ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΙΚΕΣ ΧΟΥΝΤΕΣ:


ΣΤΟΧΟΣ 1: Έδωσαν εύκολα μεγάλα στεγαστικά δάνεια στη μαρίδα, η οποία μαρίδα στην αρχή (1998-2009) μπορούσε να ανταποκριθεί στην αποπληρωμή των δόσεων.
ΣΤΟΧΟΣ 2: Οι τροϊκάνικες χούντες εγκλωβίζουν τους δανειολήπτες.
ΣΤΟΧΟΣ 3: Οι τροϊκάνικες χούντες τη δεκαετία 2009-2019, αποδεκατίζουν την αγοραστική δύναμη μισθοσυντήρητων και συνταξιούχων, στους οποίους επιβάλει βίαια μείωση μισθών και συντάξεων, με αποτέλεσμα, οι περισσότεροι εξ αυτών να αδυνατούν να αποπληρώσουν τις δόσεις των δανείων τους, και καθίστανται ληξιπρόθεσμοι έρμαια των τραπεζιτών.
ΣΤΟΧΟΣ 4: Οι τράπεζες με τη συνδρομή-στήριξη ΟΛΩΝ των τροϊκάνικων κυβερνήσεων και την γελοία ανοχή ΟΛΩΝ των τροϊκάνικων αντιπολιτεύσεων, αρχίζουν έντονα από το 2009 μέχρι σήμερα, κατασχέσεις ενυπόθηκων ακινήτων, με πρόφαση τα κόκκινα δάνεια δανειοληπτών, τα οποία οι τραπεζίτες με τις χουντικές τροϊκάνικες κυβερνήσεις κατασκεύασαν ως κόκκινα δάνεια.
ΣΤΟΧΟΣ 5: Οι τροϊκάνικες κυβερνήσεις πριμοδοτούν την χορήγηση ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΩΝ λόγω ληξιπρόθεσμων στεγαστικών δανείων ακινήτων, τα οποία με χυδαίο τρόπο (βίαιη απομείωση αγοραστικής δύναμης δανειοληπτών) λήστεψαν από τη μαρίδα μισθωτών, συνταξιούχων.
Τα σωματεία λαθροεισβολέων, παρακολουθεί ατάραχη τη ληστεία κατοικιών από τους ιθαγενείς, αποκτά εκλογικά δικαιώματα, ενισχύει τα τροϊκάνικα κόμματα εξουσίας και τα μέλη τους ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΜΕΝΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΝουΔού
ΖΗΤΩ και το Κουβέλη και το φασιστερό ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!
ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ
ΕΛΑΑΑΑΑ!!!!
ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΑΚΟΥΣ??????


Νικόλαος Αρβανίτης
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger