Το «σύμβολο» που εμφανίστηκε στην Ελληνική Βουλή δεν είναι τυχαίο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τα παιδιά και τα μάτια μας...
Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Στο πλαίσιο της δημιουργίας μία πολυπολιτισμικής Unisex κοινωνίας, όπου οι γεννήσεις θα είναι λίγες και ελεγχόμενες, για το «καλό» του πλανήτη φυσικά, όχι για να μας κυβερνούν ευκολότερα (πολύ καχύποπτοι έχετε γίνει τώρα τελευταία…), η Δήμαρχος του Πόλης του Μεξικού, Claudia Sheinbaum, ανακοίνωσε πως οι μαθητές στα δημόσια σχολεία της χώρας δεν θα χρειάζεται να φορούν πια «συγκεκριμένες σχολικές στολές φύλου».

Σύμφωνα με το BBC δήλωσε:

«Τα αγόρια μπορούν να φορούν φούστες και τα αγόρια μπορούν να φορούν παντελόνια, αν το θέλουν».

Προσέθεσε δε πως το εν λόγω μέτρο μπορεί να δημιουργήσει «συνθήκες ισότητας»

Σύμφωνα με τις προηγούμενες κατευθυντήριες γραμμές, «τα αγόρια φορούσαν παντελόνι και τα κορίτσια φούστα».

Η Δήμαρχος Sheinbaum, ενδιαφέρον επώνυμο, δήλωσε όμως πως αυτού του είδους η νοοτροπία «είναι ιστορικά παρωχημένη» και πως τα νέας μέτρα θα τεθούν αμέσως σε ισχύ.

Πολιτικά προέρχεται φυσικά από την Αριστερά και το κόμμα «Morena» (βλ. ΣΥΡΙΖΑ), ενώ έκανε την ανακοίνωση, επισκεπτόμενη, ένα δημοτικό σχολείο στο κέντρο της μεξικανικής πρωτεύουσας.

Δείτε φωτογραφίες με ένα κοριτσάκι να προσαρμόζεται ήδη στα νέα μέτρα:Την υποδέχθηκαν ακτιβιστές της LGBTQ κοινότητας, οι οποίοι δήλωσαν πως η απόφασή της θα βοηθήσει τα παιδιά, τα οποία μέχρι σήμερα «φορούσαν μια στολή με την οποία δεν ταυτίζονταν».

Τι περίεργο την κίνηση αυτή να επικροτούν τα μέλη της ομοφυλοφιλικής κοινότητας…

Εμείς νομίζαμε γίνεται για το καλό όλων των παιδιών.

ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Η ΣΧΟΛΙΚΉ ΣΤΟΛΗ, ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ, ΚΑΘΩΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΠΕΤΑΙ, ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΆΝΤΕΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΑΠΌ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

Θα δούμε και στην Ελλάδα την λεγόμενη «μεικτή σχολική στολή»;

Πάντως η σημερινή, εξίσου αριστερή, κυβέρνηση «έντυσε» ακόμα μία φορά την Βουλή, που αποφασίζει για όλα αυτά στην Ελλάδα, στα χρώματα του «ουράνιου τόξου», στο πλαίσιο του φετινού «Athens Pride»:


el.gr
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger