Έκτακτη είδηση..κλιμακώνει το ΝΑΤΟ,4 νατοικά πλοία εισήλθαν αιφνιδίως στην Μαύρη θάλασσα την ώρα που η Μόσχα μεταφέρει επιπλέον δυνάμεις στην Κριμαία!!!

https://2.bp.blogspot.com/-Qt56tpLPyZE/Vr2XJ75zOLI/AAAAAAAAAcM/cWl5ZR6BUPk/s1600/CVidTkEWcAAjQMa.jpgΌπως έγινε γνωστό πριν απο λίγο,4 νατοικά πολεμικά πλοία πλέουν αυτήν την στιγμή προς το λιμάνι του Βατούμ,στην Γεωργία με σκοπό να ξεκινήσουν 4ημερες ασκήσεις,δίπλα ακριβώς απο περιοχές που η Μόσχα έχει κλειδώσει για τις μεγάλες στρατιωτικές ασκήσεις που διεξάγει!!!
  Παράλληλα,όπως έγινε γνωστό επίσης πριν λίγο,η Ρωσία μετέφερε μεγάλο αριθμό μαχητικών αεροσκαφών καθώς και δυνάμεις πυροβολικού και αλεξιπτωτιστών,στην Κριμαία,για την εντατικοποίηση των ασκήσεων της και την δοκιμή αντοχής των γραμμών αεράμυνας στην χερσόνησο.
  Η άσκηση των Ρώσων,ήδη επεκτείνεται σε μια έκταση 3.000χλμ και χρησιμοποιούν οι ένοπλες δυνάμεις,18 πεδία βολών!!!
  Η παρουσία των νατοικών πλοίων για την οποία σας είχε ενημερώσει προχθές το dioptranews,θα κορυφώσει την ένταση ανάμεσα σε Ρωσία και ΝΑΤΟ,καθώς η Μόσχα δεν πρόκειται επ'ουδενί λόγο να ανεχθεί την περικύκλωση της απο την νατοική συμμαχία.
  Τα ψέματα τελείωσαν και ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του.
 
Πηγή
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger