Ο βομβαρδισμός της Αλβανίας από τα F-16 του Κρανιδιώτη και τι θα έκανε το Ισραήλ

 WikiImages / pixabay

Δύο 24ωρα μετά το συμβάν στις Βουλιαράτες στη Βόρεια Ηπειρο και πλέον υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Μια αλβανική αστυνομία που είχε κατά νου τον Κατσιφά και με την προκλητικότητά της τον οδήγησε στην έκρηξή του. Από εκεί και πέρα όλα ήταν προσχεδιασμένα.

Του Στρατή Μαζίδη

Τέτοια κινητοποίηση για έναν μόνο άνθρωπο έχουμε δει μόνο μια φορά. Ήταν το 1982 στο Ράμπο Ι. Ο Κατσιφάς και την έφαγε από σκοπευτή, και συνελήφθη, και εσύρθη, και την έφαγε στο δόξα Πατρί.

Να θυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που Αλβανοί ένστολοι δολοφονούν έναν Ελληνα. Ποιος θυμάται τη λεωφορειοπειρατεία του 1999 όταν ο Φλαμούρ Πίσλι κατέλαβε ελληνικό ΚΤΕΛ, το οδήγησε στο Ελβασάν και εκεί τη νύφη την πλήρωσε ο επιβάτης Γιώργος Κουλούρης δεχόμενος τα πυρά των Αλβανών;

Στην περίπτωση του Κατσιφά οι Αλβανοί πήγαν ένα βήμα παραπέρα. Σκύλευσαν τη μνήμη του, απαίτησαν να καταδικάσει η Ελλάδα τον εξτρεμιστή και βρήκαν πολύτιμο βοηθό την...Ελληνική Αστυνομία.

Αυτά συμβαίνουν σε μια χώρα καρπαζοεισπράκτορα. Έχουμε πλέον τέτοιο όνομα ώστε ακόμη και η Αλβανία που έχει ανύπαρκτες ένοπλες δυνάμεις γνωρίζει πως μπορεί να κάνει ό,τι απέναντί μας.

Χθες ο Φαήλος Κρανιδιώτης ζήτησε το βομβαρδισμό των θέσεων των ειδικών δυνάμεων της Αλβανίας από την Π.Α. Αυτό φάντασε ακραίο σε αρκετούς. Ωστόσο αναρωτηθείτε. Τι θα έκανε πχ το Ισραήλ αν κάποιο δικό του παιδί έβρισκε αντίστοιχο τέλος στο Λίβανο...

Η χώρα μας έχει ένα σοβαρό πρόβλημα που δε λύνεται με F-16. Λέγεται ανυποληψία.
freepen.gr
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

Disqus Comments
© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger