-->

Η Ρωσία απασφάλισε… Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τους δίδυμους πύργους….

IsthistheNuclearBlastHolebeneathaWTCTowerthatDimitriKhalizovreportedwouldwouldresultforma150KiloTonBombundergroundnuclearexplosionΣτον δικό της πόλεμο πληροφορίας η Ρωσία.
Πριν λίγο “ρίχθηκαν” στο ίντερνετ δύο φωτογραφίες, που σας παρουσιάζουμε πρώτοι στην Ελλάδα, όπου σύμφωνα με τους ειδικούς εμφανίζεται “λιωμένο” το υπέδαφος, πράγμα που μπορεί να δικαιολογηθεί μόνον σε περίπτωση πυρηνικής έκρηξης.
Υπάρχει ακόμη και σήμερα ένας σεβαστός αριθμός ανθρώπων στον «τομέα της προστασίας των μαρτύρων». Υπάρχουν πολυάριθμες – “στοίβες” κρυφών αρχείων με δηλώσεις μαρτύρων που κάνουν λόγο για συμμετοχή και συνέργεια συγκεκριμένων ανθρώπων που είχαν μεταφέρει πυρηνικά όπλα σε φορτηγά ψυγεία έχοντας για ξεκάρφωμα καρότσες γεμάτες νεκρές αγελάδες που διανέμονταν σε κρεοπωλεία.
Τα πυρηνικά όπλα ήταν κρυμμένα σε κουτιά στο πάτωμα κάτω από τα κρέατα.
Στη συνέχεια ταξινομούνταν μέσα σε μια αποθήκη – ψυγείο κρεάτων
Μάρτυρες λένε πως με έντεχνο τρόπο τα βαριά αυτά όπλα μεταφέρθηκε από το Λιμάνι του Χιούστον.
Οι οδηγοί φορτηγών και οι άνθρωποι που δούλευαν στα σφαγεία που προμήθευαν την αγορά με τα συγκεκριμένα φορτηγά ,ατυχέστατα έχουν κάνει στο παρελθόν δηλώσεις που κρίνονται ενοχοποιητικές γι’ αυτό και μέχρι και σήμερα βρίσκονται ‘’υπό την προστασία των μαρτύρων’’.

Πλέον ο ψυχρός πόλεμος Αμερικής Ρωσίας είναι σε πλήρη εξέλιξη, ακόμα και στο επίπεδο της πληροφορίας…
Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν με τίτλο :
Η Ρωσία διαδίδει,
Ο Snowden Επικυρώνει!
2j1k8wiIsthistheNuclearBlastHolebeneathaWTCTowerthatDimitriKhalizovreportedwouldwouldresultforma150KiloTonBombundergroundnuclearexplosion
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger