«Διαδηλώνω γιατί θέλω να αφήσω στον γιο μου την πατρίδα ακέραιη»


«Διαδηλώνω γιατί θέλω να αφήσω στον γιο μου την πατρίδα ακέραιη»

Μικρά παιδιά, νέοι, αλλά και ηλικιωμένοι έδωσαν δυναμικό «παρών» στο χθεσινό ραντεβού στον Λευκό Πύργο, όπου συγκεντρώθηκαν για να βροντοφωνάξουν την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Οι ελληνικές σημαίες πλημμύριζαν τον γύρω χώρο και τα συνθήματα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και της κυβέρνησης, όπως «Ελλάς, Ελλάς, ή ταν ή επί τας», έδιναν κι έπαιρναν.

Γεννημένη στην Αυστραλία, η Αλεξάνδρα Σπυριάδου ζει τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη. «Οι πρώτες λέξεις που είπα ήταν ελληνικές και όχι αγγλικές. Σήμερα είμαι εδώ και διαδηλώνω ως μητέρα, γιατί θέλω να αφήσω την πατρίδα στον γιο μου ακέραιη. Πρόκειται για μια κληρονομιά για όλα τα Ελληνόπουλα. Δυστυχώς, ζούμε στη μοναδική χώρα που ο λαός πολεμά την κυβέρνησή του, αλλά η κυβέρνηση μοιάζει να μην το καταλαβαίνει» λέει στη «δημοκρατία».

Ανάμεσα στο πλήθος ξεχωρίζει και η Μαρία Ζαφειράκη, επίσης μητέρα. «Είμαι εδώ για το μέλλον του παιδιού μου κι όλων των Ελληνόπουλων, αλλά και για τους προγόνους μας. Η Συμφωνία-μίασμα των Πρεσπών πρέπει να ακυρωθεί, διότι είναι κατά του ελληνικού λαού. Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι ελληνική. Σε όποιον δεν αρέσει ας μετοικήσει στα Σκόπια» σημειώνει.

Με τη σειρά του, ο Δημήτρης Κίτσος, που αισθάνθηκε χθες την ανάγκη να κατέβει στη συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο, λέει: «Είμαστε εδώ να διαμαρτυρηθούμε για την επαίσχυντη, παράλογη και αντεθνική συμφωνία. Ολοι οι Ελληνες πατριώτες πρέπει να αγωνιστούν για να μην τεθεί σε ισχύ. Ολοι μαζί πρέπει να φωνάξουμε ότι η Μακεδονία είναι ελληνική και ότι αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο».


Ν.Κ.
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger