Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ.

ΛΕΡΟΣ-ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΩΡΑΙΩΝ ΤΟΥΝΕΛ-ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΛΠ.ΣΥΝΤΟΜΟ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ/21-9-2019


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΟΥ ΜΑΧΗΣ..Η ΥΠΟΘΕΣΗ-ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ…-ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟΥ. ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΗΣΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. ΚΑΙ Η ΛΕΡΟΣ/ΛΑΚΚΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.(ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΡΩ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1939-1943) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ 55-65 ΚΑΙ 65-73.

2)ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΔΡΩΝ.ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ -ΔΥΣΤΥΧΩΣ-ΩΣ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ,Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ 80-100ΑΤΟΜΑ.

3)ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΛΟΠΗ ΟΠΛΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ -Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ-ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΔΟΝ…ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ….ΠΡΑΓΜΑΤΑ….ΧΩΡΙΣ «ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ.»..ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ,ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΔΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ..

4)ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ Ο ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΚΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ , ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΛΟΠΗ.(ΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΠΕΙ -ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ- ΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΠΟΡΜΠΑΓΚΑΖ)

5)ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΡΚΕΤΑ. ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΥΛΙΚΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΙΑΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ/ΚΑΘΗΜΕΡΙΚΗΣ Ή ΑΛΛΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ(ΕΝΝΟΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΛΠ)

6)ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΛΑΠΗΚΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ . ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ. ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΗΣΑΝ ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΣ.Ή ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΕΝΟ Ή ΜΗ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΑ ΒΡΕΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΡΧΗ.

7)ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΑΕΙ. ΑΡΑ ΤΟ ΛΙΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

8)Ο ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΗΤΑΝ ΛΑΘΕΜΕΝΟΣ, ΑΦΟΥ ΧΩΡΙΣ «ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ» ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ. ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΚΛΠ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕ 48ΩΡΕΣ ΑΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ «ΑΝ». ΜΕ «ΑΝ» ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ LESSONS LEARNED.ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ /ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΛΟΓΟΙ -ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ /ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΕΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΠΙΚΩΝ/ΑΙΓΑΙΑΚΩΝ ΜΜΕ)

9)ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΣΔΥΣΗ «ΤΡΙΤΩΝ» ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΘΗΚΗ ΕΝΝΟΩ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ/ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΕΚΛΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΔΑΦΙΚΑ ΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ.

10)ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ -ΩΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ- ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ Ή ΣΤΙΣ ΕΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Ή ΜΙΝΙ-ΑΝΤΑΡTΙΚΑ ΠΟΛΕΩΝ..(ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ…..ΓΙΑ ΘΕΡΜΑ ΥΠΟΜΕΤΩΠΑ….).Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ 29 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΜΟΥ «ΔΕΙΧΝΕΙ ΩΣ ΠΙΘΑΝΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ».

11)ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ/ΚΩ ΤΟ 2002 ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΛΟΠΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1977, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ. ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΕΚΤΟΣ ΛΕΡΟΥ

12)ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΜΕΙΖΟΝΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΚΡΙΣΙΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΟ ΧΕΡΣΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΟ. ΜΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

13)ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΛΑΚΚΙ-ΛΕΡΟΥ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ….ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ/ΣΥΝΔΥΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ. ΟΧΙ. ΑΛΛΑ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ Σ /ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ. ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ…..

14)ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ-ΛΑΘΡΑΛΕΙΑ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ.

15)ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΠΧ ΤΗΝ ΕΥΠΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΛΟΠΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ….

16)ΤΟ ΘΕΜΑ-ΩΣ ΑΝΑΛΥΤΗ-ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.


ΠΗΓΗ
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger