-->

Συγκλονιστική ΦΩΤΟ: Ο «άγγελος» που έρχεται για τον πλανήτη – Η μεγάλη συνάντηση στην Γερμανία – «Παρών» ο Βαρθολομαίος (ΒΙΝΤΕΟ)


Στα ψιλά πέρασε η είδηση...
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Η 10η Συνέλευση για την Παγκόσμια Ειρήνη έλαβε χώρα κατά τα τέλη του περασμένου Αυγούστου στο Lindau της Γερμανίας.

Το κάλεσμα ήταν ένα: «Οι θρησκείες οφείλουν να αναλάβουν δράση σε σχέση με τις διεθνείς γεωπολιτικές διαμάχες και να καθιερώσουν την διαθρησκειακή συνεργασία».

Με άλλα λόγια να συμβάλλουν στην εγκαθίδρυση παγκόσμιας κυβέρνησης με συγχώνευση των θρησκειών.

Σχεδόν κάθε θρησκευτικός ηγέτης έλαβε τον λόγο. Μεταξύ αυτών και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ένας εκ των ταγών στον δρόμο για την Πανθρησκεία.

«Τίποτα δεν θα πετύχουμε, αν δουλέψουμε χωριστά», ανέφερε, ενώ ο Kosho Niwano, επικεφαλής της ιαπωνικού βουδιστικού κινήματος «Rissho Kosei-kai» ύμνησε την διαθρησκειακή συνεργασία, στον δρόμο, προφανώς, για την υποδοχή τους ενός παγκόσμιου ηγέτη-πατριάρχη των θρησκειών.

Ως ηγέτιδα της Συνέλευσης επιλέχθηκε μία γυναίκα μουσουλμάνα.

Πρόκειται για την Azza Karam του Ο.Η.Ε. με αρμοδιότητες σε θέματα θρησκειών.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των Θρησκειών για την Ειρήνη, Tarunjit Singh Butalia, δήλωσε πως το γεγονός πως μία γυναίκα θα ηγηθεί της παγκόσμιας προσπάθειας «θα αποτελέσει παράδειγμα πίστης στην φυλετική ισότητα για τα νεαρά αγόρια και κορίτσια.

Ισότητα προς τα κάτω φυσικά, καθώς το σύστημα επιδιώκει την πνευματική αποχαύνωση και των δύο φύλων.

Είναι προφανές πως με πρόσχημα τις θρησκευτικές διαφορές, οι θρησκευτικοί ηγέτες οδηγούν τον πλανήτη σε μία παγκόσμια θρησκεία, η οποία δεν θα ενώνει αλλά θα στριμώχνει τους ανθρώπους σε μία υποτιθέμενη «ειρήνη», χωρίς αντίπαλο να την απειλεί.

Ποιος θα ηγείται αυτής της… «ειρήνης»;

Στο Lindau της Γερμανίας παρατηρήσαμε την εξής εικόνα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες από την παγκόσμια συνέλευση.

Όπως αναφέρει η Deutsche Welle πρόκειται για τον «άγγελο των πολιτισμών». «Τα σύμβολα του Χριστιανισμού, του Ιουδαϊσμού και του Ισλάμ τον σχηματίζουν», όπως θα παρατηρήσετε κοιτώντας προσεκτικά την εικόνα.

Ποιος είναι άραγε αυτό ο άγγελος; Αυτός που θα έρθει αντί του Χριστού, για όσους δέχονται όλα αυτά; Ένας… έκπτωτος άγγελος;

Τα σχόλια δικά σας:ΠΗΓΗ: Deutsche Welle


sightmagazine.com


sightmagazine.com

Αρχική ΦΩΤΟ ncronline.org


el.gr
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger