Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018

Αμφιτρίτη: Αποστολή στο υποθαλάσσιο σπήλαιο του Αιγαίου. (vid)


Αμφιτρίτη. Αποστολή στο "χιονισμένο" υποθαλάσσιο σπήλαιο του Αιγαίου. Amphitrite underwater Cave

H ομάδα Up Drones καλωσορίζει την συνεργασία της με την ομάδα καταδύσεων top2bottom και σας ξεναγεί σε ένα σημείο της χώρας μας το οποίο έχουν επισκεφτεί λιγότεροι άνθρωποι από όσους εχουν επισκεφτεί την Σελήνη.Το υποθαλάσσιο σπήλαιο της Αμφιτρίτης, ένα καλά κρυμμένο μυστικό μεταξύ Πάρου και Αντιπάρου στα Παντερονήσια, μια μικρή συστάδα με νησίδες και βραχονησίδες που αποτελούν την «Καραϊβική» του Αιγαίου.

Η ομάδα εξερευνεί και κινηματογραφεί στοχεύοντας τόσο στην εκπαίδευση όσο και στην υποβολή εκθέσεων για την επιστημονική κοινότητα, με κυριότερο όλων των στόχων να μάθει το ευρύ κοινό τι είναι η σπηλαιοκατάδυση, ποια η σημασία της και να φέρει στο ευρύ κοινό εικόνες από αυτά τα εξαιρετικής ομορφιάς δυσπρόσιτα σημεία του πλανήτη μας.

Μια όμορφη συνεργασία ξεκινά και ετοιμαστείτε να γνωρίσετε μέσα από το κανάλι μας μια ακόμα αθέατη πλευρά της πατρίδας μας. Γιατί για εμάς η Ελλάδα είναι η ομορφότερη χώρα του κόσμου είτε από ψηλά είτε ακόμα και κάτω από την επιφάνεια της γης Και δεν θα σταματήσουμε να προβάλουμε κάθε άγνωστη πλευρά της.

Ευχαριστούμε πολύ Ομάδα Up Drones & top2bottom

top2bottom official page https://m.facebook.com/story.php?stor...


Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Stratis Kas. & Αλέξανδρος Χαριτάκης Διευθυντής υποβρύχιας φωτογραφίας: Νικόλας Μαργαρίτης Δεύτερη υποβρύχια κάμερα: Βασίλης Τσιαΐρης Drone: Σωκράτης Κουκουράβας Ομάδα υποστήριξης Up Drones Καταδυτική ομάδα: Ανδρέας Ανδρικόπουλος www.instagram.com/deco_ghost Stratis Kas. www.instagram.com/stratiskas Νικόλας Μαργαρίτης. www.instagram.com/nmargar Matteo Ratto. www.instagram.com/prodiversformation Βασίλης Τσιαΐρης. www.instagram.com/vtsiairis
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...