Στις 11 Δεκεμβρίου 2018, ο Τσίπρας βάζει την ταφόπλακα της Ελλάδος στο Μαρόκο.


Αυτό που πρέπει να αντιληφθεί σύσσωμος ο λαός είναι,  πως Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή 


Συμβολικές ημερομηνίες... 10 και 11 Δεκεμβρίου της ... παγκοσμιοποίησης.
10 Δεκεμβρίου, είναι η παγκόσμια ημέρα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
11 Δεκεμβρίου, είναι η παγκόσμια ημέρα παιδιού.


Λέτε τυχαία να επέλεξαν αυτές τις μέρες, οι παγκόσμιοι δικτάτορες,  οι περιούσιοι δηλαδή, για να βάλουν ταφόπλακα σ' ολόκληρη την ανθρωπότητα και στην Ελλάδα.

Πώς;;;
Μα υλοποιώντας από άκρου εις άκρον της γης,  το ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΕΡΓΗ, με το Παγκόσμιο Σύμφωνο Ελεύθερης και  Συντεταγμένης Μετανάστευσης (Global Migration Pact).

Και φυσικά, το υποκείμενο που πρωθυπουργεύει στην Ελλάδα, ελέω εκατομμυρίων ψηφοφόρων που αναρωτιέμαι γιατί έβαλαν πάνω από την Πατρίδα έναν ΕΝΦΙΑ και την σωτηρία από τα κόκκινα δάνεια, επέλεξαν το χειρότερο μίασμα που πέρασε ποτέ από την χώρα και την μετέτρεψε σε χώρο, θα ακολουθήσει τις διαταγές των αφεντικών του της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Σύμφωνο Ελεύθερης και  Συντεταγμένης Μετανάστευσης (Global Migration Pact), οι χώρες και τα έθνη που θα το αποδεχθούν, καταλύουν τα σύνορά τους προκειμένου να εισέλθουν οι ορδές των λάθρο, που σύμφωνα με τις μυστικές προβλέψεις, θα ξεπερνούν τα 600.000.000 εκατομμύρια .

Ήδη μια σειρά από χώρες, όπως οι ΗΠΑ, η Αυστραλία και από την ΕΕ η Ουγγαρία, η Ελβετία και η Αυστρία δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να υπογράψουν το κείμενο.

Όπως είναι βέβαιο πως δεν θα το ψηφίσει και το ... Ισραήλ, καθότι δεν δέχεται καθόλου λαθρομετανάστες, ακόμα και μετανάστες...
Αυτό όμως, δεν σημαίνει πως δεν κρύβεται πίσω και από  το Παγκόσμιο Σύμφωνο Ελεύθερης και Συντεταγμένης Μετανάστευσης.
Τα σύνορα του Ισραήλ, είναι κλειστά.

Τελευταία και άλλες χώρες, όπως η Δανία, η Πολωνία, η Τσεχία, η Κροατία και η Σλοβενία προστέθηκαν στον κατάλογο των χωρών που διατυπώνουν αντιδράσεις ως προς το περιεχόμενο της Συμφωνίας.

Αλλά και στην Ελβετία  επιτροπή του κρατικού συμβουλίου συνέστησε στη βουλή να μην επικυρώσει το Σύμφωνο, γιατί «οι στόχοι του θα μπορούσαν να έρθουν σε αντίθεση με τους ελβετικούς νόμους».

Όλες αυτές οι χώρες, αρνούνται την υπογραφή τους στο δολοφονικό σχέδιο του ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΗΕ.

Το σχέδιο συμφωνίας αφήνει ανοιχτά πολλά ερωτήματα, ακόμη κι αν αυτή δεν είναι νομικά δεσμευτική.

Αυτό  που καταλογίζεται στις ρυθμίσεις είναι,  ότι διευκολύνουν τη μετανάστευση με την  χαλάρωση των όρων χορήγησης βίζας, ενώ παρέχουν υπερβολικά μεγάλες παροχές κάνοντας περισσότερο ελκυστική τη μετανάστευση παρά την παραμονή στις χώρες προέλευσης.

Η  συμφωνία αυτή, συνιστά "απειλή για ολόκληρο τον κόσμο", διατείνονται οι αντιρρησίες και έτσι είναι.. 
Η Συμφωνία,  τάσσεται εντελώς κατά των συμφερόντων ασφάλειας κάθε χώρας.

Αυτό όμως δεν φαίνεται να απασχολεί ούτε στο ελάχιστο την κυβέρνηση των γενίτσαρων κουκουέδων, που από την πρώτη μέρα της εξουσίας τους, έδειξαν πως γι αυτούς η Ελλάδα είναι η χώρα που μισούν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Και θα το αποδείξουν για μια ακόμη φορά, υπογράφοντας δια χειρός Αλέξη Τσίπρα,  μια Συμφωνία, που θα βάλει ταφόπλακα στην Ελλάδα.
Τα κύματα των παράνομων μεταναστών που θα διεισδύουν από κάθε ρωγμή στην Πατρίδα μας και σε όσες χώρες υπογράψουν την συμφωνία έκτρωμα,  δεν είναι τίποτα άλλο από τη σύγχρονη εκδοχή της εισβολής των βαρβαρικών φυλών από την αρχαιότητα μέχρι και τον Μεσαίωνα... και στον Μεσαίωνα θα μας επιστρέψουν...
Και φυσικά, δεν ξεχνάμε το ΔΟΓΜΑ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ:
"Η ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2018"!!!!!!!

Ένα flash back στο  2018 και θα αντιληφθείτε πως άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για την Ελλάδα.
Αυτό που πρέπει να αντιληφθεί σύσσωμος ο λαός, είναι πως Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. 


Καλλιόπη Σουφλή

ΠΗΓΗ


Δείτε επίσης:

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ..ΣΤΙΣ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 .

SOK: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ – ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ – ΤΑ ΠΡΩΤΑ 17′ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger