-->

ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ


Οι Αμερικάνοι κάνουν δώρο στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το σκάνδαλο NOVARTIS. Με αυτό το σκάνδαλο δεν θα παει φυλακή κανένας απο τους πρωταγωνιστές,αλλού είναι το ζήτημα.Οι Αμερικάνοι επέλεξαν αυτή την στιγμή στοχεύοντας στην αποδόμηση των ενόχων και την εξουδετέρωση της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ.Όλα οι λαδοπόντικες ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ ή όπως στο διάολο λέγεται σήμερα και στην ΝΔ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει, η αντιπολίτευση εξαυλώθηκε.


Οι Αμερικάνοι όμως θα ζητήσουν ανταλλάγματα απο τον ΣΥΡΙΖΑ , ανταλλάγμα όπως η συμφωνία για την απόδοση το ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια.
Ο κ.Τσίπρας μπορεί να χαίρεται τώρα αλλά κάποια πιο έμπειρα και μεγαλύτερα στελέχη του είναι εξίσου τρομαγμένα με τους λαδοπόντικες της NOVARTIS και αυτό διότι ενώ δεν έχουν σχέση με το σκάνδαλο έχουν λερωμένη την φωλιά τυς αλλού και η δύναμη των Αμερικάνων τους τρομάζει.Εάν δεν κάνουν τα κέφια των ΗΠΑ στο σκοπιανό τότε οι Αμερικάνοι θα αποκαλύψουν πολλά ράματα για την γούνα των αριστεριστών και τις διεθνείς σχέσεις τους .
Ο Τραμπ ωστόσο δεν αστειεύεται και άρχισε εκ νέου το ξήλωμα του κυκλώματος. Εξάλλου ο Τραμπ δεκάρα δεν δίνει εάν το Ιράν θα ενταχθεί στην αμερικανική σφαίρα επιρροής ή όχι .

Ο Τραμπ έχει στοιχεία σχετικά με τις διασυνδέσεις των αριστεριστών σε όλο τον κόσμο, Ευρώπη κι Ελλάδα με τους Ιρανούς και τους Χεζμπολάδες. Ναρκωτικά, τρομοκρατία (εξ ου κι η συμπάθεια του σημερινού καθεστώτος στην Ελλάδα με τον Μαδούρο και την λατινική Αμερική) όλα είναι στην διάθεση του Τραμπ ο οποίος μπορεί κι εκβιάζει την κυβέρνηση για το Σκοπιανό.

Καθεστώς κι εφοπλιστές τρέμουν τον εκβιασμό του Τραμπ σχετικά με αποκαλύψεις για τις διασυνδέσεις τους με το διεθνές εμπόριο ναρκωτικών και τρομοκρατία.


hellenicsunrise2

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger