Μαύρος κύβος : το σκοτεινό μπιτάκι του Μάτριξ που χτίζει την ύπαρξη


Μαύρος κύβος : το σκοτεινό μπιτάκι του Μάτριξ που χτίζει την ύπαρξη
Έχουν ειπωθεί πολλά για τον συμβολισμό και την εσωτερική σημασία του μαύρου κύβου.Λένε ότι είναι σφραγίδα του θεού Κρόνου και ότι έχει σαφή αναφορά στο εξάγωνο που βρίσκεται στον πόλο του.Λένε ότι αναπαριστά αρχέτυπο εξωγήινου σκάφους που στο βάθος της Ιστορίας αποίκησε τη Γη με τους λεγόμενους τιτάνες και τις κακόβουλες προθέσεις τους.Όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο διαφορετικά.
Το μαύρο κουτάκι του Μάτριξ
Ο μαύρος κύβος συμβολίζει το βασικό δομικό στοιχείο ύπαρξης του Μάτριξ κόσμου- προγράμματος μέσα
στο οποίο ζούμε.Όπως ακριβώς το μπιτ στα προγράμματα υπολογιστών.Πάνω σε ένα λευκό πεδίο το πρώτο μαύρο κουτάκι εμφανίζεται και ξεκινάει το «χτίσιμο» της πραγματικότητας.Μετά ένα δεύτερο,ύστερα το τρίτο,τέταρτο κτλ μέχρι το σχηματισμό και των πιο σύνθετων στοιχείων της.Ο κύβος είναι το σύμβολο της ΤΡΙΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ «ο βασιλιάς αυτού του κόσμου».
Μνημεία του μαύρου κύβου σε όλο τον κόσμο
Σκοτεινή ύλη και σκοτεινή ενέργεια σε τουβλάκι
Η σκοτεινή ύλη στην αστρονομία και στην κοσμολογία, είναι ένας υποθετικός τύπος ύλης που συνεισφέρει κατά μεγάλο ποσοστό στη συνολική μάζα του σύμπαντος.Δεν εκπέμπει ούτε απορροφά φως ή άλλη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία σε σημαντικό βαθμό. Αντίθετα, η ύπαρξη και οι ιδιότητές της βασίζονται στις βαρυτικές επιδράσεις πάνω στην ορατή ύλη, στην ακτινοβολία και τη μεγάλης κλίμακας δομή του σύμπαντος.Η σκοτεινή ύλη υπολογίζεται ότι συνεισφέρει κατά 84,5% στη συνολική ύλη και κατά 26,8% στο συνολικό περιεχόμενο του σύμπαντος.
Το πρώτο κουτάκι : από δω ξεκινάνε όλα
Η σκοτεινή ενέργεια είναι ένα υποθετικό είδος ενέργειας που εκτείνεται παντού στο σύμπαν και τείνει να επιταχύνει τη διαστολή του.Η σκοτεινή ενέργεια είναι η πιο αποδεκτή υπόθεση για να εξηγήσει παρατηρήσεις από το 1990 και έπειτα που δείχνουν ότι το σύμπαν ΔΙΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ (ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΚΤΙΣΙΜΟ) με επιταχυνόμενο ρυθμό. Σύμφωνα με δεδομένα από το διαστημικό παρατηρητήριο Planck, και βασιζόμενοι στο Καθιερωμένο Πρότυπο της κοσμολογίας, η συνολική ύλη-ενέργεια του σύμπαντος φαίνεται να περιέχει 4,9% συνήθη ύλη, 26,8% σκοτεινή ύλη και 68,3% σκοτεινή ενέργεια.
Επομένως το ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 95.1% ΜΑΥΡΟ
ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΥΛΗ + ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ = ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΒΟΣ ο οποίος συμβολίζει ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ αφού καταφέρνει να ενώσει το υλικό του σύμπαντος και να το κάνει λειτουργικά δομικό υλικό ικανό στο να κατασκευάζει οτιδήποτε περιέχεται στον κόσμο μας.Ουσιαστικά μιλάμε για τα τουβλάκια της ύπαρξης.
Πολλά κουτάκια μαζί μας δίνουν τον κόσμο μας
Κακό ,τουβλάκι καλό τουβλάκι, τουβλάκι να είναι.
Όπως και κάθε υλικό στο σύμπαν η φύση των μαύρων κύβων είναι ουδέτερη. Εξυπηρετούν μια λειτουργία,το τι θα κατασκευάσουν έγκειται στον κατασκευαστή ή τους κατασκευαστές. Ωστόσο επειδή εκπροσωπούν το ίδιο το Σύμπαν το οποίο,έχει τη δική του νοημοσύνη θεωρούμε ότι αυτά είναι η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΘΕΟΥ-ΝΟΗΣΗΣ στο υλικό επίπεδο.
Τι άλλο είναι ο σταυρός παρά ένας ξεδιπλωμένος κύβος;
Μαύρες καρδιές σε κβαντικούς θώρακες 
Είναι πολύ ενδιαφέρον το ότι οι περίφημοι κβαντικοί υπολογιστές-εκείνοι που υποτίθεται ότι αντλούν πληροφορίες απευθείας απο το Σύμπαν και τον παγκόσμιο εγκέφαλο έχουν σχήμα και χρώμα ενός μαύρου κύβου.Αλλά και τα τσιπάκια των επεξεργαστών τι άλλο είναι παρά μικρά μαύρα κουτάκια;
Κβαντικός υπερυπολογιστής
Ο μονόλιθος του Κιούμπρικ
Λίτρα μελανιού έχουν χυθεί για τη προσπάθεια ερμηνείας του μαύρου μονόλιθου ο οποίος εμφανίζεται ως ο εκπολιτιστής του ανθρωπίνου γένους στη ταινία-σταθμό του Στάνλει Κιούμπρικ «2001 η οδύσσεια του διαστήματος».Ο μονόλιθος ακριβώς,συμβολίζει το συμπαντικό τουβλάκι και μαζί του τη παρουσία του υπέρτατου νου στη πραγματικότητα.
Μονόλιθος : η αυγή του πολιτισμού
Έτσι λοιπόν όταν δείτε ξανά έναν μαύρο κύβο μην εκπλαγείτε γιατι όπως είπε και ο Νίτσε: «Αν κοιτάξεις για πολλή ώρα την άβυσσο, στο τέλος και η άβυσσος θα κοιτάξει εσένα.»
ΚΑΛΟ ΧΤΙΣΙΜΟ!
Copyright Δημήτριος . Α . Αλεξόπουλος 2019


triklopodia
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger