-->

Κάποιοι πρέπει να πληρώσουν και πρέπει να πληρώσουν με την ζωή τους .


Αυτά είναι τα αποτελέσματα των μνημονιακών πολιτικών στην Ελλάδα . Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ .
Από την ώρα που μετέτρεψαν τους ανθρώπους σε αριθμούς ,από την ώρα που έγιναν υπηρέτες και δήμιοι του Βερολίνου και των Βρυξελλών ενώ είχαν εκλεχθεί και ορκιστεί να υπηρετήσουν τον Ελληνικό λαό ,σήμερα φτάσαμε στην αποκορύφωση του εγκλήματος .
Ελεεινά χαράτσια ,φτωχοποίηση ,ξεπούλημα των κρατικών πόρων ,στο σφυρί η ιδιωτική ιδιοκτησία ,ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του πληθυσμού και παράλυση του κάθε κρατικού μηχανισμού ακόμα και σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης είτε πρόκειται για πυρκαγιά ,είτε για πλημμύρα ,είτε για οτιδήποτε .
Αυτά πληρώνουμε ! Μαζί με την εξώθηση σε χιλιάδες αυτοκτονίες ,σε φυγή από την πατρίδα ,σε εξαναγκασμό του να ζει ο απλός πολίτης μονίμως με ελλείψεις που υπονομεύουν την ασφάλεια του όχι μόνο σε Δημόσιο όπως κακοσυντηρημένα αλλά και αποσυρμένα πυροσβεστικά μέσα λογω έλλειψης πόρων συντήρησης ,το ίδιο και αυτοκίνητα και μηχανάκια της ΕΛ.ΑΣ ,μείωση πυροσβεστών και προσωπικού πυρασφάλειας .αλλά και σε ιδιωτικό επίπεδο όπως
παμπάλαια και κακοσυντηρημένα αυτοκίνητα ,σπίτια που στάζουν ή αρπάζουν ,χαλασμένα δόντια που προκαλούν ένα σωρό προβλήμματα υγείας ,ελλιπής νοσοκομειακή περίθαλψη με έλλειψη ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού και συνθήκες εποχής κατοχής στην διαβίωση .
Τίποτα δεν δουλεύει ,όλα τα έσοδα των καταληστευμένων Ελλήνων ,πηγαίνουν ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΞΕΝΟ ΤΑΜΕΙΟ μια "Αρχή " δημοσίων εσόδων που δεν ελέγχεται ούτε από τον υπ.οικονομικών .
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ; ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ .
Το μόνο που δουλεύει είναι το σώμα των ΜΑΤ που τους περιβάλλει σε αντικατάσταση ιδιωτικών μπράβων όταν πρόκειται να βγουν έξω από την πόρτα τους και η αφθονία σε κλούβες της αστυνομίας αλλά και τα Διόδια των μεγαλονταβατζήδων εργολάβων ειδικά όταν βρίσκουν την ευκαιρία να στριμώξουν τον κόσμο που τρέχει αλλαφιασμένος για την ζωή του .....
Αλλά και η συνέπεια τους να στραγγίζουν και να προσφέρουν το αίμα των Ελλήνων στα ξένα συμφέροντα .
Ακόμα και όταν πρόκειται να προδώσουν ζωντανούς και νεκρούς και την ίδια την ιστορία .

Κάποιοι πρέπει να πληρώσουν και πρέπει να πληρώσουν με την ζωή τους .


Ε.Σουραβλά
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger