-->

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ! Γιατί ο Τραμπ έχει γίνει έξαλλος


Ένα ηχηρότατο ράπισμα δέχθηκε από τους Αμερικανούς ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων πέρασε ψήφισμα με τον οποίο καταδικάζει την Τουρκία για το ξύλο που έριξαν οι σωματοφύλακες του Ερντογάν σε διαδηλωτές έξω από την τουρκική πρεσβεία στις 16 Μαίου κατά την επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον.

Το εν λόγω ψήφισμα αποκτά ιδιαίτερη αξία καθώς δεν υπήρξε ούτε ένας μέσα στην αίθουσα από τους 397 που να μην το ψηφίσει και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Κι είναι γνωστό ότι στη Βουλή των των Αντιπροσώπων και δη στο Κογκρέσο ο Ερντογάν έχει πολλούς φίλους. Όμως οι φίλοι έχασαν και αυτή την υπομονή τους και το ίδιο συμβαίνει και με το Λευκό Οίκο.

Η κυβέρνηση Τραμπ δεν είδε με καλό μάτι το γεγονός ότι ο Ερντογάν πήρε τη μεριά του Κατάρ, ορμώμενος φυσικά από τα συμφέροντα που έχει. Είναι κοινό μυστικό ότι το καταριανό χρήμα βοηθά την τουρκική οικονομία να παραμείνει ζωντανή και το τελευταίο που θα ήθελε ο Τούρκος πρόεδρος είναι να ανοίξει ένα ακόμη μέτωπο στο εσωτερικό.

Η οικονομία και το πορτοφόλι ρίχνουν και ανεβάζουν κυβερνήσεις. Έτσι λοιπόν το ρήγμα στις σχέσεις των δύο χωρών κατά την επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ όπου ο Τούρκος πρόεδρος ζήτησε πολλά αλλά δεν πήρε τίποτα από τον Τραμπ βαθαίνει.

Με την απόφασή του να στηρίξει το Κατάρ Ερντογάν κατάφερε να μπει στην κορυφή της μαύρης λίστας και του Λευκού Οίκου καθώς πολλοί ήταν εκείνοι οι πολιτικοί που δήλωσαν ότι δεν πρέπει να του επιτραπεί να πατήσει το πόδι του στη χώρα.crashonline.gr
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger