Ποιοι βρίσκονται πίσω από την 16χρονη Γκρέτα


Η Greta Thunberg είναι η 16χρονη ακτιβίστρια από τη Σουηδία, που παράτησε το σχολείο και προσπαθεί να σώσει τον πλανήτη από την κλιματική αλλαγή.

Όλα ξεκίνησαν το 2018 όταν ξεκίνησε μόνη της μια διαμαρτυρία έξω από το Σουηδικό Κοινοβούλιο, με διάφορα πλακάτ, προσπαθώντας να χειραγωγήσει τον κόσμο και να προσελκύσει νέους ανθρώπους.

Τα Σουηδικά ΜΜΕ άρπαξαν την ευκαιρία της προβολής ενός μικρού κοριτσιού που μάχεται την κλιματική αλλαγή και αμέσως δημοσίευσαν αρκετά άρθρα γι’ αυτήν.

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε πως η Γκρέτα έχει διαγνωστεί με ένα είδος αυτισμού που λέγεται Σύνδρομο Άσπεργκερ.

Σύντομα, η μικρή Γκρέτα συνάντησε τον Πάπα, μίλησε στον ΟΗΕ και προτάθηκε για το βραβείο Νόμπελ.

Το τότε μοναχικό 15χρονο κορίτσι, είχε γίνει διάσημο μέσα σε σχεδόν μια μέρα, όταν τα περισσότερα ΜΜΕ του πλανήτη προέβαλαν ρεπορτάζ για την διαμαρτυρία που είχε ξεκινήσει.

Ακόμη και ο Άρνολντ Σβαρτζενέγγερ την προσκάλεσε στη Βιέννη στη σύνοδο για το κλίμα.

Ποια είναι λοιπόν η μικρή ιδεολόγος; Όπως δημοσιεύτηκε στο Free West Media, η Greta Thunberg (που είναι σήμερα 16 ετών) είναι κόρη της αριστερής ακτιβίστριας Marlena Ernman που είχε κάνει διεθνή καριέρα ως τραγουδίστρια της όπερας. Η Marlena βοήθησε την Greta να ξεκινήσει τον ακτιβισμό.

Σύντομα, την τύχη της Greta ανέλαβε η γνωστή Γερμανίδα ακτιβίστρια για το κλίμα Luisa-Marie Neubauer.

Σκεφθείτε όμως, πόσες πιθανότητες έχει ένα κοριτσάκι 15-16 χρονών να τύχει διεθνούς αναγνώρισης και προβολής, να τύχει της υποστήριξης άλλων παιδιών και να αναλάβει την καθοδήγησή της μια γνωστή ακτιβίστρια;

Την Luisa-Marie Neubauer έχει συλλάβει αρκετές φορές ο φωτογραφικός φακός να βρίσκεται δίπλα στη Greta Thunberg, όταν οι δυο τους εμφανίζονται σε διαδηλώσεις ανά τον κόσμο για το κλίμα. Η οργάνωση που τους υποστηρίζει είναι η οργάνωση «ONE».


Μεταξύ άλλων, η οργάνωση υποστηρίζεται από τον Bono (U2), τον Bill Gates (Microsoft) και τον George Soros (Open Society).

Η Greta ζητά από τους μαθητές να μελετήσουν το κλίμα, αλλά η ίδια φαίνεται πως γνωρίζει ελάχιστα γι’ αυτό. Άλλωστε δεν έχει καν τελειώσει το σχολείο.

Όταν ο δημοσιογράφος Marc Reisinger πλησίασε την Greta Thunberg κατά τη διάρκεια μια διαδήλωσης στη Σουηδία και ζήτησε να της πάρει συνέντευξη, ρωτώντας την γι’ αυτό, η μικρή ακτιβίστρια δυσανασχέτησε. Αμέσως έτρεξαν να η σώσουν μια γυναίκα μέσης ηλικίας και ένας μαυροφορεμένος σωματοφύλακας!

Υπάρχει και σχετικό video που μπορείτε να δείτε στο Europe Reloaded.

Ο δημοσιογράφος Marc Reisinger αναρωτιέται πως είναι δυνατό να εμφανίζονται μαζί με την μικρή Greta και να συνομιλούν διάφορες παγκόσμιες προσωπικότητες, τη στιγμή που η Greta μένει σιωπηλή σε οποιονδήποτε άλλο της μιλήσει.

Ο δημοσιογράφος πιστεύει πως η Greta είναι «προγραμματισμένη» και την χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι. Της γράφουν τους πύρινους λόγους που διαβάζει και αναρωτιέται εάν η πάθησή της (αυτισμός – Asperger) έχει χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία για να παραμένει άλαλη σε κρίσιμες στιγμές.CosmoStatus
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger