-->

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ… Ορδές των Λαθρομεταναστών… Επιστρατεύονται οι Ένοπλες Δυνάμεις. Την ίδια ώρα η Πρόεδρος των ΜΚΟ κυρία Τασία λιάζεται ...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ... Ορδές των Λαθρομεταναστών... Επιστρατεύονται οι Ένοπλες Δυνάμεις1Αφού με ευχολόγια και ηλιοθεραπείες απο τους αρμόδιους και άσχετους πολιτικάντηδες του Κερατά και αφού οι Ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως σφυρίζουν αδιάφορα οι άσχετοι των ασχέτων εμπλέκουν και το Στράτευμα στο λαθρομεταναστευτικό!

Συγκεκριμένα σε σύσκεψη που αυτήν την ώρα διεξάγεται στο Δημαρχείο της Κω παρουσία του Αβραμόπουλου και το Α/ΓΕΣ που έφτασε εκτάκτως στο νησί με Ελικόπτερο της ΝΗ90 της Α.Σ (Αυτό που ο Τ.ΥΕΘΑ Καμμένος δεν ανέβαινε ) οι κύριοι της Ε.Ε αντι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δημιουργήσουν δύναμη αποτροπής απαιτούν από το Στράτευμα τα εξής :
Να δώσει ο Στρατός Στρατόπεδα για να φιλοξενήσει του λάθρο για όσο καιρό επιθυμούν οι ίδιοι !
Να δημιουργήσει χώρους καταυλισμού και να διαθέσει τις Σκηνές που έχουμε για πολεμικό απόθεμα !
Να διαθέσει όλα τα οχήματα για την μεταφορά των λαθρομεταναστών για όπου το επιθυμούν !
Να τους ταΐσει και να τους παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη !
Να διαθέσει προσωπικό για τις ανάγκες των λαθρομεταναστών !
(Δεν αποκλείεται να ζητήσουν και παραχωρηθούν τα πολεμικά του ΠΝ να μεταφέρουν λαθρομετανάστες απο τα νησιά στον Πειραιά …Ποιός θα φέρει αντίρρηση ; Ο Υπηρεσιακός ΥΕΘΑ ή ο ΝΕΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ ;)
Την ίδια στιγμή οι Ηγέτες της Ε.Ε αρνούνται να δεχθούν στο έδαφος τους λαθρομετανάστες και δεν στέλνουν κάν Δυνάμεις να δημιουργήσουν Δύναμη Αποτροπής !
ΑΝτο σχέδιο κάποιων είναι να πέσει η Χώρα στα χέρια της Τουρκίας αφού ο Στρατός μας δεν θα διαθέτει κάν τα αποθέματα να πολεμήσει έχουμε απλά ξοφλήσει ώς Χώρα!
Αν στείλαμε τον Αβραμόπουλο στην Ε.Ε ώς επίτροπο για να καταστρέψει τις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας αφού κανένας Στρατός δεν κέρδισε κανέναν πόλεμο νηστικός να μας το πει !
Αν οι γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους να υπηρετήσουν την Πατρίδα επιθυμούν να τα δούνε να υπηρετούν Αφγανούς Πακιστανόύς και Σύρους καλά θα κάνουν να το ξανασκεφτούν !
Δεν είναι δικός μας αυτός ο πόλεμος αλλά αν θελουμε μπορούμε να τον κερδίσουμε …Αλήθεια κύριε Αβραμόπουλε πόσους Λαθρομετανάστες και για πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να ταΐσει ο Στρατό μας ,όταν κρατάμε τη Θητεία στους 9 μήνες για τους κληρωτούς γιατί απλά δεν μπορούμε να τους ταΐσουμε ;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ... Ορδές των Λαθρομεταναστών... Επιστρατεύονται οι Ένοπλες Δυνάμεις2

Την ίδια ώρα η Πρόεδρος των ΜΚΟ κυρία Τασία λιάζεται αφού το μόνο μέλημα της ήταν να πάρουν οι ΜΚΟ χρήματα για την περίθαλψη δήθεν των Λάθρο!

Οι Ηγέτες των Πολιτικών Κομμάτων στην Ελλάδα καλούνται να πάρουν άμεσα θέση στο θέμα ώστε να γνωρίζει ο λαός ποιους και γιατί να ψηφίσει ! ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ

hellasforce.com
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth Blogger