Ἡ «κλιματική ἀλλαγή»,τό «πράσινο ὅραμα»,ἡ «γαλάζια ἐπανάστασις» καί τό γλέντι τῶν ...δράκων !


Η Γκρέτα δεν θα μεταβεί με αεροπλάνο στις 23 Σεπτέμβρη 2019 στη Νέα Υόρκη, στη Σύνοδο του ΟΗΕ για το Κλίμα ώστε να μιλήσει για τον "κίνδυνο κλιματικής αλλαγής", ακριβώς για να μην μολύνει το περιβάλλον. ἐδῶ

Ποιά εἶναι ἡ Γκρέτα; 
Ὀνομάζεται Greta Thunberg :


...είναι μόλις 16 ετών κι όμως η ακτιβιστική δράση της για την προστασία του περιβάλλοντος έχει προκαλέσει τον παγκόσμιο θαυμασμό. Η έφηβη Γκρέτα Τούνμπεργκ από τη Σουηδία από την οποία ξεκίνησε «η σχολική απεργία για το κλίμα»προτάθηκε για το Νόμπελ Ειρήνης 2019."

"σύμβολο πάλης κι αγώνων της νέας παγκόσμιας γενιάς κατά της "κλιματικής αλλαγής""(ἐδῶ κι᾿ἐδῶ)

 Καί τί μέσον θά χρησιμοποιήσῃ ἡ Γκρέτα γιά νά πάῃ στήν Νέα Ὑόρκη στίς 23 τοῦ μηνός;


 ..  Θα πάει με το πιο σύγχρονο ιστιοπλοϊκό γιοτ, το Malizia II και μαζί με τον πολυεκατομμυριούχο Pierre Casiraghi, τρίτο παιδί της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό και του Αννόβερου, του βασιλικού οίκου Γκριμάλντι, που το χόμπι του είναι τα ιστιοπλοϊκά σκάφη και οι διεθνείς αγώνες ιστιοπλοϊκών σκαφών. Το ιστιοπλοϊκό, ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στον πλανήτη, θα διαθέσει το ίδρυμα του πρίγκιπα του Μονακό Αλβέρτου "Prince Alberto II of Monaco Foundation"
Έτσι η επαναστάτρια Γκρέτα θα διασχίσει τον Ατλαντικό χωρίς να μολύνει το περιβάλλον....Έτσι λοιπόν η Γκρέτα θα ταξιδέψει με το 18μετρο γιοτ Malizia II, που διαθέτει για αυτόν τον πόλεμο εναντίον της "σωτηρίας της γης" η βασιλική οικογένεια των Γκριμάλντι κι οι πρίγκιπες του Μονακού. (ἐδῶ κι᾿ἐδῶ)

Η Αυτού Εξοχότης ο Πρίγκιπας του Μονακό Αλβέρτος Β, από τις επισκέψεις στα κελάρια του "Lafite-Rothschild", μαζί με τον βαρώνο Eric de Rothschild, σε νέους αγώνες για τη σωτηρία του πλανήτη.


Στην Ελλάδα ανέλαβε την εισαγωγή σ' αυτή τη νέα "επανάσταση" ο γνωστός ακτιβιστής δημοσιογράφος, υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΛαΕ (Λαφαζάνης) και για λίγες ημέρες υποψήφιος βουλευτής του Βαρουφάκη (αποσύρθηκε λίγο αργότερα από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του), υπάλληλος του κρατικού ειδησιογραφικού πρακτορείου ειδήσεων (ΑΠΕ) που πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες, ο κύριος Δημήτρης ΚωνσταντακόπουλοςΔεκαοκτώ μήνες για να σώσουμε τον πλανήτη!Λίγα βιογραφικά τοῦ κυρίου,γιά νά καταλάβετε περί τίνος πρόκειται :

Ως μαθητής συμμετείχε σε παράνομες αντιδικτατορικές οργανώσεις και αργότερα στο φοιτητικό κίνημα της μεταπολίτευσης
Διετέλεσε συνεργάτης του Κέντρου Μελετών και Διαφώτισης (ΚΕΜΕΔΙΑ) του ΠΑΣΟΚ στη δεκαετία του 1970.Εργάσθηκε σε ερευνητικά ιδρύματα της Γαλλίας και της Ελλάδας, ως σύμβουλος του Υπουργού Άμυνας ... ως ειδικός συνεργάτης στο Γραφείο του Πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου για θέματα σχέσεων Ανατολής – Δύσης και ελέγχου των εξοπλισμών.... Διευθυντής του Γραφείου του ΑΠΕ στη Μόσχα επί μία δεκαετία.... Εργάσθηκε επίσης ως ανταποκριτής για τη Deutsche Welle, τα Νέα, την Ελευθεροτυπία, το Ποντίκι την ΕΤ2, την ΕΡΑ κ.ά.. Ταξίδεψε εκτεταμένα σε όλη την ΕΣΣΔ και την Αν. Ευρώπη..
...πήρε συνέντευξη από τον διερμηνέα στη συνάντηση των Στάλιν και Μόλοτωφ με τους Τσώρτσιλ και Ήντεν, τον Οκτώβριο του 1944..
...εξέδωσε σε έναν τόμο σειρά σημαντικών εγγράφων για την Ελλάδα από τα αρχεία της Κομμουνιστικής Διεθνούς...
...Το 1993 συνδιοργάνωσε με τον Μιχάλη Ράπτη (Pablo) μεγάλο διεθνές συνέδριο στην Αθήνα εναντίον των κυρώσεων στη Σερβία, το Ιράκ και τη Λιβύη και κατά της νέας παγκόσμιας τάξης. Συνεργάστηκε με τον Ράπτη στην έκδοση της διεθνούς επιθεώρησης για την Αυτοδιαχείριση Utopie Critique...(ἀπό τήν ἰστοσελίδα τοῦ ἰδίου ΕΔΩ)

Μία ἀπορία :

Πῶς εἶναι δυνατόν ὡς μαθητής (ὅπως γράφει) νά συμμετεῖχε στόν ἀντιδικτατορικό ἀγῶνα καί μετά,προφανῶς ὡς φοιτητής,στό φοιτητικό κίνημα τῆς μεταπολιτεύσεως,ὅταν τό 1944 ἔπαιρνε συνέντευξι ἀπό τόν διερμηνέα τοῦ Στάλιν ; ! ! ! Αὐτός τά γράφει ...!

Ξαναγυρνοῦμε στό ἰστιοπλοϊκό πού θά μεταφέρῃ τήν μεγάλη ἐπαναστάτρια καί ἀκτιβίστρια Γκρέτα,αὐτό πού θά διαθέσῃ τό ἵδρυμα : "Prince Alberto II of Monaco Foundation"

Θυμᾶστε μήπως ποιός εἶχε γίνῃ μέλος τοῦ συγκεκριμένου ἱδρύματος,πρό 3ετίας ;

Ἡ κουμμουνίστρια - μεγάλη "ἀγωνίστρια" Δαμανάκη δικαιώθηκε ! Ἐπίτέλους σέ πριγκιπικά σαλόνια ! ! !


Διότι ἡ Μαρία τοῦ «ἐδῶ Πολυτεχνεῖο» καί τοῦ,ἐντός βουλῆς : «εγώ είμαι Εβραία» (ἐδῶ),ἀγωνίζεται σκληρά γιά τήν : κλιματική αλλαγή, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την καταπολέμηση της απώλειας της βιοποικιλότητας και την διαχείριση των υδάτων.


Ἡ Δαμανάκη,στίς ἐπάλξεις τοῦ ἀγῶνος,μέ τήν νορβηγίδα ὑπουργό Ἐλισάβετ Μπέργκ,ὑπεύθυνη ἐπί θεμάτων Ἀλιείας καί  ἀκτῶν.

Διότι ἡ διαχείρισις τῶν ὑδάτων ἀφορᾷ καί τήν θάλασσα γενικότερα ἀλλά καί τήν ἀλιεία εἰδικότερα ὅπου καί ἐδῶ ἔχουμε ἄλλη «πράσινη ἐπανάστασιν» !


Ἐκτός τῆς ...ἀγωνίστριας καί μέλος τοῦ ἱδρύματος τοῦ ...εὐαισθήτου πρίγκηπος τοῦ Μονακό,Δαμανάκη,ἔχουμε καί ἐγχώρια ...ἀγωνίστρια !
Ἐν τάξει, μπορεῖ νά εἶναι ...εἰσαγωγῆς ἀλλά παντρεμένη ἐδῶ καί χρόνια στήν χώρα μας,ὅπου ζῆ καί ἐργάζετε,πολύ σκληρά λέμε,ἡ γυναῖκα, κάνοντας καί τήν ... ἐπανάστασίν της,ἀμέ !

Τό «πράσινο ὅραμα» μέσῳ μιᾶς «γαλάζιας ἐπανάστασης»(βλέπετε οἱ γυναῖκες κατἐκτησαν πλέον καί τίς θάλασσες ! ! ! ),ἀπό τήν Ἑλλάδα,ἔχει τήν ...ἀντιπρόσωπόν του :
 «Είμαι υπερήφανη που εργάζομαι σε μια βιομηχανία που νομίζω ότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της γαλάζιας επανάστασης. Θα ήμουν ακόμα πιο υπερήφανη αν βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της ισότητας των φύλων »(ἐδῶ)
Ξέρει τί λέει...

 Ὅπως καί νἄχει εἶναι ...ἐπαναστάτρια καί πρωτοπόρος στόν τομέα ἐργασίας της...Διευθύνων σύμβουλος τῆς Ἀλιείας Κεφαλλονιας,Kefalonia Fisheries S.A πού πασχίζει γιά τήν αντιμετώπιση της ποικιλομορφίας και της βιωσιμότητας στην παγκόσμια βιομηχανία θαλασσινών 

Παρακαλῶ ἡ κυρία Barazi Lara σύζυγος Παύλου Γερουλάνου ! Τά εἴχαμε γράψῃ : ΕΔΩ 


Η κυρία Barazi- Γερουλάνου είναι διευθύνουσα σύμβουλος της Kefalonia Fisheries S.A. Είναι μέλος του Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικών Θαλασσοκαλλιεργειών, Ελληνίδα αντιπρόσωπος στη Federation of European Aquaculture Producersμέλος της European Aquaculture Technology and Innovation Platform, καθώς και της Hellenic Aquaculture Technology and Innovation Platform. 


Εἴκοσι ἑκαμμύρια ὁ τζῖρος τοῦ Γερουλάνου,ἀλλά μέ ἀγάπη καί φροντίδα γιά τό περιβάλλον.Ξέρεις τί κόπος εἶναι αὐτός; ! .(ἀπό ἐδῶ)
Kefalonia Fisheries S.A
Είναι σύμβουλος της FAO και της IUCN σε θέματα βιώσιμης αγροτικής ανάπτυξης.
...απόφοιτος των Πανεπιστημίων Columbia και Harvard με πτυχία σε International Trade & Finance και Economics & Agricultural Development.(ἐδῶ)Ἀλήθεια,βλέπετε τίποτε ἄλλο πέραν τῶν δρακογενιῶν; 

«Θα αποκαλύψω ένα μυστικό. Η άρχουσα τάξη δεν ενδιαφέρεται για το κλίμα, για το οποίο δεν νοιάζεται να καταστρέψει στο όνομα του κέρδους.
Οι εξεγέρσεις που αρέσουν στο κεφάλαιο ειναι εκείνες που δεν αγγίζουν το δεσμό της οικονομικής κυριαρχίας. Αν αυτή η συμπαθητική κοπελίτσα διαμαρτυρόταν για τους μισθούς κι εναντίον των κοσμοπολίτικων εργοδοτών, δεν θα την αναδείκνυαν ως ηρωίδα. Θα την δαιμονοποιούσαν όπως κάνουν με τα "κίτρινα γιλέκα". Ως ταραχοποιόακροδεξιάφασίστρια και ως αντισημίτησα (...)
Στο κεφάλαιο αρέσουν οι αβλαβείς εξεγέρσεις (...)
Η κοπέλα που έγινε σύμβολο της πάλης εναντίον της κλιματικής αλλαγής είναι "κατασκευή εργαστηρίου".
Αυτό το νέο εφεύρημα της άρχουσας παγκόσμιας τάξης είναι για να αποσπάσει την προσοχή της νεολαίας από την ταξική σύγκρουση και τη σφαγή που υφίσταται, με χτυπήματα επισφάλειας εργασίας και εκρίζωση από τις πατρίδες τουςυπέρμετρη εκμετάλλευση και καθημερινή ταπείνωση. Από την ταξική σύγκρουση στο ασαφές πρόβλημα του κλίματος
Γι' αυτούς τους λόγους συναντάμε την Γκρέτα ως πρώτο θέμα στα ΜΜΕ της παγκοσμιοποίησης.»(ἐδῶ)

Τούς ξεφεύγει (;),πού καί πού καί κανένας μαρξιστής ...φιλόσοφος,ὅπως ὁ ἰταλός  Diego Fusaro καί τά λέει...! Ἡ ΠελασγικήΠΗΓΗ
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger