ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ.


ΙΣΧΎΕΙ!

ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ.

Κάποιοι, έχουν συχνά τον φόβο οτι η κατεχουσα την εξουσία ελίτ, είναι σε θέση να διαβάσει το μυαλό τους με κάποιο είδος προηγμένης τεχνολογίας, η οποία είναι πλέον ουσιαστικά πραγματική, αλλά αυτό που είναι ίσως ακόμη πιο ύπουλο, είναι ότι η τεχνολογία έχει την ικανότητα να δημιουργήσει σκέψεις στα κεφάλια των ανθρώπων μέσω ραδιοκυματων. Ενώ οι νευρικές διασυνδέσεις πρέπει να συνδεθούν απευθείας στον εγκέφαλο ενός ατόμου και απαιτούν εκτεταμένη και επεμβατικη χειρουργική επέμβαση, η τεχνολογία που μπορεί να προβάλλει σκέψεις και φωνές στα κεφάλια των ανθρώπων δεν απαιτεί καμιά φυσική επαφή με το πρόσωπο, και μπορεί εύκολα να γίνει εν άγνοια του. Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται τραβηγμένο, παρακάτω θα διαπιστώσετε ότι στην πραγματικότητα η πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μία τέτοια τεχνολογία. Ο όρος « ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΑ όπλα» αναφέρεται σε όπλα που επηρεάζουν το μυαλό, κυρίως μέσα από τα ραδιοκύματα, και εκτός από το να ακτινοβολουν φωνές η υποσυνείδητα μηνύματα, μπορούν να επηρεάσουν τις διαθέσεις και την ικανότητα συγκέντρωσης των ανθρώπων, και να προκαλέσουν ακόμη και ξαφνική ασθένεια η θάνατο.
Το 1980, ένας αντισυνταγματαρχης του στρατού των ΗΠΑ - που ονομάζεται Michael Aguino - συνέγραψε ένα έγγραφο με τίτλο « From PSYOP to Mind War» όπου πρότεινε την χρήση ψυχοτρονικων όπλων στους Αμερικανούς πολίτες, ώστε να αλλάξουν τα εγκεφαλικά κύματα του κοινού σε μαζική κλίμακα, αλλοιωνοντας έτσι την διάθεση τους.
Ο Aguino έγραψε : « Κύματα υπό - ήχων (εως 20 Η Ζ μπορούν να επηρεάσουν την δραστηριότητα του εγκεφάλου, έτσι ώστε να λειτουργεί υποσυνείδητα σε κύματα Δέλτα, Θήτα, Άλφα, η Βήτα, κατευθυνοντας ένα ακροατήριο από την εγρήγορση στην παθητικοτητα. Οι υποηχοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στην μάχη, αφού τα κύματα ELF ( πολύ χαμηλή συχνότητα) μπορούν να αντέξουν για μεγάλες αποστάσεις, και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με εκπομπές από τα μέσα ενημέρωσης. Βασικά αυτό που έγραψε ο αντισυνταγματαρχης ήταν ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να χτυπάει τους πολίτες με ραδιοκύματα είτε για να τους αναγκάσει να αγχώνονται η για να πέφτουν σε λήθαργο, ανάλογα με τους στόχους της εξουσίας κατά εκείνη την χρονική στιγμή. Επομένως αν για παράδειγμα, υπήρχε μια μαζική διαμαρτυρία η οποία να έχει προγραμματιστεί για μια συγκεκριμένη πόλη η ακόμα και σε ολόκληρη την χώρα, η εκάστοτε κυβέρνηση και αργότερα η παγκόσμια κυβέρνηση, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το όπλο της μετάδοσης υποηχων για να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται τεμπελιά και λήθαργο, μειώνοντας έτσι δραστικά τον αριθμό των διαδηλωτών, επειδή πολλοί άνθρωποι απλά δεν θα αισθάνονται καλά.


Πηγή: Χαρά Ζαμπούφλου μέσω Γιώργος Βουδούρης

Σχόλιο από The Secret Real Truth:

Δείτε και ένα σχετικό βίντεο (Ψυχοτρονικός πόλεμος και Ψυχοτρονικά όπλα) για το θέμα:

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger