-->

«ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΟΧΙ … ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΛΗΡΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ»

https://hellasforce.files.wordpress.com/2015/07/cf84cebf-ceb5cf80cebfcebcceb5cebdcebf-cebfcf87ceb9-cebaceb1ceb9-cebfceb9-ceb5cebacf80cebbceb7cf81cebfcf85cebcceb5cebdceb5cf83-cf80.jpg «Θα γίνει πολιτειακή ανωμαλία…»

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ – «ΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ Η Ε.Ε ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ …»

Αρθρο: 16 του Ελληνικού Συντάγματος
Ημ/νία: 24.10.2011 ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Κείμενο Αρθρου
1. Από τις προτιμήσεις των ψηφοφόρων σε κάθε ερώτημα επικρατεί εκείνη, η οποία συγκεντρώνει την απόλυτη πλειοψηφία των έγκυρων ψηφοδελτίων.
2. Στα έγκυρα ψηφοδέλτια δεν προσμετρώνται τα λευκά.
3. Το αποτέλεσμα δημοψηφίσματος για κρίσιμο εθνικό θέμα είναι δεσμευτικό, όταν στην ψηφοφορία λάβει μέρος τουλάχιστον το σαράντα τοις εκατό (40%) όσων έχουν εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους.
4. Το αποτέλεσμα δημοψηφίσματος για ψηφισμένο νομοσχέδιο που ρυθμίζει σοβαρό κοινωνικό ζήτημα είναι δεσμευτικό, όταν στην ψηφοφορία λάβει μέρος τουλάχιστον το πενήντα τοις εκατό (50%) όσων έχουν εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους.

Το όχι του ελληνικού κυρίαρχου λαού μετατρέπεται σε κουρελόχαρτο και τα περισσότερα η σχεδόν όλα τα άρθρα που καταψήφισε ο λαός επανέρχονται ως ελληνικές προτάσεις στη διαπραγμάτευση αλλά και ενώπιον του ελληνικού κοινοβουλίου (!!!!)

«Θα έρθει κάποια στιγμή ένα ψευτορωμαίικο αλλά μην το πιστεύσετε…»

Όσοι παραδώσουν την Ελλάδα ως έρμαιο στην Νέα Τάξη Πραγμάτων υπερψηφίζοντας τέτοιες προτάσεις δεν πρέπει να θεωρούνται Έλληνες…νυν και προηγούμενοι (αφού όλοι μαζί πλέον συμπράττουν βρίσκοντας απέναντι τον ελληνικό λαό αλλά και ψευδόμενοι ότι τάχα επιθυμούσαν αντίσταση από αυτόν).
Αυτά….εκπληρώνονται …Έπονται τα υπόλοιπα…
«Θα τους σιχαθεί ο λαός και θα τους κυνηγήσει…»
Είναι το επόμενο ΟΧΙ..κι αυτό θα είναι οριστικό.

Αν θέλετε να μάθετε την συνέχεια ξαναδιαβάστε τις προφητείες των Αγίων Του Θεού…
Καλή δύναμη αδέλφια…Ο Θεός έχει το σχέδιο Του και δεν θα μας αφήσει…γιατί αρχίσαμε να ξυπνάμε…Προσευχή, μετάνοια και αγάπη για τον συνάνθρωπο και ο Θεός βοηθός και πάντα κραταιός !!!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ

 hellasforce.com
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger