-->

Ένας ναύαρχος αποστομώνει το Βαρουφάκης που προτίμησε την Αίγινα από τη Βουλή

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/varoufakis-gianis-aigina-3.jpgΟ ναύαρχος εν αποστρατεία Κώστας Γκορτζής μέσω του λογαριασμού του στο facebook δίνει μια άλλη διάσταση στην απόφαση του τ. υπουργού οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη να μεταβεί για το Σαββατοκύριακο στην Αίγινα επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.

Σημειώνει:

“Κύριε Βαρουφάκη,

Θα ήταν απόλυτα σεβαστή η επιλογή σας να περάσετε το Σαββατοκύριακο με το παιδί σας, μια και αυτό μένει μακριά σας πολύ καιρό, αν και εσείς σεβόσασταν τόσους και τόσους που υποφέρουν σήμερα έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής τους ζωής μακριά από τα παιδιά τους ή ενημερώθηκαν για τη γέννησή τους με ένα Υπηρεσιακό Σήμα…

Υπηρετώντας την πατρίδα, περιπολώντας στο Αιγαίο, αναχαιτίζοντας στον αέρα τον προκλητικό γείτονα, φυλάσσοντας τα σύνορα…

Για να μη κινδυνέψει η πατρίδα. Και στις κρίσεις, ξεχνούν την οικογένεια, ξεχνούν την οικογενειακή εστία, δεν διανοούνται …διακοπές.

Δεν τους σέβεστε, ούτε αυτούς ούτε οποιονδήποτε συμπατριώτη σας αγωνιά σήμερα για την τύχη της πατρίδας του αλλά και της οικογένειάς του. Η συμπεριφορά σας ξεπερνάει τα όρια του γραφικού. Δείχνει ανευθυνότητα ανώριμου έφηβου.

Καιρός να μεγαλώσετε…”

freepen.gr 
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger