Πείτε μας επιτέλους την αλήθεια!! ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ, για να πάψουμε να έχουμε απορίες…Μια ανάρτηση, που αξίζει να διαβαστεί από τον κάθε γονιό, τον κάθε εκπαιδευτικό... τον καθένα που νοιώθει και είναι ΕΛΛΗΝ.

Καλλιόπη ΣουφλήΠείτε μας επιτέλους την αλήθεια!!

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ, για να πάψουμε να έχουμε απορίες…


Ζούμε σε μια παράνοια, όπου οι απάνθρωποι βαφτίζονται ανθρωπιστές και αλληλέγγυοι, ενώ όσοι τολμούν να έχουν άποψη πέραν της επιβαλλόμενης φασιστικά, ή όσοι διεκδικούν τα δικά τους ανθρώπινα δικαιώματα βαφτίζονται μισάνθρωποι, ρατσιστές και φασίστες!!!
Και λέω ότι πλέον μας επιβάλλεται φασιστικά το «πολιτικώς ορθό» γιατί με νόμο, για πρώτη φορά, σε δημοκρατικό υποτίθεται κράτος, ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ Η ΠΡΑΞΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ!!!

Και ονομάζω απάνθρωπους όσους παριστάνουν τους αλληλέγγυους, στηρίζοντας την πολιτική ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, διότι απλούστατα δέχονται ανεξέλεγκτα ως πρόσφυγα καθέναν που μπαίνει παράνομα στη χώρα.

Έτσι έχει κουβαληθεί η μισή Ασία και η μισή Αφρική, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ, ΠΡΟΑΓΩΓΟΥΣ, ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, και όλων των ειδών τα λουλούδια…


Παρακάμπτω βέβαια εδώ το γεγονός, ότι ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΝΟΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ!! Με δική μου λοιπόν αυθαιρεσία, θα ονομάσω, στο συγκεκριμένο κείμενο πρόσφυγες, όσους εγκατέλειψαν εμπόλεμες περιοχές για λόγους ασφάλειας…

Στ΄ αλήθεια κύριοι εσείς συμπονάτε τους πρόσφυγες;;;
ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!
ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ….

Αν στ΄ αλήθεια συμπονούσατε τους πρόσφυγες, θα τους προστατεύατε…
Και αυτούς και τον Ελληνικό λαό, που γεύεται ήδη τους εγκληματικούς καρπούς των επιλογών σας…
Θα διαχωρίζατε τους μη πρόσφυγες και θα τους κρατούσατε σε αυστηρά κλειστές δομές, μέχρι την απέλασή τους…
ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΡΗΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΠΟΙΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!!!
Ακριβώς όπως κάνατε και με τους Τούρκους του πραξικοπήματος .

Συνέπεια των άρρωστων επιλογών σας είναι οι βιασμοί των παιδιών στη Μόρια, οι ιδιότυποι οίκοι ανοχής που είχαν στηθεί στην Ειδομένη, όπου προαγωγοί, δήθεν πρόσφυγες, εκμεταλλεύονταν απροστάτευτες γυναίκες …

Συνέπεια των άρρωστων επιλογών σας είναι η τρομοκρατία που ασκείται από κακοποιά στοιχεία στα κέντρα των Ελληνικών μεγαλουπόλεων, που κάποτε ήταν ασφαλείς!!!

Και βέβαια η αιτιολογία είναι γνωστή:

Δεν έχουν χαρτιά!
Τι παράξενο όμως!
Έχουν κινητά και tablets τελευταίας τεχνολογίας.
Οι περισσότεροι νεαροί έχουν κουρεματάκια, σαν να ετοιμάζονται για την πασαρέλα και άλλα τέτοια περίεργα!!!
Αλλά Χαρτιά Δεν Έχουν!!!Όσοι λοιπόν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!

ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΔΟΜΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΟΕΣ!
Και ας πάμε στο συγκεκριμένο:

Άλλη ψευτιά και υποκρισία:
Ισχυρίζεστε οι «ανθρωπιστές», ότι τα παιδάκια των προσφύγων δεν μπορούν να μείνουν χωρίς εκπαίδευση και η Ελληνική πολιτεία έχει χρέος να το φροντίσει!

Και πάλι παρακάμπτω το δεδομένο, ότι εφόσον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ…
Ανθρωπιστικά λοιπόν σκεπτόμενη θα συμφωνήσω, ότι εφόσον καλώς, ή κακώς αυτά τα παιδάκια βρέθηκαν εδώ, καλό θα είναι, να ληφθεί και μέριμνα για την εκπαίδευση τους…


Αλλά ερωτώ:
Ποια ακριβώς εκπαίδευση θα έχουν τα παιδιά αυτά μέσα στα Ελληνικά σχολεία και δίπλα στα Ελληνόπουλα;;;

• Τι θα τους μάθετε;;;

• Σε ποια γλώσσα;;;

• Ξέρουν Ελληνικά;;

 Μπορούν να κατανοήσουν τι θα διδάσκεται;;;


• Και αν υποθέσουμε ότι θα μπουν σε τμήματα ένταξης, για να μάθουν τη γλώσσα, είναι δυνατόν σε μικρό διάστημα να φτάσουν στο επίπεδο των Ελλήνων μαθητών;;

• Θα μπορεί ο εκπαιδευτικός να εμπλέκεται σε τέτοια διαδικασία και αυτό να μην είναι εις βάρος των Ελληνόπαιδων, που θα αναγκάζονται να ακολουθούν πολύ πιο αργούς ρυθμούς…

• Τέλος είναι εγγυημένη η ασφάλεια των Ελλήνων μαθητών, από διάφορές ασθένειες, που διαπιστώθηκε ότι κουβαλούν αυτοί οι πληθυσμοί, λόγω κακών συνθηκών υγιεινής;;;

• Υπάρχει ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;;;


Το είπε με τα λόγια η Βουλευτής του Σύρριζα!!

Τι λέτε κυρία μου!! Να αναλάβετε την ευθύνη ενυπόγραφα, ώστε να ξέρουν οι γονείς σε ποιον θα κάνουν αγωγές και από ποιον θα απαιτήσουν αποζημιώσεις, αν κάτι προκύψει…

 Γιατί είναι γνωστό, ότι οι δηλώσεις των πολιτικών έχουν μικρότερη βαρύτητα από κρώξιμο βατράχου !

Το έχει βιώσει ο Ελληνικός λαός στο πετσί του!
Άλλωστε μόλις πέρυσι «έσκιζαν τα ιμάτιά τους», για τους «παράλογους» γονείς που διαμαρτύρονταν, ΕΝΩ ΤΑ «ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ», ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ.

Και φέτος πέρασαν στο επόμενο βήμα…
Τους έβαλαν κανονικά στα σχολεία!

ΑΡΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΕ ΔΟΛΟ!!


Επαναλαμβάνω ωστόσο, ότι καλό θα ήταν τα παιδιά αυτά να λάβουν εκπαίδευση.
Αλλά εκπαίδευση ουσιαστική και χρήσιμη για τα ίδια.
Την ίδια, ή παρόμοια με αυτή που θα είχαν στην Πατρίδα τους.
Άρα δικούς τους δασκάλους, να μιλούν τη γλώσσα τους, σχολεία αποκλειστικά δικά τους μέσα στις δομές φιλοξενίας ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Όταν βέβαια στο βίντεο, κάποιος γονέας πρότεινε το αυτονόητο, ακούσαμε την «προοδευτικάντσα» δημοσιογράφο να μιλάει για «γκέτο»!!! Πιο γκέτο κυρία μου;;


Ξέρεις πόσοι Έλληνες άστεγοι , ή χωρίς θέρμανση τι χειμώνα, θα εύχονταν να μένουν σε τέτοιο «γκέτο»;;; Και να γυρίζουν στην αγορά με τις τσέπες γεμάτες επιδόματα;;

Και επιτέλους εσύ που το θεωρείς «γκέτο», πόσους πήρες στο σπίτι σου;;;

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΣΑΣ! ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ!
 Και άφησα τη δάσκαλο για το τέλος…

Είχε το θράσος να εξομοιώσει , αυτούς που μπήκαν παράνομα στη χώρα με τους Μικρασιάτες πρόσφυγες!!

Αυτούς, που παρά τον κίνδυνο της ζωής τους, κουβαλούσαν μαζί τους Εικόνες και Ιερά λείψανα!
Όχι κινητά και tablets!!

Ήταν Έλληνες και κουβαλούσαν την ίδια την Ελλάδα!
Ήρθαν στην Ελλάδα και της έδωσαν νέα πνοή! Έφυγαν κυνηγημένοι ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

Ενσωματώθηκαν στον πληθυσμό της Ελλάδας, γιατί ήταν σάρκα από τη σάρκα του!
Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ

Το εξωφρενικό βέβαια ήταν, ότι ο δασκαλάκος εκπροσωπούσε και ομοσπονδία με την επωνυμία «Εμμανουήλ Παπάς»!!!!!

ΠΟΣΟ ΟΞΥΜΩΡΟ ΘΕΕ ΜΟΥ! !

Να φέρει την επωνυμία του αρχιστράτηγου των Μακεδονικών δυνάμεων του 21, του ανθρώπου που θυσίασε μια τεράστια περιουσία, τους γυιούς του και την ίδια του τη ζωή, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Και να στηρίζει ο δασκαλάκος υπό αυτή την επωνυμία, πρακτικές που υποκρύπτουν προθέσεις εποικισμού της Ελλάδας…
Αχ καημένε Εμμανουήλ Παπά! Θα στριφογυρνάς στον τάφο σου, με τα καρτούν που φέρουν το όνομά σου!!!


Διότι αυτό που διαφαίνεται από της κινήσεις της Πολιτείας, είναι ότι δεν ενδιαφέρεται διόλου, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ, ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΟΥΛΩΝ !

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΛΑ, ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ!
ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ!

Αυτό όμως αποτελεί ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. Δημιουργούνται μειονότητες με προφανείς τραγικές συνέπειες για το μέλλον! Για να μην μιλήσω για την όποια δημιουργία τζιχαντιστικών θυλάκων! Για να μην μιλήσω για τον ενδεχόμενο ρόλο τους σε περίπτωση εμπλοκής με την Τουρκία και το Ισλαμικό τόξο που ευαγγελίζεται ο Ερντογάν στα Βαλκάνια!
ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ!

Και ναι! Οι Έλληνες είμαστε και φιλόξενοι και ανθρωπιστές! Το έχουμε αποδείξει επανειλημμένα!

ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!


Δανάη Πολυχρονίου


Ο/Η Δανάη Πολυχρονίου άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Σέρρες: Δεκάδες μαθητές δεν πήγαν σχολείο διαμαρτυ...":
 


  1. Δημητρης Κ.21 Οκτωβρίου 2018 - 7:46 π.μ.

   Και κυρια Δαναη ...δεν ειναι ουτε οι απο ..εμπολεμη ζωνη προσφυγες ...διοτι ερχονται απ την Τουρκια οπου ηταν προσφυγες...βασει ψηφισματων του ΟΗΕ...οπου προσφυγας εισαι στην πρωτη ασφαλη χωρα που πας...κι αυτη ειναι η Τουρκια.!! Αν φυγεις απ αυτην εισσι παρανομος οικονομικος μεταναστης...και απελαυνεσαι αμεσως.Δεν ηρθσν οι βαρκες απ ευθειας απ την Συρια.

   Επισης κα Δαναη...οποιος ελλην βοηθα..την παρανομη οικονομικη μεταναστευση..με λογια..η εργα ειναι ...διακινητης λαθραιων ανθρωπων...δουλεμπορος...και διωκεται για βαρυ κακουργημα εμποριας σνθρωπων..κατα νομον του κρατους και του διεθνους δικαιου..και συλαμβανεται αυτεπαγγελτως απ τους εισαγγελεις...

   Πολυ δε παραπανω αν παραπλανα τον λαο ισχυριζομενος προσφυγικο δικαιο για υποκειμενα παρανομης οικονομικης μεταναστευσης.

   Κι εδω μπαινουν δυο θεματα.:
   1) γιατι οι εισαγγελεις καθονται...

   2) αν καθονται αδρανεις σε κακουργημα...κατ εξακολουθηση....ΓΙΑΤΙ εμεις δεν παραταμε τους νομους ολους και να αρχισουμε κι εμεις ολοι ...κακουργηματα..σαν φυσικες πραξεις μη τιμωρουμενες ??? !! Αρχιστε ολοι κακουργηματα...κανονικα..οι εισαγγελεις απλα παιρνουν ενα μισθο και κοροιδευουν...και τον νομο και τον ΟΗΕ...και τον ..Θεο.


Ο/Η Δανάη Πολυχρονίου άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Σέρρες: Δεκάδες μαθητές δεν πήγαν σχολείο διαμαρτυ...":

κ. Δημήτρη,
δεν διαφωνώ στα περισσότερα από όσα λέτε...
Το επισημαίνω άλλωστε, ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΈΝΑ στο παραπάνω κείμενο, ότι κανείς δεν είναι πρόσφυγας!
Ωστόσο δεν κάνω τη χάρη να χαρίσω τον ανθρωπισμό, στους ψευτοανθρωπιστές ανθέλληνες, που βάζουν μπροστά το συναίσθημα, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν την αφέλεια των πολλών, που δεν μπορούν να δουν πίσω από την "κουρτίνα"!
ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ!
ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ, ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥΣ!

ΌΧΙ Κύριε! Όσοι αντιδρούν δεν το κάνουν από απανθρωπιά!
Ο Έλληνας της διπλανής πόρτας, που αγωνιά για τον τόπο του και το μέλλον των παιδιών του, είναι πολύ πιο ανθρωπιστής και αλληλέγγυος, από αυτές τις δήθεν προοδευτικές "σαβούρες"!!!

Ήθελα λοιπόν να αναδείξω την υποκρισία τους!
Στο ψευδοεπιχείρημα λοιπόν, ότι τα παιδιά που βρίσκονται εδώ δεν πρέπει να διακόψουν την εκπαίδευσή τους, θέτω τις παραπάνω ερωτήσεις και προτάσεις. Και επειδή μάλλον δεν έγινα αντιληπτή τις επικεντρώνω σε τρεις φράσεις:
• Ποιά εκπαίδευση θα λάβουν τα "προσφυγόπουλα" ευρισκόμενα σε μια τάξη όπου δεν καταλαβαίνουν λέξη;;;
• Και αν υποθέσουμε ότι κάποια στιγμή θα καταλάβουν, τι να την κάνουν την Ελληνική Γραμματική, στην πατρίδα τους, όπου υποτίθεται, ότι θα επιστρέψουν μετά τον πόλεμο;;
• Αν λοιπόν όντως ενδιαφέρονται για τη συνέχεια της εκπαίδευσης των παιδιών αυτών, γιατί δεν την κάνουν όπως θάπρεπε μέσα στις δομές τους, με τη διδακτική ύλη, που θα είχαν στην Πατρίδα τους;;;

ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΟΥΣ!!
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!

θα διαφωνήσω ωστόσο στην τελευταία σας παράγραφο και στο "Αρχιστε ολοι κακουργήματα...κανονικά.."!
Πρώτον, εμείς δεν είμαστε εγκληματίες, για να απαντήσουμε με εγκλήματα στα εγκλήματα.
Δεύτερον θα σας ρωτούσα "Που ζείτε;;"
Δεν βλέπετε ότι ο Έλληνας διώκεται καθημερινά, ακόμη και όταν βρίσκεται σε άμυνα;;
Δεν έχετε υπόψη σας για τον ηλικιωμένο που σύρθηκε σαν κακούργος με χειροπέδες, επειδή πυροβόλησε στον αέρα, όταν οι "αναξιοπαθούντες πρόσφυγες", έκανα ντου στο σπίτι του;;
Δεν έχετε υπόψη σας ότι κινήθηκε όλο το σύστημα, από πρόεδρο της Βουλής, μέχρι την εισαγγελέα του Αρείου πάγου, που διέταξε έρευνα, για το θάνατο, του επίδοξου διαρρήκτη του Κωστόπουλου;;
Φυσικά για τη νεκρή γυναίκα στο Πισοδέρι "Μούγκα στη στρούγκα"!!!
Εσείς τι ακριβώς λέτε;;; Να τους δώσουμε το άλλοθι με κακουργηματικές πράξεις να μα ς μπουζουριάουν και να βγαίνουν και λάδι!!!
ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ!!

Όσο για τους εισαγγελείς επίσης διαφωνώ!
Καθόλου δεν κάθονται...
Μια χαρά τα υπηρετούν τα αφεντικά τους!
Ήδη ανέφερα δυο παραδείγματα, από τα πολλά, που βιώνουμε καθημερινά....Δανάη ΠολυχρονίουΠΗΓΗ
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger