Η Κυβέρνηση της Καλιφόρνιας υπό πτώχευση.Η εξέγερση είναι κοντά.Η σχέση με τις καλοκαιρινές πυρκαγιές και τα ενεργειακά όπλα. (βίντεο)


Ο Tραμπ έκοψε τα κεφάλαια της FEMA και η Καλιφόρνια, η οποία εκτρέπει το πρώτο κύμα των χρημάτων στο αυξανόμενο δημόσιο χρέος της, δεν μπορεί να εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις της.
Είναι επίσης πιθανό η διοίκηση του Tραμπ να δηλώσει ότι η Καλιφόρνια είναι τόσο αφερέγγυα όσο και ανίκανη να διαχειριστεί τις υποθέσεις της και ότι το ίδιο το κράτος βρίσκεται σε κατάσταση καταπίεσης ενάντια στην αμερικανική κυβέρνηση.
Πριν από την Άνοιξη, ο Πρόεδρος θα τοποθετήσει ενδεχομένως την 101η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία σε επιφυλακή για να προστατεύσει τα μέλη του κινήματος της Πολιτείας της Νέας Καλιφόρνιας. Πολλοί ειδικοί αναμένουν σειρά αναταραχών  για να εκτρέψουν την προσοχή μακριά από αυτό το θέμα.


Η κυβέρνηση της Καλιφόρνιας, όπως την καταλαβαίνουμε, βρίσκεται στα τελευταία της σκέλη. Η επικείμενη κατάρρευση της είναι μια απόδειξη για το τι συμβαίνει σε μια κυβέρνηση που αγκαλιάζει τον κραυγαλέο σοσιαλισμό και την ακραία αριστερή ηγεσία και στη συνέχεια χάνει την οπτική της ότι η κύρια αποστολή της κυβέρνησης είναι η ασφάλεια των πολιτών της.
Η Καλιφόρνια έχει ξεπεράσει τον αριθμό στον παράνομο ξένο πληθυσμό, τον οποίο η κρατική κυβέρνηση δεν μπορεί να υποστηρίξει. Η οικονομία έχει καταστραφεί από την ΟΧΙ. Οι πυρκαγιές της Καλιφόρνιας,προκλήθηκαν σκόπιμα από τα κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα (DEW). Ως αποτέλεσμα αυτών των παραγόντων και πολλών άλλων, η κρατική κυβέρνηση της Καλιφόρνια βρίσκεται στα πρόθυρα της απόλυτης κατάρρευσης.
Το Comon Sense Show έμαθε από μια συνομιλία αργά το βράδυ στις 10μμ και πάλι στις 5πμ (Ειρηνικός), μαζί με τον Πρόεδρο του κινήματος της Νέας Καλιφόρνιας, Paul Preston, ότι η μεγάλη εταιρεία της Καλιφόρνιας, η PG & E θα κηρύξει πτώχευση. Το φαινόμενο του ντόμινο αυτού και άλλων γεγονότων είχε μια συντριπτική επίδραση στα οικονομικά του κράτους.

Πυρκαγιές της Καλιφόρνιας και κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα.

Πολλοί έχουν υποστηρίξει ότι οι πυρκαγιές στη Καλιφόρνια ήταν το αποτέλεσμα των κατευθυνόμενων ενεργειακών όπλων. Θεωρητικά, η δυνατότητα αυτή εξετάζεται στις ακόλουθες παραγράφους.
Ο επιστήμονας Ginny Silcox έχει κάνει την ειδικότητά της να εκθέσει τη θνησιμότητα των  κατευθυνόμενων ενεργειακών όπλων.  Συγκεκριμένα, ο Silcox ενδιαφέρεται να αποκαλύψει τι συνέβη με τους Πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου και σχετικά με τις πυρκαγιές της Καλιφόρνιας.
Σε μια εκπληκτική αποκάλυψη, στην συνέντευξή του στην Απαγορευμένη τηλεόραση, συζητά πώς τα διαφορετικά είδη υλικών ανταποκρίνονται διαφορετικά στις συχνότητες μικροκυμάτων και λέει ότι αυτό εξηγεί τις υπερβολικές ανωμαλίες που παρατηρήθηκαν στις πυρκαγιές της Καλιφόρνιας στις οποίες τα σπίτια ήταν κονιοποιημένα και τα δέντρα ακριβώς δίπλα τους είναι αλώβητα . Πέραν αυτού, πολλοί ειδικοί μου είπαν ότι οι έξυπνοι μετρητές του σπιτιού ήταν στοχευμένοι.
Ο Silcox αναφέρει: «Βασικά, αυτό που περιγράφω είναι κάτι που μπορεί να μας χωρίσει, μόριο από μόριο».
Ο Silcox περιγράφει, με εξαιρετική λεπτομέρεια, τις διάφορες επιστημονικές περιγραφές του φάσματος EM(Ηλεκτρομαγνητικός Παλμός) και τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι είδαν μπλε δοκάρια και αναφέρουν ότι είδαν τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια.

Αυτό είναι αυτό που γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή.

Στις 14 Ιανουαρίου, το ραδιόφωνο Agenda 21 φιλοξενεί τον Paul Preston που θα εκτοξεύσει κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα. Επιπλέον, ο Chris Street δημιουργεί άρθρα που εξηγούν λεπτομερώς τι συμβαίνει. Εδώ είναι αυτό που έμαθε το The Common Sense Show.
Τα πυροβόλα όπλα με κατευθυνόμενη ενέργεια έχουν χρησιμοποιηθεί για την εκκίνηση πυρκαγιών. Τα ομοσπονδιακά ταμεία ανακούφισης από τις καταστροφές έχουν στραφεί προς τον κρατικό προϋπολογισμό από τον πρώην κυβερνήτη Τζέρι Μπράουν. Ο όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει αυτό είναι ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. Ο Tραμπ διέκοψε τα κεφάλαια.
Πέρυσι, η Καλιφόρνια δαπάνησε 27 δισεκατομμύρια δολάρια για τους παράνομους αλλοδαπούς και το ιερό κρατικό κίνημα. Την προηγούμενη εβδομάδα, η Καλιφόρνια αθέτησε δάνειο ύψους 10 δισ. Δολ. Τον επόμενο μήνα θα  λήξουν δάνεια ύψους 60 δισεκατομμύρια δολάρια. Μέχρι τον Απρίλιο, η κυβέρνηση της πολιτείας της Καλιφόρνια δεν θα μπορέσει να καλύψει τον προβλεπόμενο προϋπολογισμό των 128 δισ. Δολαρίων.
Αυτό έχει σχεδιαστεί για να σταματήσει κάθε ποινική έρευνα σχετικά με τις πυρκαγιές που δολοφονήθηκε ανείπωτος αριθμός ανθρώπων. Μου είπαν ότι ετοιμάζεται μια δίκη εναντίον του κυβερνήτη Τζέρι Μπράουν για το ρόλο του που σχετίζεται με «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» και ότι η διαφορά θα κατατεθεί στη Χάγη.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW : Corfiatiko
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger