Το κουνούπι που…βρυχάται, ξαναχτύπησε, και δυναμιτίζει την μακραίωνη ελληνορωσική φιλία.

Νεκτάριος Δαπέργολας

Το κουνούπι που…βρυχάται, ξαναχτύπησε (αλλά μόνο φυσικά προς τη γνωστή πάλι κατεύθυνση, καθότι προς όλες τις υπόλοιπες η έκφραση «χαμερπές δουλάκι στα τέσσερα» έχει πλέον προ πολλού ξεπεραστεί ως τραγικά ανεπαρκής).


Νέα λοιπόν επίθεση στη Ρωσία από το αθηνέζικο παραμάγαζο του Πάιατ (κάποιοι ακόμη και σήμερα - αν δεν είναι χαφιέδες, είναι απλώς κρετίνοι - επιμένουν να το αποκαλούν ελληνικό ΥΠΕΞ), με ανακοίνωση-ποταμό σε άκρως προκλητικό ύφος και με απίστευτες διαμαρτυρίες και κατηγορίες προς την «εν όπλοις σύντροφο του Ερντογάν» που…δυναμιτίζει την μακραίωνη ελληνορωσική φιλία.

Και όχι βέβαια πως ανέμενε κανείς ίχνος αυτοκριτικής από τα αριστεροφανή φασιστόμουτρα ως προς το ότι αυτά ήταν που επέλεξαν εδώ και 3,5 χρόνια να υπονομεύσουν με κάθε τρόπο και τελικά να τινάξουν στον αέρα τις ελληνορωσικές σχέσεις, μετατρεπόμενα στις πλέον σιχαμερές οδαλίσκες ξένου αφέντη που έχουμε δει ποτέ σε δύο ολόκληρους αιώνες νεότερης ελληνικής Ιστορίας.

Και ούτε φυσικά πως έχω κι εγώ την παραμικρή διάθεση, πέρα από όποιες προσωπικές συμπάθειες, να γίνω πολιτικά υποστηρικτής της Ρωσίας (η οποία από τη στιγμή που πρωτοεμφανίστηκε στον ευρύτερο ιστορικό μας περίγυρο, εδώ και 1100 περίπου χρόνια, υπηρετεί αποκλειστικά τα δικά της συμφέροντα - και καλώς πράττει δηλαδή)!

Αλλά το να βγαίνουν οι ένοχοι εσχάτης προδοσίας σε όλα ανεξαιρέτως τα εθνικά θέματα, οι αυτουργοί του λαθροεποικισμού και της κάθε άλλης νομοθετικής αθλιότητας που ναρκοθετεί τα θεμέλια της χώρας, τα πουλητάρια της Μακεδονίας και της Θράκης, τα γιουσουφάκια του Σόρος, οι εκτελεστικοί τζουτζέδες της Μέρκελ και τα ιτς ογλάν του Ταγίπ, για να κατηγορήσουν τη Ρωσία για τις σχέσεις της με τους Τούρκους και με νέα γελοία παραμύθια δήθεν εμπλοκής στις εσωτερικές υποθέσεις του ελληνέζικου ψευδοκράτους, αυτό πάει πραγματικά πολύ!

Τα αδίστακτα θρασίμια δεν σταματούν ούτε στιγμή να επιφέρουν αλλεπάλληλα χτυπήματα στο ματωμένο κορμί της πατρίδας, αποτελειώνοντας και τα απειροελάχιστα που έχουν απομείνει μισο-όρθια μετά από 4 δεκαετίες άθλιας μεταπολίτευσης και το σαρωτικό επιστέγασμα από τη στυγνά φασιστική και χυδαία μισελληνική λοιμική τους!

Ολική κατεδάφιση και καταστροφή, που ειλικρινά δεν ξέρω πώς θα μπορέσει να αναστραφεί και να επουλωθεί, όταν όλοι αυτοί οι ολετήρες ξωπεταχθούν επιτέλους μια μέρα στον Καιάδα της Ιστορίας (ή όπου αλλού τους αξίζει)!

Βαθύς πραγματικά ο ζόφος, όχι μόνο γύρω μας, αλλά και (κυρίως) μπροστά μας…ΠΗΓΗ
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger