Επιχείρηση εσωτερικής αποσταθεροποίησης με «εργαλεία» λάθρο & παρακρατικούς


Εκτός ελέγχου είναι πλέον η κατάσταση στο μεταναστευτικό. Η εσωτερική ασφάλεια της χώρας βρίσκεται σε κίνδυνο και θα πρέπει οι επόμενες κινήσεις της Κυβέρνησης να είναι προσεχτικές.

Την ίδια στιγμή οι αναρχικοί-παρακρατικοί θέλουν να βάλουν φωτιά στην Αθήνα, καθώς ετοιμάζονται για αντίποινα, λόγω της επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια.

Κατάληψη στις γραμμές του ΟΣΕ στον σταθμό της Σφενδάλης στη Μαλακάσα πραγματοποιούν αυτήν την ώρα μετανάστες με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η κυκλοφορία των συρμών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αναμένονται καθυστερήσεις στις αμαξοστοιχίες 53 και 54 που πραγματοποιούν το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Αθήνα και Αθήνα -Θεσσαλονίκη καθώς επίσης και στο δρομολόγιο 1546 και 1547 Αθήνα- Χαλκίδα και Χαλκίδα- Αθήνα αντίστοιχα.

Μην ξεχνάμε πως χθες είχαμε το ίδιο περιστατικό στο συγκεκριμένο σημείο.


Νωρίτερα ξέσπασαν επεισόδια στο κέντρο υποδοχής προσφύγων στη Μόρια, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι περισσότεροι από 9.000 πρόσφυγες και μετανάστες.

Εάν συνεχιστεί αυτή κατάσταση τότε η χώρα θα αντιμετωπίσει μια κρίση άνευ προηγουμένου. Πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα πριν είναι πλέον αργά.
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger