Η Αλβανική Μυστική Υπηρεσία Με Την Βοήθεια Των ΗΠΑ Έπιασε Την ΕΥΠ Στον Ύπνο! Τους Έσωσε Το Μοιραίο Λάθος Του Αλβανικού Υπουργείου Οικονομικών!


Κι όμως δεν είναι ανέκδοτο, η Αλβανική Μυστική Υπηρεσία Παρακολουθεί την Ελλάδα (πιάνοντας την ΕΥΠ στον ύπνο), με την καθοδήγηση των ΗΠΑ! Μάλιστα το Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών περιέγραψε την Αλβανική SHISH ως «επαγγελματική, που είναι «άριστοι συνεργάτες» με τις ΗΠΑ, και αναφέρουν ότι έχουν στενή συνεργασία σε όλες τις δραστηριότητες πληροφοριών».

Όλα αυτά διέρρευσαν κατά λάθος από τον ιστότοπο του Υπουργείου Οικονομικών της Αλβανίας, που δείχνουν πληθώρα στοιχείων σχετικά με την Κρατική Υπηρεσία Πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των τοποθεσιών και των γραφείων, των αναλήψεων μετρητών, την ταυτότητά τους, τα οχήματα, τους επιχειρησιακούς τους ρόλους, τα ταξιδιωτικά έγγραφα τουλάχιστον οκτώ υψηλόβαθμων Πρακτόρων που εργάζονται υπό διπλωματική κάλυψη – στο Βέλγιο, την Ελλάδα, το Κοσσυφοπέδιο, την Ιταλία, τα Σκόπια, και τη Σερβία.

Η SHISH είναι ο διάδοχος οργανισμός της πολυσυζητημένης Σιγκουρίμι, της διαβόητης εγχώριας Υπηρεσίας Κατασκοπείας της Κομμουνιστικής εποχής, που διέλυσε κάθε πτυχή της προσωπικής ζωής των Αλβανών, κατά τη διάρκεια της μακράς Κομμουνιστικής δικτατορίας στην χώρα.


Άρθρο Σπύρος Πρίφτης 

email: spyros.priftis76@yahoo.gr


priftisnews
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger