-->

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (NEW WORLD ORDER) – ΟΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ – ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (NEW WORLD ORDER) – ΟΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ – ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ Ότι συμβαίνει τώρα στον κόσμο και την Ελλάδα είναι το σχέδιο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης το όποιο είναι:
 


Μια παγκόσμια κυβέρνηση για όλους (των σιωνιστών εβραίων με όχημα την Αμερική) .

 
Πανθρησκεία : κατάργηση όλων των θρησκειών και αντικατάσταση τους από μια – βλέπετε τις συμπροσευχές ετερόδοξων που κάνουν ‘’χριστιανοί’’(μασόνοι ουσιαστικά με πρώτους τους Βαρθολομαίο και Ιερώνυμο), καθολικοί (η μασονάρα ο Πάπας), προτεστάντες και μουσουλμάνοι… είναι το σχέδιο.

 
Ένα νόμισμα (ο Φοίνικας) ψηφιακό μόνο για όλους (κατάργηση όλων των φυσικών νομισμάτων και αντικατάσταση τους από ένα ψηφιακό).

 

Τσιπάκι όλοι στο χέρι (το χάραγμα του αντίχριστου – ο άνθρωπος μετατρέπεται σε δούλο – δήθεν για ευκολία, δήθεν για ασφάλεια, δήθεν για αποφυγή φοροδιαφυγής – εδώ γελάμε!!!)

 

Μάντρωμα όλων των πολιτών σε πόλεις-γκέτο δήθεν για ανάκαμψη του κατεστραμμένου (ήδη από αυτούς) περιβάλλοντος έξω από τις πόλεις.

 Η Atzenta 21 + Atzenta 30 και το σχέδιο Coudenhove-Kalergi αποτελούν τα εργαλεία που θα μας οδηγήσουν στην παγκόσμια διακυβέρνηση.

 

ΥΠΟΦΑΚΕΛΟΙ:

 


 

Φτωχοποίηση πολιτών, κατάργηση ιδιωτικής περιουσίας, κατάργηση μετρητών και επιβολής πλαστικού και ψηφιακού χρήματος , επιβολή διαστημικών φόρων.

 

Έλεγχος της παραγωγής καλλιεργειών (υβριδικοί σπόροι) , της κτηνοτροφίας (προώθηση εργαστηριακού πλαστικού κρέατος) και των φυσικών πόρων - νερού, προώθηση κρατικών συσσιτίων και εξάρτηση του πληθυσμού από αυτά, κατάργηση εθνικής συνείδησης – ιστορίας - συμβόλων – συνόρων.

 

Κατάργηση του θεσμού της οικογένειας, ηθική και πνευματική υποβάθμιση των ανθρώπινων αξιών και προτύπων , προώθηση του υλισμού,  πανθρησκεία.

 

Μείωση πληθυσμού μέσω μεταλλαγμένων τροφών ,νερού, αεροψεκασμών, υποσιτισμού, εργαστηριακές αρρώστιες.

 

Προώθηση σεξισμού, ομοφυλοφιλίας,  αιμομιξίας και κτηνοβασίας.

 

Aπάτη της κλιματικής αλλαγής - οικολογικοί φόροι παντού, τσιπάρισμα – χάραγμα της αποκάλυψης, κλπ.
 
Εξισλαμισμός της Ευρώπης και της Ελλάδας αλλά και το ‘’ανακάτεμα’’ τους με όλους τους έγχρωμους πληθυσμούς του πλανήτη για την δημιουργία της ‘’γκρί’’ φυλής χωρίς εθνική συνείδηση, ήθη και έθιμα η οποία θα είναι ένας άβουλος και εύκολα διαχειρίσιμος ''δίποδος'' χυλός.

 
Ταυτόχρονα επιτυγχάνεται και η περικύκλωση της Ρωσίας με αλλόθρησκους μουσουλμάνους εχθρικά διακείμενους προς αυτήν.

 
Για να εμβαθύνετε περισσότερο επιλέξτε μερικά από τα πολλά άρθρα που υπάρχουν στο διαδίκτυο γύρω από αυτά τα θέματα και nα είστε σίγουροι ότι θα κατανοήσετε πλήρως τι ακριβώς συμβαίνει στον πλανήτη τώρα!

 

ΡΩΜΙΟΣ

odysseiatv 
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger