-->

Ιγμορίτιδα: Μάθετε το γιατροσόφι που βρίσκεται στην κουζίνα σας - Καθαρίστε τα Ιγμόρεια σας σε 30 δευτερόλεπτα!

http://www.bioathens.com/wp-content/uploads/2013/02/igmoritida-1-1728x800_c.jpgΗ χρόνια ιγμορίτιδα είναι μια κοινή κατάσταση κατά την οποία οι κοιλότητες γύρω από τις ρινικές διόδους ( ιγμόρεια ) αναπτύσσουν φλεγμονή και πρήζονται, για τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες , παρά τις προσπάθειες θεραπείας . Επίσης είναι γνωστή ως χρόνια ρινοκολπίτιδα και εάν πάσχετε από χρόνια ιγμορίτιδα , μπορεί να είναι δύσκολο να αναπνεύσετε από τη μύτη σας . Η περιοχή γύρω από τα μάτια και το πρόσωπό σας μπορεί να την αισθάνεστε πρησμένη ή μπορεί να πόνο ή πονοκέφαλο.

Χρόνια ιγμορίτιδα μπορεί να προκαλείται από μια μόλυνση , αλλά μπορεί επίσης να προκληθεί από αυξήσεις στα ιγμόρεια ( ρινικούς πολύποδες ) ή από το ρινικό διάφραγμα. Η χρόνια ιγμορίτιδα πιο συχνά πλήττει τους νέους , αλλά μπορεί επίσης να επηρεάσει και τα παιδιά .

Η χρόνια ιγμορίτιδα και η οξεία ιγμορίτιδα έχουν παρόμοια σημεία και συμπτώματα , αλλά η οξεία ιγμορίτιδα είναι μια προσωρινή λοίμωξη των κόλπων που συχνά συνδέεται με ένα κρύωμα
Καρότο, λεμόνι και λεβάντα η λύση στο πρόβλημα

Η ιγμορίτιδα για κάποιους αποτελεί ένα…βάσανο χωρίς τέλος. Άλλοι πίνουν νερά, πορτοκαλάδες κάνουν πλύσεις με αλατόνερο και βέβαια κάποιοι αναγκάζονται να καταφύγουν σε φαρμακευτική αγωγή.

Ωστόσο υπάρχει ένας τρόπος, αυτός της γιαγιάς ώστε να ανακουφιστείτε κάπως απο την ιγμορίτιδα.

Αρχικά μπορείτε κάθε πρωί να βάζετε μια σταγόνα χυμό καρότου σε κάθε ρουθούνι και κάθε βράδυ μια σταγόνα χυμό λεμονιού.

Το καρότο έχει αντιφλεγμονώδη δράση και το λεμόνι είναι μικροβιοκτόνο.

Επίσης, μπορείτε να βράσετε δυο φλιτζάνια νερό, να βάλετε το χυμό δυο λεμονιών, πιπέρι, μια κουταλιά αλάτι και λίγα φύλλα λεβάντας. Μόλις είναι έτοιμο το μείγμα κατεβάστε το από τη φωτιά και σκύψτε από πάνω του με μια πετσέτα κάνοντας εισπνοές.Πότε πρέπει να δείτε ένα γιατρό

Μπορεί να έχετε αρκετά επεισόδια οξείας ιγμορίτιδας (που διαρκούν λιγότερο από 4 εβδομάδες) πριν από την ανάπτυξη χρόνιας ιγμορίτιδας. Καλό είναι να συμβουλευτείτε έναν ειδικό για την αξιολόγηση και τη θεραπεία.


queen.gr

Διαβάστε επίσης:

Ιγμορίτιδα: Θεραπεία της ιγμορίτιδας με απλό και φυσικό τρόπο

Καθαρίστε τα Ιγμόρεια σας σε 30 δευτερόλεπτα!
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger