-->

«Χειραγώγηση του νου στον Τσίπρα» και όταν η διαδικτυακή μ@λ@κί@ βαράει κόκκινο!

http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/07/%CE%BC%CF%80%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CF%81%CF%82.jpg «Δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος αυτός που μίλησε στο Ερωκοινοβούλιο για τις φρικαλεότητες των Ευρωπαίων, που θέλουν να εφαρμόσουν στην Ελλάδα με αυτόν που μίλησε σήμερα το πρωί μετά την «ολονύκτια» σύνοδο κορυφής

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, υποβλήθηκε σε πρόγραμμα ελέγχου του νου»

Τι σου κάνει ο μπλόγκερ για να κερδίσει κλικς, τι σου κάνει ο ξεροκέφαλος που δεν θέλει να παραδεχτεί ότι εξαπατήθηκε, τι σου κάνει και η παραπληροφόρηση για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, τι σου κάνει επίσης και η απόλυτη γελοιοποίηση των θεωριών συνωμοσίας ώστε να μην γίνονται ποτέ πιστευτές.

Το… «αποκαλυπτικό» άρθρο ξεκίνησε από έναν μπλόγκερ, τον ksipnistere.com και αναδημοσιεύτηκε με… την ίδια μέθοδο “χειραγώγησης του νου” κι από άλλα σάιτ, για κερδοσκοπικούς λόγους, βεβαίως βεβαίως και όχι για “ξυπνήστε” λόγους.

Με λίγα λόγια, προσπαθούν να σηκώσουν το βάρος των ευθυνών από τις πλάτες του Τσίπρα και να το ρίξουν στη χειραγώγηση του νου που του έγινε και… άαααλλα ήθελε να υπογράψει κι άλλα υπέγραψε!

Προφανώς ο νους του εξακολουθεί να “χειραγωγείται”, αφού από τότε έχει κάνει τόσες ομιλίες δικαιολογώντας κάθε πράξη του.

Αλλά οποία ανακούφιση! Εκτός από το βάρος του Τσίπρα, φεύγει κι ένα βάρος από τον ψηφοφόρο του, που δεν θέλει με τίποτα να παραδεχτεί το λάθος του, που τα βάζει με όσους προσπαθούν να του ανοίξουν τα μάτια και να του πουν δες τα σημάδια της προδοσίας που έρχεται. Όχι! Και δεν θέλει να τα δει και βρίζει χωρίς επιχειρήματα, αλλά θέλει και μετά να βγει καθαρός για τις επιλογές του.

Σε έλεγχο του νου δεν μπήκε ο Τσίπρας αλλά όσοι δεν έβλεπαν τι εκπροσωπεί ο Τσίπρας και θύμωναν με όσους κρατούσαν γερά την αφύπνιση τους και προσπαθούσαν να τους ανοίξουν τα μάτια. Μην διαστρεβλώνετε τα γεγονότα. Ότι υπάρχει αυτή η τεχνολογία, που μπορεί να χειραγωγήσει ένα άτομο ή σύνολο, σαφώς και υπάρχει. Αλλά γιατί δεν αναρωτιέστε μήπως παίχτηκε πάνω σας;

Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και η χειραγώγηση καιρού και νευρικού συστήματος είχαν αρχίσει από προεκλογικά. Το είδαμε, το καταλάβαμε, το εμπεδώσαμε. Κι ένα νευρικό σύστημα κλονισμένο, που δεχόταν και τεράστια προπαγάνδα, σίγουρα μόνο καθαρά δεν μπορεί να δει.

Και η έλλειψη πολιτικής παιδείας και κρίσης τώρα καλύπτεται μια χαρά πίσω από τη θεωρία ότι ο νους του Τσίπρα χειραγωγήθηκε. Ακόμα χειραγωγείται; Πότε θα συνέλθει δηλαδή; Αφού ξεπουληθεί η χώρα θα ξυπνήσει μια μέρα και θα πει: «Σε καλό μου βρε!!! Τι ήταν αυτό που έπαθα και χάρισα τη χώρα μου;»

Αυτά πριν δυο μέρες. Αλλά σήμερα, έχουμε κι άλλη “αποκάλυψη” για την “περίεργη” στάση του Τσίπρα:

Σιγά σιγά βγαίνουν στην επιφάνεια όλα όσα «δεν κολλάνε» στην συμπεριφορά του Τσίπρα που άλλαξε σε μια νύχτα […] Λοιπόν πριν την τελική σύνοδο, μεταδόθηκε κάτι αλλά λίγοι και έμπειροι με την διπλωματία κατάλαβαν την σημασία της και την διαφορά. Αυτό το «κάτι» ήταν το τηλεφώνημα του ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ κ. Λιου […] εντοπίστηκαν υψηλόβαθμοι Τζιχαντιστές του ISIS.

Δηλαδή, οι ΗΠΑ τρόμαξαν μπροστά σε μια επίθεση και εξέγερση τζιχαντιστών και πίεσαν τον Τσίπρα να υπογράψει ό,τι βρει μπροστά του! Τώρα αυτά τα ακούς από κάτι “πατριωτικά” μπλογκς που έχουν ασπαστεί την αμερικανοσιωνιστκή θεωρία ότι οι τζιχαντιστές είναι και καλά ένα αυθόρμητο Ισλαμικό κίνημα και όχι το μόρφωμα που δημιούργησαν οι ίδιοι οι Αμερικάνοι, κάτι που οι ίδιοι παραδέχονται!

Να τελειώνουμε με τα μέσα εναλλακτικής παραπληροφόρησης που έχουν αντικαταστήσει επάξια τα ΜΜΕ σε παραπληροφόρηση, προπαγάνδα, άρα ΚΑΙ έλεγχο του νου;

Αλήθεια… τα Ελληνικά Hoaxes τι κάνουν;

Καλά ευχαριστώ! Μας διαβάζουν και μας… «απομυθοποιούν»! Κι αντί να πιάσουν την π@π@ριά της χειραγώγησης του νου του Τσίπρα, ως θα έπρεπε, έπιασαν άλλα! «Δεν είμαστε πολιτικό μπλογκ» δηλώνουν, λες και οι ψεκασμοί και τα εμβόλια δεν είναι θέμα πολιτικής, είναι θέμα lifestyle!

Απομυθοποιούν εμάς και μια ομάδα κατά των εμβολίων στο φέις, στην οποία έχουν μπει ως καλοί ρουφιάνοι (και δεν είναι η μόνη ομάδα -πρέπει να έχουν πολύ προσωπικό να κάνει αυτή τη δουλειά) και κάνουν screen save ανώνυμα και τα δημοσιοποιούν.

Τι «απομυθοποίησαν» τελικά; Ότι ο Καμμένος δεν τάχθηκε κατά των ίδιων των εμβολίων, αλλά κατά των μίντια που έπαιρναν χρήματα ΔΗΘΕΝ για τα εμβόλια είτε για τη γρίπη, προκειμένου να κατευθύνουν τις βολές τους κατά συγκεκριμένων πολιτικών δυνάμεων, όπως λέει ακριβώς στη συνέντευξη του.

Δηλαδή το ΚΕΕΛΠΝΟ δεν εμπλέκεται, κύριοι; Δηλαδή, θέλετε να πείτε ότι δεν είδαμε ΠΟΤΈ να γίνεται προπαγάνδα από τα ΜΜΕ για εμβολιασμό για τη γρίπη ή τον καρκίνο της μήτρας; ΔΕΝ γνωρίζετε ΑΚΌΜΑ ότι χρήμα μπαίνει στα κανάλια πλαγίως ακόμα και από διαφημίσεις κρατικές ή ΜΚΟ, σε κάτι ζώνες όπως τρεις το πρωί; Διαφήμιση πως να κρατάμε την παραλία καθαρή παίχτηκε τον Γενάρη εν τω μέσω χιονιά! Ναι, στο ΔΗΘΕΝ πάντα τα παίρνουν τα κανάλια, αλλά δεν μένουν στο ΔΗΘΕΝ, κάνουν εκτός από «τις βολές τους κατά συγκεκριμένων πολιτικών δυνάμεων» ΚΑΙ εξυπηρέτηση πελατών που τα δίνουν.

Και μετά σχολίασαν το δικό μου «Ανταλλαγή νέο μνημόνιο με αποκαλύψεις για εμβόλια; Λίγο αργά… Καμία ανταλλαγή με αποκαλύψεις για χημικούς αεροψεκασμούς πότε;» Μη δουν τη λέξη χημικοί αεροψεκασμοί και δεν τσιτώσουν οι ΔΗΘΕΝ απομυθοποιητές της απάτης του διαδικτύου. Αλήθεια… εσείς πόσο πληρώνεστε από μυστικά κονδύλια για το έργο σας; Ή είναι τσάμπα τόση ΔΗΘΕΝ δουλειά;

Όσο για τον Τσίπρα…

Δεν σε πρόδωσε ΤΏΡΑ, σε είχε ΑΠΌ ΠΡΙΝ προδομένο! | «Επιβιώνουμε»

nea.allnewz.gr 

Διαβάστε επίσης:

Καταρρίπτεται: «Τα Ελληνικά Hoaxes αποκαλύπτουν τις απάτες του διαδικτύου»!

Απάντηση στους άντρες με τα πούπουλα
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger