοκράτες των Βρυξελλών. Ξοφλήσατε και παραδοθήκατε. Οι επερχόμενες ευρωεκλογές, θα καταρρίψουν το μύθο ότι όλα αυτά ήταν αναπόφευκτα». Ο άνθρωπος των Γερμανών Σαμαράς ισοπεδώθηκε μέσα στο Κοινοβούλιο. «Ρόμπα έγινε στην Ευρώπη ο Σαμαράς» γράφει ο τύπος. Ο Nigel Farage ήταν υπέροχος. Είπε όλα όσα εμείς φοβόμαστε να πούμε.

 • 8.- Καταντήσατε την Ε.Ε. ζώνη λιτότητας των λαών, διότι έτσι το θέλουν οι παγκοσμιοποιητές, τα αφεντικά Σας. Καταντήσατε την Ε.Ε. εισπρακτική εταιρεία, όπου εισπράττετε φόρους για λογαριασμό της ελίτ της Ν.Τ.Π. & και των τραπεζών αυτής.

 • 9.- Πρέπει επιτέλους να καταλάβετε ότι εμείς οι φτωχοί νότιοι, και οι πλούσιοι βόρειοι, είμαστε όλοι δούλοι, πιόνια, και μαριονέτες, του ιδίου Μεγάλου Αδελφού, του Μεγάλου Αφεντικού. Τίποτε δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς την έγκριση των ηγετών της Ν.Τ.Π. , και των δευτεροκλασάτων αυτών, σαν το ΣΟΡΟΣ . Οι δοσίλογοι πολιτικοί τo θεωρούν κατόρθωμα να είναι μαριονέτες των ψυχοπαθών ηγετών της Ν.Τ.Π.

 • 10.- Ότι ώρα θέλει ο Μεγάλος Αδελφός, σας τραβάει το χαλί, και «πάει περίπατο» η Γερμανική οικονομία. «Απεδώ παν κι άλλοι» λέει ο Λαός. Σας αρέσει αυτό;;; Το ίδιο κάνετε εσείς σε μας. «Ό εσύ μισείς, εταίρο μη ποιήσεις» λέει ο νόμος του Θεού.

 • 11.- Τα Μνημόσυνα –Μνημόνια που επιβάλλατε στους Νοτίους, είναι λάθος συνταγή, ομολογεί το ΔΝΤ, και πρέπει να μας αποζημιώσετε. Χρειάζεται «κούρεμα» του Ελληνικού χρέους. Εάν δεν το κάνετε εσείς ομαλά, θα το κάνουμε εμείς με πατριωτική κυβέρνηση, και θα σας στείλουμε «στον έξω από εδώ» λέει ο Λαός, κάνοντας χρήση άλλων συμμαχιών….

 • 12.- Στηρίζετε το Ευρώ με τη λιτότητα των άλλων Λαών της Ε.Ε. Καταστρέψατε την Ε.Ε. με τη λιτότητα, και γίνατε ο επιστάτης μέσα στην Ε.Ε. των τρελών ηγετών της Ν.Τ.Π.

 • 13.- Δεν επαιτούμε, απαιτούμε δικαιοσύνη για τους σήμερον πάσχοντες, και δικαιοσύνη για τους ηρωϊκούς νεκρούς, «πάλαι τε και νυν», τους οποίους οι δικοί Σας δολοφόνησαν.

 • 14.- Μας απειλείται ότι δεν θα μας δώσετε την εκάστοτε «δόση» των δανείων. Εάν δεν μας δώσετε τη δόση, τότε δεν θα πάρει και το Μεγάλο Αφεντικό Σας, τη δόση του, και «ο Νοών Νοείτω»…Με κυβέρνηση εθνικής ενότητας, πατριωτική, θα εφαρμόσουμε τη ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ….και «Γαία πυρί μιχθήτω»……..Ο βρεμένος τη βροχή δεν τη φοβάται, λέει ο λαός. Ούτως ή άλλως χαμένοι είμαστε!!!

 • 15.-Το φυσικό αέριο & πετρέλαια πρόλαβε και τα «έφαγε» το Μεγάλο Αφεντικό σας. Δεν έμεινε τίποτε για εσάς. Επομένως άδικα μας ληστεύετε με τα εδώ πιόνια σας. Σήμερα ο Στουρνάρας δήλωσε ότι δεν υπάρχουν πετρέλαια στον Ελληνικό χώρο. Οι δοσίλογοι πολιτικοί τα έδωσαν όλα στα μεγάλα αφεντικά!!! Τα ξεπούλησαν όλα, δεν άφησαν τίποτε για μας.

 • 16.- Η πολιτική ηγεσία της Ε.Ε. είναι όλοι τους ορντινάντσες, και υπάλληλοι της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Καταντήσατε την Ε.Ε. σαν τα «μούτρα σας», λέει ο Λαός.

 • 17.-Για τις αυτοκτονίες χιλιάδων Ελλήνων υπεύθυνοι είσθε εσείς οι Γερμανοί εκτελεστές. Η Ελλάδα έγινε πάλι Γερμανική επαρχία, και το επίπεδο ζωής είναι όπως ήταν στη κατοχή.

 • 18.- Το «πιόνι» σας, ο Ααρών Αβουρί, είναι άμεσα υπεύθυνος για τη καταστροφή της Ελλάδος. Η μαριονέτα Σας, είναι ο ολετήρας του Έθνους των Ελλήνων. Η ορντινάντσα σας είναι ο Αρχιραββίνος της διαφθοράς. Παραμένει ακόμη ελεύθερος!!!

 • 19.- Ο κύριος Σόϊμπλε επαναλαμβάνει από καιρού εις καιρόν ότι η Ελληνική πολιτική ελίτ είναι διεφθαρμένη, ανίκανη, κλπ. Εσείς με τις Γερμανικές εταιρείες τους διαφθείρατε.

 • 20.- Σήμερα η Καγκελάριος Μέρκελ είναι υπεύθυνη για τη γενοκτονία των Ελλήνων, και ως τοιαύτη θα χαρακτηρισθεί από την ιστορία, σαν τον Χίτλερ.

 • 21.- Σήμερα η Μέρκελ, χρησιμοποιεί το Σαμαρά, και τη παρέα του, σαν το παιδί για τα θελήματα, της ελίτ των τρελών και ψυχασθενών της Ν.Τ.Π.

 • 22.-Μεγάλο μέρος του χρέους δημιουργήθηκε εγχώρια από ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που δημιούργησαν Γερμανοί πράκτορες. (SIEMENS, Χριστοφοράκος, κ.λ.π.). Ο Σαμαράς δήλωσε η Ελλάδα δοκιμάστηκε αλλά άντεξε. Ο Σαμαράς ΄και η παρέα του άντεξαν, που έχουν γεμάτες τσέπες, ΟΧΙ ο Λαός !!!


 • 23.- Η Γερμανική κυβέρνηση ήταν αυτή που πίεσε για την εφαρμογή των προγραμμάτων λιτότητας, που κατέστρεψαν την κοινωνική ύπαρξη πολλών Ελληνικών οικογενειών.

 • 24.- Η Μέρκελ, ο θηλυκός Χίτλερ, είναι υπεύθυνη για τη τραγωδία του Ελληνικού Λαού, διότι πιέζει τα εδώ πιόνια της, για επιπλέον κοινωνικές περικοπές.

 • 25.- Στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν, επειδή δεν μπορούν να αγοράσουν τα αναγκαία φάρμακα, και ο Πόντιος Πιλάτος Ρωμαίος Χιλίαρχος Έπαρχος Ράϊχενμπαχ, δίνει συγχαρητήρια στον αρμόδιο υπουργό του θανάτου, όπως τον αποκαλεί ο Λαός.

 • 26.- Η Ελλάδα δεν είναι πλέον ένα κυρίαρχο κράτος, αλλά βρίσκεται κάτω από τις επιταγές της Σιωνιστικής Τρόϊκα.

 • 27.-Όλα αυτά τα κάνατε για τα πετρέλαια και το Φ.Α. αλλά σας τα «έφαγαν» οι Παντοκράτορες. Δουλέψατε σαν κορόϊδα για την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Όπως παλιά δούλεψε και ο ΧΙΤΛΕΡ.

 • 28.- Εσείς οι Γερμανοί δεν αλλάζετε ανά τους αιώνες. Πάντα κάποιοι άλλοι θα σας πιάνουν κορόϊδα. Σήμερα γίνατε πιόνια των Σιωνιστών ψυχασθενών Παντοκρατόρων.

 • 29.-Σήμερα η ελίτ της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των τρελών, προσπαθούν να ελέγξουν τα πάντα, νερό, τρόφιμα, φάρμακα, είναι υπό τον έλεγχο των ψυχικά ανώμαλων της παγκόσμιας δικτατορικής Ελίτ. Μέσα από το πόσιμο νερό, τα φάρμακα, και τα τρόφιμα, προσπαθούν να μειώσουν το χρόνο της ζωής των κατοίκων του πλανήτη, μαζί και των Γερμανών. Άραγε οι Γερμανοί το έχουν πληροφορηθεί αυτό;;;; Ακόμη και ο αέρας που αναπνέουμε περιέχει σκόπιμα χημικές ουσίες. Αυτό το επιτυγχάνουν με τους αεροψεκασμούς. Οι Γερμανοί πολίτες είναι απληροφόρητοι. Μόλις το πληροφορηθούν βρείτε τρύπα να κρυφθείτε. Αλίμονό σας, λέει ο Λαός.

 • 30.-Άραγε οι Γερμανοί πολίτες, σας έχουν πάρει χαμπάρι, τι τσιράκια των ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής ελίτ είσθε;;;;;

 • 31.- Κατακλύσατε την Ελλάδα μας, με Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες, χωρίς να καταλαβαίνετε ότι γρήγορα αυτοί θα έλθουν στη χώρα Σας, και τότε οι Γερμανοί πολίτες θα σας τιμωρήσουν, για τα εγκλήματα που διαπράττετε κατά της ανθρωπότητας της Ευρώπης.

 • 32.- Σε λίγο χρόνο η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι υπερδύναμη, αλλά μας κυβερνούν προδότες, «τσιράκια» της Μέρκελ και του Σόϊμπλε, υπάλληλοι των τρελών της παγκόσμιας δικτατορίας.

 • 33.- Σήμερα τα «τσιράκια» της Σιωνιστικής παγκόσμιας ελίτ, παραχωρούν τα πετρέλαια του Αιγαίου στους Τούρκους, και του Ιονίου & Κρητικού Πελάγους στους ψυχασθενείς ηγέτες της Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης, λέγε Δικτατορίας.

 • 34.-Κυρία Μέρκελ υπό την ηγεσία Σας, η Ε.Ε. έγινε «κώλος και βρακί»,- που λέει ο Λαός,- με τη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, & Παγκοσμιοποίηση. Καταστρέψατε κατόπιν εντολών των τρελών της Σιωνιστικής ελίτ, την αρχική Ε.Ε. του Σουμάν, Ντε-Γκωλ, Έρχαντ, Αντενάουερ, Ζακ Ντελόρ, κ.λ.π.

 • 35.-Μας κλέψατε όλο το πλούτο μας, με διεθνή χρηματιστηριακά και τραπεζικά κόλπα, με SPREADS, CDS, SWAPS, BONDS, HEDGE FUNDS, Ελλ. ομόλογα, διάφορα FUNDS και αμοιβαία κεφάλαια, χρηματιστήρια, Τόκους, με εταιρείες τύπου SIEMENS, με πολιτικούς ορντινάντσες που εσείς διαφθείρατε, με μίζες, με τους εξοπλισμούς, με τη διάσωση τραπεζών, με Offshore εταιρείες, με Τραπεζικά σκάνδαλα, με την ισοτιμία ευρώ-δραχμής, με προδότες πολιτικούς, με το κρατικό μηχανισμό (ΕΛΣΤΑΤ), και άλλα κόλπα, «ων ουκ έστιν αριθμός λέγειν κατά μέρος». Η κλοπή πάει σύννεφο, και η καταστροφή συνετελέσθη!!!

 • 36.- Τρεις Πρωθυπουργοί, ορντινάντσες των ψυχασθενών της παγκόσμιας Σιωνιστικής ελίτ, μεταξύ αυτών και ο δικός σας Ααρών Αβουρί, οι λεγόμενοι από το Λαό «Γερμανοτσολιάδες», κατάστρεψαν την Ελλάδα, εκτελώντας εντολές των τρελών ηγετών της Παγκοσμιοποίησης. Δημιούργησαν υπερχρέωση της χώρας, και διόγκωση του δημόσιου χρέους, ώστε αυτό να είναι απεχθές, επαχθές, και επονείδιστο για τον Ελληνικό Λαό. Αυτό λέγεται εσχάτη προδοσία, και πρέπει η Δικαιοσύνη να αναλάβει δράση άμεσα, να συλλάβει τους επίορκους πολιτικούς.

 • 37.- Η ομάδα πολιτικών του ΑμερικανοΕβραίου Jeffrey ποντάρανε με CDS στη κατάρρευση της δυστυχισμένης αυτής χώρας. Οι αποκαλύψεις διακεκριμένων δημοσιογράφων στη T.V. είναι συγκλονιστικές περί τα Τραπεζικά, εξοπλιστικά σκάνδαλα, κλπ.

 • 38.-Τα εκατομμύρια που έμπαιναν στις τσέπες της παγκόσμιας ελίτ των Σιωνιστών παγκόσμιων ψυχοπαθών δικτατόρων, και των Γερμανικών τραπεζών, πληρώνουν σήμερα οι εξαθλιωμένοι Έλληνες.

 • 39.-Μας καταστρέψατε με δύο πολέμους, στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, και σήμερα με οικονομικό πόλεμο.

 • 40.- Ο Τοποτηρητής της κυρίας Μέρκελ στην Ελλάδα, κ.Σαμαράς, προεκλογικά μας είχε «φλομώσει» με αντι-μνημονιακό αγώνα, με την οριοθέτηση της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. και άλλα τινά, προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές, και μόλις πήρε την εξουσία τα ξέχασε όλα και έγινε βοηθός της Μέρκελ, και βοηθός του Πόντιου Πιλάτου Τοποτηρητού Ράϊχενμπαχ.

 • 41.-Με την Ελληνική Προεδρία της Ε.Ε., από τα παρασκήνια στη πραγματικότητα Πρόεδρος της Ε.Ε. θα είναι η Μέρκελ, και μέσω αυτής της κυρίας, οι ψυχασθενείς ηγέτες της Ν.Τ.Π.-Κοσμοκράτορες, και Σιωνιστές Παντοκράτορες.

 • 42.-Ενώ το «Αφγανιστάν» του Σαμαρά, (Γερμανικά ΜΜΕ), αναλαμβάνει τη προεδρία της Ε.Ε. συμβαίνει «εξαφάνιση» του θησαυρού των πετρελαίων & Φ.Α. στο Κρητικό Πέλαγος.

 • 43.- Όπως γράφει ο καθηγητής Ευριπίδης Μπίλλης, μια άλλη απάτη που διαπράξατε με το δικό σας Σημίτη, εις βάρος του Ελληνικού Λαού, είναι αυτή που κατάστρεψε τους Έλληνες και την Ελληνική οικονομία. Συγκεκριμένα ενώ η πραγματική ισοτιμία δραχμής-ευρώ ήταν 200 δρχ.=1 ευρώ, η Ελλάδα μπήκε στη ζώνη του ευρώ με ισοτιμία 1 ευρώ=340.75 δρχ. Έτσι από την αρχή αφαιρέθηκε και εκλάπη ο μισός πλούτος των Ελλήνων και η μισή αγοραστική αξία των Ελλήνων. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να αυξηθεί στο διπλάσιο η τιμή κάθε εισαγόμενου είδους με τιμές ευρώ στην Ελλάδα, και τα Ελληνικά προϊόντα να πάψουν να είναι ανταγωνιστικά, αφού διπλασιάστηκαν οι τιμές τους με το ευρώ.

 • 44.- Τώρα σαν «γενναίοι» που είσθε, με τη βοήθεια τοπικών οργάνων, διώκετε και φυλακίζετε τους Έλληνες Πατριώτες, διότι έτσι σας διέταξαν τα Μεγάλα Αφεντικά σας, ενώ οι κλέφτες και προδότες είναι έξω. Βρήκατε τα εδώ «τσιράκια» Σας, και εκτελείτε τις επιθυμίες του BIG BOSS. Φοβόσαστε μήποτε ερχόμενοι στην εξουσία οι Έλληνες Πατριώτες, διαγράψουν το επαχθές, απεχθές, και επονείδιστο χρέος, και έτσι χάσει το Μεγάλο Αφεντικό Σας, τις δόσεις των τοκογλυφικών δανείων, και τη κατοχή της Ελλάδος. Πάνω από όλα ο BIG BROTHER.

 • 45.- Σήμερα τελούμε υπό Γερμανική κατοχή, και υπό Σιωνιστική οικονομική επιτήρηση. Όποιος αντιστέκεται στη Τρόϊκα συλλαμβάνεται!!!

 • 46.- Ο Όλι Ρεν δήλωσε, θυσιάσαμε τον Ελληνικό Λαό, για να σωθούμε εμείς!! Η Μέρκελ παραδέχτηκε ότι επιβλήθηκαν τα Μνημόνια, μέσω προδοτών Ελλήνων πολιτικών, για να σωθεί η ευρωζώνη. Μήπως οι δοσίλογοι πολιτικοί ξέρανε τι κάνανε;; ότι τους διέταζε η μεγάλη Σιωνιστική Τρόϊκα κάνανε. Μη πάθουν ζημιά οι Ευρωπαϊκές Σιωνιστικές τράπεζες. Δηλαδή θυσίασαν την Ελλάδα, για να σωθούν οι τράπεζες του ROTHSCHILD, του Μεγάλου Αφεντικού Σας.

 • 47.- Η χρεοκοπία της Ελλάδος ήταν προμελετημένη, και καλά σχεδιασμένη από τη παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία, και όλα τα διεθνή πιόνια Ε.Ε. & ΗΠΑ εκτέλεσαν την Ελλάδα. Ο ρόλος των οικονομικών δολοφόνων στη χρεοκοπία της Ελλάδος αναλύθηκε στην εκπομπή του διακεκριμένου δημοσιογράφου Γ.Τράγκα, με τους εκλεκτούς καλεσμένους στη τηλεόραση του «Ε» ώρα 23.00-02.00 της 14/01/14 όπου παρουσίασαν στοιχεία για την υποβοήθηση του τιτάνιου έργου της Δικαιοσύνης, και των οικονομικών εισαγγελέων, για κάθαρση.

 • 48.- Να πληρώσουν αυτοί που έκλεψαν, και όχι ο αθώος Λαός. Μας βάζετε όλους σε ένα καζάνι.

 • 49.- Ο Νόμος του Θεού λέει, «Δικαιοσύνην μάθετε οι ενοικούντες επί της Γης». Αυτό το νόμο εσείς κυρία Μέρκελ και τα μεγάλα αφεντικά σας, δεν τον μάθατε, και τον καταπατάτε. Η Ελλάδα σήμερα κυβερνιέται από ξένους τοκογλύφους, και ντόπιους πολιτικούς δοσίλογους!!!

 • 50.- Περαίνων αναφωνώ, Κύριε Σόϊμπλε, φέρτε πίσω τα κλεμμένα.

Αυτό επιβάλλουν οι ηθικές Ευρωπαϊκές αξίες, αλλιώς δεν θα διαφέρετε σε τίποτε από τους κοινούς ληστές και κλέφτες.
Εφαρμόζετε το νόμο της Ζούγκλας μέσα στην Ε.Ε.Αντώνης Ι. Γρυπαίος
Διεθνολόγος
e-mail: ant.grypaios@gmail.com
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger