Η Λίστα της Πρέσπας δεν ταυτίζει τον πατριώτη με τον εθνικιστή αλλά δείχνει τον προδότηΑντίβαρο στη προδοτική συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι ο εθνικισμός αλλά ο πατριωτισμός. Είναι λάθος να μιλάμε κατά του εθνικισμού αντί να εστιάζουμε στο πραγματικό αντίβαρο, στη πραγματικά αιτία του κακού, τη προδοσία. Είναι σαν να στέλνουμε τη μπάλα στην εξέδρα. Οι προδοσίες εκτρέφουν τον εθνικισμό και όχι ο πατριωτισμός.

Η κοινωνική μηχανική στη χώρα μας εφαρμόστηκε με το χειρότερο τρόπο και έβγαλε εκτός δρόμου τον Έλληνα αφήνοντας άλλους να του χαράσσουν πορεία αφούτου στέρησαν την πληροφόρηση, την παιδεία ή του άλλαξαν τα δεδομένα και το τρόπο που αποκτούσε γνώσεις από το περιβάλλον του. 

Αυτά αφορούν κυρίως την επικοινωνία και τη κλασσική προπαγάνδα. Μετά πάμε σε άλλες τεχνολογίες π.χ. στο προγραμματισμό των πολιτών και της μάζας γενικότερα μέσω επιλεγμένων εθισμάτων κλπ-.

Σε αυτή τη χώρα αυτοί που εκπροσωπεύουν εθνικισμό, πατριωτισμό, κομμουνισμό, αριστερά, δεξιά κλπ δεν υπήρξαν ποτέ έντιμοι αντιπρόσωποι των αντίστοιχων πεποιθήσεων ή ιδεών. Παραμένουν πιόνια που καταλαμβάνουν ένα ή περισσότερα νταμάκια στη πολιτική σκακιέρα, ώστε αυτή πάντα να παραμένει ελεγχόμενη (σημασία δεν έχει ποιός νικάει αλλά τί παίζεται). 

Ακόμη και ο θάνατος του ενός βασιλιά στη διάρκεια ενός παιγνιδιού (για να πετύχουν κάποιοι κρυφοί συγκεκριμένοι στόχοι) είναι ψεύτικος.
ΠΗΓΗ
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger