Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019

Θεωρείτε οτι αν ακούσει κάποιος για τις γερμανικές αποζημιώσεις στο εξωτερικό δε θα βάλει τα γέλια;

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεφτιλίσεις κάτι από το να το χρησιμοποιείς ως προεκλογικό τέχνασμα ή ως αποπροσανατολισμό. Θεωρείτε ότι υπάρχει περίπτωση να ακούσει κάποιος το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων στο εξωτερικό και να μην αρχίσει να γελάει; Και φυσικά δε θα φταίει αυτός.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Επειδή υπάρχουν και ανόητοι φυσικά και υπάρχει θέμα αποζημιώσεων και κατοχικού δανείου. Όμως πόσες φορές το έχουν χρησιμοποιήσει για εσωτερική κατανάλωση; Πολλές. Πόσες φορές έχουν κάτι σε διεθνές επίπεδο; Καμία. Κκαταλαβαίνετε λοιπόν γιατί θα γελάνε όλοι μαζί μας. Το δίκαιό σου δεν αρκεί να το ξέρεις εσύ και να το λες στον εαυτό σου, πρέπει να το αποδεικνύεις. Αλλά όταν το μόνο που κάνεις είναι να το θυμάσαι προεκλογικά φυσικά και θα γελάνε και οι πέτρες.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι δεν υπήρξε γενοκτονία των Ποντίων γιατί τη θυμηθήκαμε αργά ενώ τις γερμανικές αποζημιώσεις τις θυμηθήκαμε νωρίς και τις διεκδικήσαμε έκαιρα. Η δουλικότητα των ελλαδικών εξουσιών από την πρώτη στιγμή απελευθέρωσης του μικρού κομματιού του έθνους που ονομάστηκε κράτος ήταν κάτι που δύσκολα βρίσκει ανάλογο παράδειγμα.

Δεν είναι τυχαίο πως ο Horton είχε πει ότι ο Έλληνας πολιτικός θα πουλήσει τα πάντα για να κρατήσει το κόμμα έστω και για μια βδομάδα περισσότερο στην εξουσία.

Επειδή η ελλαδική εξουσία ήταν αδύναμη και εξαρτημένη έγιναν εγκλήματα σε βάρος του λαού μας όπως η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου της Μικρά Ασίας και της Ανατολικής θράκης. Επειδή η ελλαδική εξουσία ήταν και είναι αδύναμη και λίγη, δε δικαιώθηκαν και δε δικαιώνονται οι νεκροί μας, oύτε τα θύματα των τουρκικών γενοκτονι;vν ούτε τα θύματα των ναζί ενώ ξεφτιλίζονται προσβάλλοντάς τους πάνω από όλα.


freepen.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...