Μεγάλη Αποκάλυψη – Τρομακτική Εφαρμογή από τον ΟΗΕ – Μέχρι το 2030 σε Όλους

https://hellasforce.files.wordpress.com/2015/11/cf84cf81cebfcebcceb1cebacf84ceb9cebaceae-ceb5cf86ceb1cf81cebccebfceb3ceae-ceb1cf80cf8c-cf84cebfcebd-cebfceb7ceb5.jpgΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ… ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ… Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…
Ο ΟΗΕ σχεδιάζει να εφαρμόσει Παγκόσμια Βιομετρική Ταυτοποίηση για όλη την Ανθρωπότητα…

Μια Κεντρική Βάση Δεδομένων στη Γενεύη, της Ελβετίας θα είναι αυτή που θα συλλέγει τα δεδομένα από τις κάρτες που θα έχουν στην κατοχή τους (Κάρτα Πολίτη-Χάραγμα Θηρίου-666) οι άνθρωποι….

Και αν νομίζετε πως αυτό το γεγονός δεν θα αγγίξει την Ελλάδα είστε βαθιά γελασμένοι… Για δείτε ΕΔΩ…

Μάθετε πως τα Ηνωμένα Έθνη προτίθενται να έχουν βιομετρικά δελτία ταυτότητας στα χέρια κάθε άνδρα, γυναίκας και παιδιού σε ολόκληρο τον πλανήτη μέχρι το έτος 2030;

Και Πρέπει να Γνωρίζεται ότι μια κεντρική βάση δεδομένων στη Γενεύη, της Ελβετίας θα είναι σε θέση να συλλέγει δεδομένα από αυτές τις κάρτες; Το νέο αυτό πρόγραμμα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών είναι πραγματικά ένα πρότυπο για μια «Νέα Τάξη Πραγμάτων»… Ο Κόσμος Θα πρέπει να Ανησυχεί…

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών ήδη εργάζεται σκληρά προς την υλοποίηση αυτού του στόχου – ιδιαίτερα μεταξύ των προσφυγικών πληθυσμών. Ο ΟΗΕ έχει συνεργαστεί με την Accenture για να εφαρμόσει ένα σύστημα βιομετρικής ταυτοποίησης που παρέχει πληροφορίες «πίσω σε μια κεντρική βάση δεδομένων στη Γενεύη».

Η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR) κινείται προς τα εμπρός με τα σχέδιά της για τη χρήση τεχνολογίας βιομετρικού εντοπισμού και παρακολούθησης των προσφύγων, έχοντας επιλέξει ήδη έναν προμηθευτή για το συγκεκριμένο έργο. Η Accenture, ένας διεθνής φορέας παροχής τεχνολογικών υπηρεσιών, κέρδισε στην ανταγωνιστική διαδικασία υποβολής προσφορών και θα επιβλέπει την εφαρμογή της τεχνολογίας, έχοντας υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Η Ύπατη Αρμοστεία θα χρησιμοποιήσει το Βιομετρικό Σύστημα Διαχείρισης Ταυτότητας της Accenture (BIMS) για την προσπάθεια. Η BIMS μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συλλογή του προσώπου, ίριδας, δακτυλικών αποτυπωμάτων και βιομετρικών δεδομένων, και θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιηθεί για την επίσημη τεκμηρίωση πολλών προσφύγων (το τυράκι για να πεισθεί ο κόσμος).

Το σύστημα θα λειτουργήσει σε συνδυασμό με την πλατφόρμας της Accenture (UISP) για να στείλει αυτές τις πληροφορίες πίσω σε μια κεντρική βάση δεδομένων στη Γενεύη, επιτρέποντας στα γραφεία της ΥΑ σε όλο τον κόσμο να συντονίσουν αποτελεσματικά με την κεντρική εξουσία της Ύπατης Αρμοστείας την παρακολούθηση των προσφύγων.

Πραγματικά Ανατριχιαστικό… Με τους Πρόσφυγες να χρησιμοποιούνται πάλι ως πρόσχημα για να επιβληθεί χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ο απόλυτος έλεγχος ολόκληρης της Ανθρωπότητας.

Το αποκαλύπτει άλλωστε και η έκθεση των FindBiometrics, που αναφέρει πως οι αρχές ελπίζουν αυτή η τεχνολογία θα τους δώσει τη δυνατότητα να επιτύχουν το στόχο τους, να τοποθετήσουν δηλαδή την βιομετρική τεχνολογία στα χέρια του κάθε άνδρα, κάθε γυναίκας και κάθε παιδιού στον πλανήτη μέχρι το έτος 2030, όπως ορίζει η ατζέντα του ΟΗΕ.

hellasforce.com
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger